Директно разбиване на пяська

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Директно разбиване на пяська

Мнение от bkd »

Изображение

Колеги и това ако е риболов................. :smt075 :smt075 :smt075
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

Абе аз си мисля,че трябва да се прокара нов по суров закон забраняващ мрежи ,парашути,цапала,тройки и тем подобни просотии където използват такива анти рибари а тия идиоти с тока глоба над 3 000лв и затвор..или може би абсолютно всички водоеми да се дадат под аренда и да са охранявани с ясни правила на риболов ,такси , политика на зарибяване и т.н.На мен например ми допадат платени водоеми на които плащаш определена такса за въдица или две и имаш допустимо уловено количество риба,което ако искаш вземаш или връщаш.
Малко е "шибано" да плащаш 6-10 лв на пръчка а после и рибата по ценоразпис, или да я плащаш ама ако имаш риболовен редовен билет да си с някакви префиренции например отстъпки до 50-70%.
Най-лошото е ,че не сме държава,че сме един разграден двор ..
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

bkd написа:Изображение

Колеги и това ако е риболов................. :smt075 :smt075 :smt075
Все вдно атаката на съюзническите войски край бреговете на Нормандия
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

beis написа:верно е ебати панаира,по някой пьт се чудя дали да пускам теми когато ходя за риба и доста пьти не сьм пускал поради такива причини но аз сьм какпка в морето една птичка пролет не прави,явно проблема си е в цялата система иска си хора които да си гледат работата а от иара май не са много на ниво представям си ако мойте работници не идват на работа или пьк идват па се услушват и не работят и в края на седмицата искат заплати е как да стане тая работа аз да не сьм най голямата шматка да плащам за не свьршена работа а в случая с иара е точно такьв,докато не се заемат и погледнат по сериозно на нещата няма да има оправия никога а само ще си чешим езиците и като излезне някоя нова заповед че забраняват абсолютно да се лови на пясака е тогава ще си дадем сметка и ще си кажем кьде сбьркахме и защо трябваше да си стига до тук а като гледам лека полека работата вьрви на там
База баче ти си пускай темата ама с две думи бях за риба и хванах това и това, на такъм такъв и такъв, а пък ако някой те пита къде, пускаш му едно лично, ако му имаш доверие и т'ва е.
Ние така процедираме.
Айде жив и здрав :drinkers: :drinkers: :drinkers: .
Данчо ние заради този панаир спряхме да ходим на Пясъчник то ти се отщява да ловиш риба мамка им и гадове.
Май т'ва е единствения момент когато не ми се ходи за риба.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Вие нали не си мислите , че това е нещо ново, всяка година нещата се потарят по един и същи начин и от едни и същи хора !
Аватар
динго
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от динго »

Уважаеми колеги да се ядосваме само като гледаме тези "кюлий"както се казва по Пазарджишки файда няма.То се е видяло че господата от ИАРА ги боли оная работа за този язовир и не само него и за всички останали
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

грозна гледка то това прилича на промишлен риболов
скобара е риба проклета
Изображение
merj66
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от merj66 »

Днес,след тази картинка на Пясъчник:Изображение,
си тръгнах ужасно разстроен!
Мисля си,че е по добре да се забрани за определен период от време,риболова.

...и още малко без коментар:Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

динго написа:Уважаеми колеги да се ядосваме само като гледаме тези "кюлий"както се казва по Пазарджишки файда няма.То се е видяло че господата от ИАРА ги боли оная работа за този язовир и не само него и за всички останали

Точно така колега,днес на язовира се,,ИЗВЪРШИХА ДВЕ ПРОВЕРКИ''няма да обяснявам за многобройните обаждания който направихме към тел.112,после ми званяха от някво РПУ от ИАРА мога да кажа само,че съм отвратен от това,че на никой от тези звена не им пука,дори ми обясняваха,че ако дойдат и не остановят нарушения,подлежа на наказателна отговорност и тн...И понеже съм един от главните виновници за проверката на ИАРА,на път към софия пак ми звънаха за да разпиша протокол за извършената проверка,съставените актове са ТОЧНО ЧЕТРИ,и въпреки двамата инспектори от ИАРА и служителите на МВР в колите пак се прибираха пълни кофи и пликове с риба.Така че не се радвайте просто нямаха какво да направят,заради многобройните обаждания на тел 112 и отбиха номера.

а ето малко снимки да,видите колко бракониери имаше,и какво са тези четри акта,в общата картина.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Тук са към 30 настървени животни и само четри от тях получиха актове.
Изображение

Изображение

И така,за пореден път ни замазаха очите.
Изображение
Аватар
динго
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от динго »

Taka e,за нищо не ги интересува.Може да звучи лудо ама по добре е ние да се заемем с тези ИЗРОДИ.Аз за последно бях в четвъртък и смен се случи същото като на вас след като звънях на така наречените КОНТРОЛНИ ОРГАНИ
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Директно разбиване на пяська

Мнение от Tеди »

Е няма такава гледка ви казвам едвам изкарахме :twisted: Или да забранят риболова за известно време или да го досъсипят този и много други язовири и да се приключи веднъж завинаги :twisted:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
динго
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от динго »

Tеди написа:Е няма такава гледка ви казвам едвам изкарахме :twisted: Или да забранят риболова за известно време или да го досъсипят този и много други язовири и да се приключи веднъж завинаги :twisted:
И да го забранят според мен файда няма защото само ние любителите на риболова ще спрем да ходим там а не и тези лешояди.На язовира трябва да има постояно въоражена охрана или служители на ИАРА или на МВР както беше преди години на яз.Батак
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

динго написа:
Tеди написа:Е няма такава гледка ви казвам едвам изкарахме :twisted: Или да забранят риболова за известно време или да го досъсипят този и много други язовири и да се приключи веднъж завинаги :twisted:
И да го забранят според мен файда няма защото само ние любителите на риболова ще спрем да ходим там а не и тези лешояди.На язовира трябва да има постояно въоражена охрана или служители на ИАРА или на МВР както беше преди години на яз.Батак
:smt023 Казаха ми че и Пясъка е бил със постоянна охрана някога!Иначе рибата там няма шанс защото утре пак лодките ще са там и пак ще пълнят чувалите!Пък и на ИАРА доста трябвя да им запалиш телефоните да дойдат :!:
п.п Съсъпахме хубавата тема на Beis :(
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
динго
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от динго »

Tеди написа:
динго написа:
:smt023 Казаха ми че и Пясъка е бил със постоянна охрана някога!Иначе рибата там няма шанс защото утре пак лодките ще са там и пак ще пълнят чувалите!Пък и на ИАРА доста трябвя да им запалиш телефоните да дойдат :!:
п.п Съсъпахме хубавата тема на Beis :(
да така беше преди години защото половината язовир беше на армията ако не се лъжа
Аватар
динго
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от динго »

Темата в началото беше много готина! трябва да се прейменува на ДИРЕКТНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ЯЗ.ПЯСЪЧНИК И НА РИБАТА В НЕГО
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”