Усещат ли рибите болка?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Усещат ли рибите болка?

Мнение от krokibg »

INCUBUS написа:Начи,тва Щатите,ако можех - да ги нямаше вече :twisted: Не за друго,ами заради гигантското им лицемерие,което са превърнали в национално самосъзнание,идентичност,дух и политика.И по тази причина,хамериканец по-добре да ми не попада на територията - все ще измисля начин на злоупотреба със служебното положение-такава,че четвъртит недоодялан дирек в задника да му се стори като нежна маргаритка :finga: А към болката или неболката на рибите не мога да имам друго отношение - толкоз народ съм вкарал в панделата /естествено не сам,ама със съществената моя помощ/,и то без всякакво удоволствие -то е просто работа и мисия в живота,та едни риби ли да седна да питам боли ли ги .На риболов като съм,не ме интересува кой какво го боли - даже и мойте болки нямат значение,майната им,на риболов,повече на риболов,постоянно /дано има как /само на риболов :D
Няма система оцеляла вечно.Всичко тече,всичко се променя :lol: Рано или късно,или ще станат тотални господари на света и някои ще натисне копчето на няколко десетки атомни бомби и ще срине света,или хората ще скочат и ще разрушат тази задушаваща система от банки,полиция,военни, и другите да не ги изброявам :lol: :lol: :lol: А от написаното,разбирам че ти си единственния които ги вкарва в затвора :mrgreen: щото другите от системата ги вадят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Та,викам да станат повечето като тебе и да съдят право и да не приемат обаждания на хора,които са на по-високи постове и някои да изгори,защото друг някои бил големец и от висшето общество.Нас на боли повече от рибите,защото сме интелигентни а с клипа на колегата,излиза че рибите са достатъчно интелигентни.После ние се чудим,защо едната година дава на едни примамки а другата не ще да ги погледне.Явно наистина са умни и паметливи :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

А,забравих да кажа,че няма да идвам в Смолян за риба,даже няма да минавам от там :lol: :lol: :lol: Знам ли,в кои списък си ме вкарал ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

А сега де,Кроки,те списъците ги правят разните министри на вътрешните работи през годините,а тази година и премиера - пожарникаро -милиционер се изцепи със списъчна аритметика :lol: Аз списъци не правя-действам по вдъхновение и убеждения,ама това не касае нормалните риболовци въобще :) Така,че идвай в Смолян спокойно,риба и да не хванем,щото нали я боли, :wink: нашето не се губи :drinkers: :drinkers:
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Индуистите-кришнари изповядват вярата че всяко живо същество минава милион и половина превъплъщения докато стигне до човек и ако е богуотдаден прекъсва тоя цикъл и става агент от свитата на господ-в противен случай въртележката започва отново.Който му верва цял живот дъфче трева и боб и мете пътя пред себе си да не згази някое насекомо.Шкумбата наскоро обяви че пъклото е тук и да се надяваме за рая трябва да живееме по райски-как става това не знам,жив умрял съм. :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

INCUBUS написа:А сега де,Кроки,те списъците ги правят разните министри на вътрешните работи през годините,а тази година и премиера - пожарникаро -милиционер се изцепи със списъчна аритметика :lol: Аз списъци не правя-действам по вдъхновение и убеждения,ама това не касае нормалните риболовци въобще :) Така,че идвай в Смолян спокойно,риба и да не хванем,щото нали я боли, :wink: нашето не се губи :drinkers: :drinkers:
Майтап си правя :lol: :wink: Само дето ич ма няма със ските ама рибите,боли ги - не боли ги,има ли хващам и даже ги ям :lol: :lol: :lol: Мога и да пия,по някога ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Не бери грижа,ни попа ни падрето могот опазят нашиго човека,амин :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”