Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Директно разбиване на пяська
Модератор: bobopeli
Re: Директно разбиване на пяська
по снимките сьдя че е било адски ужасно днес незнам адаш как сте издьржали 

Трудно Ники ама много трудноbeis написа:по снимките сьдя че е било адски ужасно днес незнам адаш как сте издьржали

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- сериозен играч
Ужас адаш,и минлите дни ги имаше,ама такова чудо като днес не бях виждалbeis написа:по снимките сьдя че е било адски ужасно днес незнам адаш как сте издьржали

- динго
- научил се да хвърля
УТРЕ КАТО ЗНАМ КВО ЩЕ Е ТАМ НАПРАВО МИ СЕ РЕВЕ И СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА ХОДЯ И УТРЕ АКО НЕ ИЗЯМ БОЯ НЯМА КОГА ДА Е
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
С тръгването звънни на 112,И после през 20 мин. докато не дойдатдинго написа:УТРЕ КАТО ЗНАМ КВО ЩЕ Е ТАМ НАПРАВО МИ СЕ РЕВЕ И СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА ХОДЯ

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- динго
- научил се да хвърля
ТАКА И ЩЕ НАПРАВЯTеди написа:С тръгването звънни на 112,И после през 20 мин. докато не дойдатдинго написа:УТРЕ КАТО ЗНАМ КВО ЩЕ Е ТАМ НАПРАВО МИ СЕ РЕВЕ И СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА ХОДЯ![]()
![]()
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
- Don4o_62
- учете се от него
Още малко всички ще се разплачем
.Сефте гледаме такива работи.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Не се ли чудите защо контлолните органи не си вършат работата.Не са ли и те в играта?
- juliano_84
- фен клуб-скобар
Колега, то че сме виждали подобни гледки е така, ама аз лично такова чудо не бях виждал.Don4o_62 написа:Още малко всички ще се разплачем.Сефте гледаме такива работи.
По едно време имаше над 60-80 косачи от брега + още толкова от лодките

Е*бах техната майкa .....
Много ми е чудно сам защо след като дойдоха ИАРА след 1001 позвънявания не им събраха ГЕГИТЕ и не им взеха рибата.
Настана голям проблем като взеха да пишат актовете, защото господин ЦИГАНИН не е ловил никога там риба само е гледал как става имаше реплики от сорта: -"Ама старши аз даже немам въдица не съм държал въдица за какво ми взе личната карта, ДАЙ СИ МИ Я "
и оплаквания от тяхна страна колко е неправомерно как само тях проверявали а нас НЕ и т.н.
По-лошото е че Половината от тия МАРОДЕРИ не бяха от Малцинството ами българи си ..... който нямат никакво сиво вещество в главите си и ги носат само за да им тежат ....
Единственото лек срещу такива безмозъчни субекти е малко бой, студено къпане и изпаращане по живо по-здраво ... с набита тояга дълбоко в КАФЯВОТО им ОКО.
Найстина оспамихме темата на колегата, Сори за което ама ... какво да се прави като това е действителността.
Поздрави на borislav58 и Ники Дончев с който се видяхме вчера на живо

- Бисо
- сериозен играч
Е това и истината,момчета.Икакто казва Венци "Сикюрити снимки".Кузмич написа:beis написа:База баче ти си пускай темата ама с две думи бях за риба и хванах това и това, на такъм такъв и такъв, а пък ако някой те пита къде, пускаш му едно лично, ако му имаш доверие и т'ва е.
Ние така процедираме..
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- и господ не е толокова добър
Малки душици сме ние българите

