Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

РИБОЛОВ НА КЕФАЛ(СЪВЕТ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ)
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор 
Аз пък си мисля ,че ефиксноста зависи от това къде е рибата защото ако трябва да хвърлиш на 30м. на чип-чип много зор ще видиш  .Затова пък с булдо ще е мноо по лесно.Според мен метода на риболов трябва да се съобразява според мястото ,ако е река големината на водата,сезона и мн.др.
 .Затова пък с булдо ще е мноо по лесно.Според мен метода на риболов трябва да се съобразява според мястото ,ако е река големината на водата,сезона и мн.др.
P.S. Видра и земи пиши с малки букви защото като се пише в форум с големи се разбира се едно се караш

.Затова пък с булдо ще е мноо по лесно.Според мен метода на риболов трябва да се съобразява според мястото ,ако е река големината на водата,сезона и мн.др.
 .Затова пък с булдо ще е мноо по лесно.Според мен метода на риболов трябва да се съобразява според мястото ,ако е река големината на водата,сезона и мн.др.P.S. Видра и земи пиши с малки букви защото като се пише в форум с големи се разбира се едно се караш

- vIdRaTa
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
По принцип си правbarutchiata написа:Аз пък си мисля ,че ефиксноста зависи от това къде е рибата защото ако трябва да хвърлиш на 30м. на чип-чип много зор ще видиш.Затова пък с булдо ще е мноо по лесно.Според мен метода на риболов трябва да се съобразява според мястото ,ако е река големината на водата,сезона и мн.др.
P.S. Видра и земи пиши с малки букви защото като се пише в форум с големи се разбира се едно се караш

Казвам че аз съм имал по- големи успехи на чип-чип
 ( нямам проблеми със замятането защото в моя район с телескоп "плескарка"
 ( нямам проблеми със замятането защото в моя район с телескоп "плескарка"5 м. и корда още толкова мога да обръщам камъните на отсрещния бряг
 )
 )Иначе за съобразяването на мястото си прав

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб! 
--- Конфуций---

--- Конфуций---
нощем
за мераклиите през този сезон ето още един начин за риболов-на светещо перо.имах много добри успехи на р.янтра.мястото трябва да е дълбоко поне 1,5 м.хвърля се куката да е на дъното,за стръв всичко месесто,торен,сив,черва,бял и малки рибки.по възможност да няма голямо течение и не хвърляйте на повече от метър от брега.На слука!

И ПРЕЗ ЛЯТО И ПРЕЗ ЗИМА ЗА БАТ МИКИ РИБА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!!!!

- Dimo_shtukata
- новобранец 
Пробвай го на малка рибка"виолетка" или "псевдоразбора" на плувка в бавно-течащите води на дъното,но при дълбочина над 2 метра.Опитай и на "далак",ако някой познат го е прибрал след клането на прасето.vIdRaTa написа:А ДО ТОГАВА НЕ СПИРАЙТЕ ДА ДАВАТЕ ПОЛЕЗНО ИНФО ТА ДА СМЕ ПОДГОТВЕНИ ПОДОБАВАЩО ЗА СЕЗОНА
Посяга и на дървен червай сега(желателно е от бор или топола),че са най-едри.
Пък кажи къф е ефекта!!!

Големите риби в мътна вода се ловят!!!

- vIdRaTa
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
МЕРСИ КОЛЕГИsapuna1971 написа:ЗАПОВЯДАЙ нещо,което съм писал много пъти вече!Дано съм ти от полза!
 В неделя  ще пробвам и в понеделник ще пиша за резултата
 В неделя  ще пробвам и в понеделник ще пиша за резултата  А ако излезе нещо ще сложа и снимки
 А ако излезе нещо ще сложа и снимки 
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб! 
--- Конфуций---

--- Конфуций---

Сори
 Сори