Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Реквием за един наглец !
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Реквием за един наглец !
Така де чада мой ама и той точно на тва разчита...да прилапа некои гласец...а кво му пука къде си пуска рекламата....що като е толко праведен не писа на Фиксиращия и да си плати за рекламата та да има парици и за нашего саит ??? Питам аз и отговор не ща...Евротарикат
не е важно тва...важно е да я има....а къде....???? кои го боли гъза а?
а още по важно е той да е евродепутата....сал не ми е ясно за кво толко се е занатискал....там медец ли има кво ли...
питам...щото и дедо Му Го Нафъфорий може да се кандидатира и то доста по успешно за еврошаран !!!
даже и банкнота имам от БНБ...един шаран...аама колегата и недопуска че има такава емисия !
за Бога братя подкрепете и тоя иска мискинин да става...дайте гласа си та да потече медец и по неговите руки

Локалчовото ....айде батю извади големата метла и се разшетай у тоя
двор че много стана праха и боклука по двора ти...време е за хигиена и белина !
Амин да ва еба
Евротарикати и да благодарим на Бога чада мой за скоропостижното избавление от тоя Евроманаф
не е важно тва...важно е да я има....а къде....???? кои го боли гъза а?
а още по важно е той да е евродепутата....сал не ми е ясно за кво толко се е занатискал....там медец ли има кво ли...
питам...щото и дедо Му Го Нафъфорий може да се кандидатира и то доста по успешно за еврошаран !!!
даже и банкнота имам от БНБ...един шаран...аама колегата и недопуска че има такава емисия !
за Бога братя подкрепете и тоя иска мискинин да става...дайте гласа си та да потече медец и по неговите руки

Амин да ва еба

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... за ко'трябаше да удължаваш агонията на унижението.... напъна по еврото , бе ... попе.
Ритнаха го...ритнаха! Край ! Отписан е ! Баста и толкова !
... ние ще си гледаме нашата работа ....ще драскаме кво'т мислим ... или кво'т не мислим - колкото да се бъзикаме - но "топлата" връзка няма да се скъса ... че се и познаваме - и добавям - се и уважаваме! -факт !
Моето мнение е, че самото споменаване за ония евроТарикат и ровичкането около "кой, защо и как" е самонеуважение.
Затова спираме да го коментираме и нека си потъне .... така ...както изплува (лайното му с лайно)
... за което ми простете - ама тва най-му отива.
...аре...чи ми са съсири ракията тая вечер заради тоя боклук !
Ритнаха го...ритнаха! Край ! Отписан е ! Баста и толкова !
... ние ще си гледаме нашата работа ....ще драскаме кво'т мислим ... или кво'т не мислим - колкото да се бъзикаме - но "топлата" връзка няма да се скъса ... че се и познаваме - и добавям - се и уважаваме! -факт !
Моето мнение е, че самото споменаване за ония евроТарикат и ровичкането около "кой, защо и как" е самонеуважение.
Затова спираме да го коментираме и нека си потъне .... така ...както изплува (лайното му с лайно)
... за което ми простете - ама тва най-му отива.
...аре...чи ми са съсири ракията тая вечер заради тоя боклук !
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Михалич
- ще става разбирач
Re: Реквием за един наглец !
Браво Отчеотец МУ Го Нафърфорий написа:Така де чада мой ама и той точно на тва разчита...да прилапа некои гласец...
.........
Амин да ва еба![]()
![]()
Евротарикати и да благодарим на Бога чада мой за скоропостижното избавление от тоя Евроманаф

Господ здраве и дълголетие да ти дава - все така да бдиш над нази - "кротките" миряни - риболовци.
Оттърва ни от гадната твар - скоропостижно, дет се вика

Фиксера да го бандва- да се не вяска повече тука - отрепката му лайномозъчна

Па и да спираме да го обсъждаме - дето вика Майстор Дорумич

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
има има...се едни казани сега му са привиждат скрити...
Фараона...Фараона...Фараона...Фараона...абе нема ли кой да го плесни тилно Батито да отцепи че е зациклил над тоя пуст вупрос ???
да бе дошъл в параклисчето ми да го бе видял...отпред подрежда миряните за молитва и им нашепва едни слова....
Дръто изкуфе ли бре
Амин ша пална свещица за паметта ти и ща помоля монасите ми да ти оберат малко тревна памет : ГИНКО БИЛОБА
въйвъйвъй....тоя верно безпаметен
кво беше се изказал за Мъпет шоу старче....

Фараона...Фараона...Фараона...Фараона...абе нема ли кой да го плесни тилно Батито да отцепи че е зациклил над тоя пуст вупрос ???
да бе дошъл в параклисчето ми да го бе видял...отпред подрежда миряните за молитва и им нашепва едни слова....

Дръто изкуфе ли бре
Амин ша пална свещица за паметта ти и ща помоля монасите ми да ти оберат малко тревна памет : ГИНКО БИЛОБА
въйвъйвъй....тоя верно безпаметен
кво беше се изказал за Мъпет шоу старче....

Господ може всичко чада мой !
Паааак се изакаха по въпроса дъртите пръдльовци от Мъпет шоуто...горе на балкона...
Дето единия вика...хъ хъ хъ ти ниве ли го тоя там долу...
Хъ хъ видох го...отговолил втория...ама в негетив...днеска съм си взел "негативните" очила...
Тъпо, тъпо...единя с расо...другия с подрасник...абе що не си зеахте днеска ИСПОМИЗАНА....да опърдехте де що има тука...
Дето единия вика...хъ хъ хъ ти ниве ли го тоя там долу...

Хъ хъ видох го...отговолил втория...ама в негетив...днеска съм си взел "негативните" очила...

Тъпо, тъпо...единя с расо...другия с подрасник...абе що не си зеахте днеска ИСПОМИЗАНА....да опърдехте де що има тука...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Темата не е за тва .... ама нейсе - то тий НАВИК
...както езика - ама и да хапиш ...и да ни'хапиш - пръдльовци - балкони - прошка за тебе - н я м а !!! ... тъй щи'лопна камбаната ... чий ши даваш заето на всяка риба ... дет ти кълве или иска да ти се фане.
... и понеже имаш 7мо чувство за миризмите - усещаш ги нещата ...демек - я кажи ми що банана е крив ? ... роднини ли сте ...кво ли ?

...както езика - ама и да хапиш ...и да ни'хапиш - пръдльовци - балкони - прошка за тебе - н я м а !!! ... тъй щи'лопна камбаната ... чий ши даваш заето на всяка риба ... дет ти кълве или иска да ти се фане.
... и понеже имаш 7мо чувство за миризмите - усещаш ги нещата ...демек - я кажи ми що банана е крив ? ... роднини ли сте ...кво ли ?

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
хаааааа,хааааааа-много се кефя като ви следя заяжданията-все научавам по нещо ново-тва с банана не разцепи-смел сьм се искренно около 20минути....давайте пичове,че мен нещо като почна да се пинявя и барутчията ме заключва,яко е да се четат тия работи!!!!!мноо ме кефи и се радвам искренно

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- barutchiata ©
- Администратор
5кила написа:хаааааа,хааааааа-много се кефя като ви следя заяжданията-все научавам по нещо ново-тва с банана не разцепи-смел сьм се искренно около 20минути....давайте пичове,че мен нещо като почна да се пинявя и барутчията ме заключва,яко е да се четат тия работи!!!!!мноо ме кефи и се радвам искренно![]()
![]()
![]()
![]()
В "разни" си пиши на воля стига да не се хващате за гушите !!!