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- borislav58
- сериозен играч
Хайде да се намеся и аз .Събота преди да отида на язовира набрах 112 един от колегите мисля бе писал как най бързо обръщат внимание обясних за какво става въпрос ,и тръгнх натам.Спирам колата преди бариерата, и докато си оправя въдиците спря зад мен ИАРА попитах ги как така са дошли на проверка ,а те ми се ядосаха, и ми искаха билета въпреки ,че бях на 500 метра от язовира .Като тръгнаха ги попитах защо им няма лодката, и не е ли ги страх от линчуване казаха не ,а за лодката била им пробита и е в гаража, и няма кой да я направи.Започнаха от мен завършиха с неколко акта, и две конфискувани въдици.Само като си отидоха, и се извадиха търмъците, и започна една няма такива думи как да ви го обесня тези които са били там то го видяха в събота.Неделя пак същия номер направих и тръгнах за язовира .Този път момчетата от ИАРА бяха там на линия доближих се до тях, и ги попитах как са а те ми отговориха виж колко културно се лови от лодка и няма дърпаници и косене изсмях им се, и казах да се скрият и да гледат какво ще стане.Така се скриха, че си отидоха сигурно за Пловдив.Тръгнах по брегът, и намерих съфорумниците от София групата на Теди здрависах ме се, и се запознахме с тези които не се познавахме пихме по една ракия почерпиха, и мезе, и започнахме да ловим риби ,но как да ловим като постоянно ни вадеха фидерите.Поогледах се за ИАРА ,но нанаиси от тях нямаше и спомен камоли респект.Момците от София набираха 112 поне десет пъти.Една група от столипеновски мангали най нахално започна да избутва момчетата, и те събраха въдиците, и си ги качиха в колите.Това беше некакъв вандализъм гадост
нямам думи как да го нарека дъжд от олова тройки и кървясала риба по брегът се търкаляше засрамих се аз като риболовец.Групата столипеновци ги виждам за първи път на язовира то брадати то немити то гадни грозни говеда .
Така се бяха увлекли в своят шеметен риболов, че незабелязаха до тях служителите на реда и ИАРА.Настана за минути някъкъв смут пребираха се въдици късаха се тройки някои побягнаха, но полицаите им казаха да не мърдат, и да си приготвят билети и лични карти.Започнaха скандали с момчетата от ИАРА циганите ги наоколисаха, но полицаите им казаха да не се разправят а да си подписват актовете .Момчетата писаха актове ,но не разбрах колко но както по късно разбрах от колегата Ники Дончев те са направили 4 акта . Единият от полицаите извади свирка и започна да свири към лодките някои го чуха и дойдоха, но някои избягаха. Цялото си нахалство питаха дали може някой да продължи риболова си ебати и наглеците като им бе отказано те си събраха по брегът уловената кървясала каракуда и тръгнаха .Казах на момчетата от ИАРА да я пуснат рибата но се направиха че не ме чуха.Мислех си момци момци вие не знаете що сте тука и не знаете какво се прави при такива нарушения.Утре няма да се учудя ако не ги пребият тези млади момци.Ето и малко снимки от язовира след цирка.

Четеримата сме фотото е с един час напред
Развалиха на хората уикенда и риболова

нямам думи как да го нарека дъжд от олова тройки и кървясала риба по брегът се търкаляше засрамих се аз като риболовец.Групата столипеновци ги виждам за първи път на язовира то брадати то немити то гадни грозни говеда .
Така се бяха увлекли в своят шеметен риболов, че незабелязаха до тях служителите на реда и ИАРА.Настана за минути някъкъв смут пребираха се въдици късаха се тройки някои побягнаха, но полицаите им казаха да не мърдат, и да си приготвят билети и лични карти.Започнaха скандали с момчетата от ИАРА циганите ги наоколисаха, но полицаите им казаха да не се разправят а да си подписват актовете .Момчетата писаха актове ,но не разбрах колко но както по късно разбрах от колегата Ники Дончев те са направили 4 акта . Единият от полицаите извади свирка и започна да свири към лодките някои го чуха и дойдоха, но някои избягаха. Цялото си нахалство питаха дали може някой да продължи риболова си ебати и наглеците като им бе отказано те си събраха по брегът уловената кървясала каракуда и тръгнаха .Казах на момчетата от ИАРА да я пуснат рибата но се направиха че не ме чуха.Мислех си момци момци вие не знаете що сте тука и не знаете какво се прави при такива нарушения.Утре няма да се учудя ако не ги пребият тези млади момци.Ето и малко снимки от язовира след цирка.

Четеримата сме фотото е с един час напред
Развалиха на хората уикенда и риболова

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Докато Бай Ганйо Балкански не се научи на култура,така ще да е.Това изглежда му е едно от малкото забавления,всъщност те са две.....да пие ракия и да бракониерства.Когато тръгне на театър,опера и разни европейски мероприатия ,тогава ще забравят масовката,що е то търмък.До тогава си оставаме ени дребни души.На слука на колегите и чакайте мойте репортажи лятото,когато дойде сомското време,айде със здраве.