Реквием за един наглец !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Реквием за един наглец !

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Така де чада мой ама и той точно на тва разчита...да прилапа некои гласец...а кво му пука къде си пуска рекламата....що като е толко праведен не писа на Фиксиращия и да си плати за рекламата та да има парици и за нашего саит ??? Питам аз и отговор не ща...Евротарикат

не е важно тва...важно е да я има....а къде....???? кои го боли гъза а?

а още по важно е той да е евродепутата....сал не ми е ясно за кво толко се е занатискал....там медец ли има кво ли...

питам...щото и дедо Му Го Нафъфорий може да се кандидатира и то доста по успешно за еврошаран !!!

даже и банкнота имам от БНБ...един шаран...аама колегата и недопуска че има такава емисия !

за Бога братя подкрепете и тоя иска мискинин да става...дайте гласа си та да потече медец и по неговите руки

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Локалчовото ....айде батю извади големата метла и се разшетай у тоя
двор че много стана праха и боклука по двора ти...време е за хигиена и белина !

Амин да ва еба :lol: :lol: :lol: Евротарикати и да благодарим на Бога чада мой за скоропостижното избавление от тоя Евроманаф
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

... за ко'трябаше да удължаваш агонията на унижението.... напъна по еврото , бе ... попе.

Ритнаха го...ритнаха! Край ! Отписан е ! Баста и толкова !

... ние ще си гледаме нашата работа ....ще драскаме кво'т мислим ... или кво'т не мислим - колкото да се бъзикаме - но "топлата" връзка няма да се скъса ... че се и познаваме - и добавям - се и уважаваме! -факт !

Моето мнение е, че самото споменаване за ония евроТарикат и ровичкането около "кой, защо и как" е самонеуважение.

Затова спираме да го коментираме и нека си потъне .... така ...както изплува (лайното му с лайно)
... за което ми простете - ама тва най-му отива.

...аре...чи ми са съсири ракията тая вечер заради тоя боклук !
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Реквием за един наглец !

Мнение от Михалич »

отец МУ Го Нафърфорий написа:Така де чада мой ама и той точно на тва разчита...да прилапа некои гласец...
Локалчовото ....айде батю извади големата метла и се разшетай у тоя
двор че много стана праха и боклука по двора ти...време е за хигиена и белина !
.........
Амин да ва еба :lol: :lol: :lol: Евротарикати и да благодарим на Бога чада мой за скоропостижното избавление от тоя Евроманаф
Браво Отче :!: :lol:
Господ здраве и дълголетие да ти дава - все така да бдиш над нази - "кротките" миряни - риболовци.
Оттърва ни от гадната твар - скоропостижно, дет се вика :!:
Фиксера да го бандва- да се не вяска повече тука - отрепката му лайномозъчна :evil: :evil: :evil:
Па и да спираме да го обсъждаме - дето вика Майстор Дорумич
:!:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Дълга е Божията рука Михалич...тежка и справедлива сине !!!

Аз тихо сал си се молих горещо паднал на колене и Бог чу молбата ми и плача ви....

затова чада мои оправдайте длъжноста на която назначих при мен ФАРАОНА и си спомнете какво казваше той......... :lol: :lol: :lol:

Амин
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Митя нъл бе Клисар...сега и ФАРАОН...Да не сте спретнали некоя финансова пирамида....и да си траете..дърти мискини... :lol:

Ако има далаверка...там съм... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ей...ама много си задръстен, бе...батка....кат парен локомотив на сточна гара!

Не съм аз Фараона!

...а сети се кой е де?

...ама от'де у тебе толкоз сиво :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

има има...се едни казани сега му са привиждат скрити... :lol: :lol: :lol:

Фараона...Фараона...Фараона...Фараона...абе нема ли кой да го плесни тилно Батито да отцепи че е зациклил над тоя пуст вупрос ???

да бе дошъл в параклисчето ми да го бе видял...отпред подрежда миряните за молитва и им нашепва едни слова....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Дръто изкуфе ли бре

Амин ша пална свещица за паметта ти и ща помоля монасите ми да ти оберат малко тревна памет : ГИНКО БИЛОБА

въйвъйвъй....тоя верно безпаметен

кво беше се изказал за Мъпет шоу старче....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

отец Ми Го Нафърфорий написа:..... тревна памет : ГИНКО БИЛОБА
Недей попе...той ши я изпуши :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Паааак се изакаха по въпроса дъртите пръдльовци от Мъпет шоуто...горе на балкона...

Дето единия вика...хъ хъ хъ ти ниве ли го тоя там долу... :lol:

Хъ хъ видох го...отговолил втория...ама в негетив...днеска съм си взел "негативните" очила... :lol:

Тъпо, тъпо...единя с расо...другия с подрасник...абе що не си зеахте днеска ИСПОМИЗАНА....да опърдехте де що има тука... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Темата не е за тва .... ама нейсе - то тий НАВИК :lol:

...както езика - ама и да хапиш ...и да ни'хапиш - пръдльовци - балкони - прошка за тебе - н я м а !!! ... тъй щи'лопна камбаната ... чий ши даваш заето на всяка риба ... дет ти кълве или иска да ти се фане.

... и понеже имаш 7мо чувство за миризмите - усещаш ги нещата ...демек - я кажи ми що банана е крив ? ... роднини ли сте ...кво ли ? :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

хаааааа,хааааааа-много се кефя като ви следя заяжданията-все научавам по нещо ново-тва с банана не разцепи-смел сьм се искренно около 20минути....давайте пичове,че мен нещо като почна да се пинявя и барутчията ме заключва,яко е да се четат тия работи!!!!!мноо ме кефи и се радвам искренно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

5кила написа:хаааааа,хааааааа-много се кефя като ви следя заяжданията-все научавам по нещо ново-тва с банана не разцепи-смел сьм се искренно около 20минути....давайте пичове,че мен нещо като почна да се пинявя и барутчията ме заключва,яко е да се четат тия работи!!!!!мноо ме кефи и се радвам искренно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

В "разни" си пиши на воля стига да не се хващате за гушите !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”