Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ НА КЕФАЛ(СЪВЕТ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ)
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Аз пък си мисля ,че ефиксноста зависи от това къде е рибата защото ако трябва да хвърлиш на 30м. на чип-чип много зор ще видиш
.Затова пък с булдо ще е мноо по лесно.Според мен метода на риболов трябва да се съобразява според мястото ,ако е река големината на водата,сезона и мн.др.
P.S. Видра и земи пиши с малки букви защото като се пише в форум с големи се разбира се едно се караш

P.S. Видра и земи пиши с малки букви защото като се пише в форум с големи се разбира се едно се караш

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
По принцип си правbarutchiata написа:Аз пък си мисля ,че ефиксноста зависи от това къде е рибата защото ако трябва да хвърлиш на 30м. на чип-чип много зор ще видиш.Затова пък с булдо ще е мноо по лесно.Според мен метода на риболов трябва да се съобразява според мястото ,ако е река големината на водата,сезона и мн.др.

Казвам че аз съм имал по- големи успехи на чип-чип

5 м. и корда още толкова мога да обръщам камъните на отсрещния бряг

Иначе за съобразяването на мястото си прав

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
нощем
за мераклиите през този сезон ето още един начин за риболов-на светещо перо.имах много добри успехи на р.янтра.мястото трябва да е дълбоко поне 1,5 м.хвърля се куката да е на дъното,за стръв всичко месесто,торен,сив,черва,бял и малки рибки.по възможност да няма голямо течение и не хвърляйте на повече от метър от брега.На слука!
И ПРЕЗ ЛЯТО И ПРЕЗ ЗИМА ЗА БАТ МИКИ РИБА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!!!!
- Dimo_shtukata
- новобранец
Пробвай го на малка рибка"виолетка" или "псевдоразбора" на плувка в бавно-течащите води на дъното,но при дълбочина над 2 метра.Опитай и на "далак",ако някой познат го е прибрал след клането на прасето.vIdRaTa написа:А ДО ТОГАВА НЕ СПИРАЙТЕ ДА ДАВАТЕ ПОЛЕЗНО ИНФО ТА ДА СМЕ ПОДГОТВЕНИ ПОДОБАВАЩО ЗА СЕЗОНА
Посяга и на дървен червай сега(желателно е от бор или топола),че са най-едри.
Пък кажи къф е ефекта!!!

Големите риби в мътна вода се ловят!!!
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
МЕРСИ КОЛЕГИsapuna1971 написа:ЗАПОВЯДАЙ нещо,което съм писал много пъти вече!Дано съм ти от полза!

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---