Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Публично извинение,към всички потребители.
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Публично извинение,към всички потребители.
Приветствам решението на администратора на форума ни да премахне наложената на колегата "Еминем" забрана за достъп до него. Основното ми съображение за това мое мнение е твърдото ми убеждение, че постоянен бан трябва да се налага само за изключително сериозни гафове. Според мен провинението на колегата в темата му "Защо форумът е станал Битак?" не са чак толкова непростими, че да заслужават наказанието "доживотен затвор без право на замяна". Надявам се и в бъдеще администратора на форума ни да подхожда принципно към дадените му права да бъде едновременно адвокат, прокурор и съдия.
Няма по мьжка постьпка от това да поднесеш извинениата си публи4но на тези които си засегнал по някькьв на4ин с уважение.
Не всичко което има две бузи е лице...
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Браво еминемчо,мъжка постъпка.Порастваш вече.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Нещо не виждам реакция от страна на Еминем след решението да бъде върнат във форума !?YordanDanev написа:Еминемчо, няма ли да кажеш нещо, на началника и на хората дето те подкрепиха.

- Romanista
- научил се да хвърля
Може да се е напил от радост пича и все още да не може да се добере до компютъра

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Предполагам всичко е станало на лични.Аре да го оставиме на мира момчето!

Нямам намерение да нападам момчето.Просто цитирам колегата,който явно е един от тези подкрепили Еминем и очаква някаква реакция от негова страна.Нищо повече !stich написа:Предполагам всичко е станало на лични.Аре да го оставиме на мира момчето!

СЪНДИ написа:Не ти вярвам,мойто момче.Не ти вярвам.![]()
А те приемах,като мой син момчето ми.
Дано да си искрен към колегите.
Сънди,приятелю,не ти прави чест на голям човек да казваш такива думи на дете,защото точно ти си една голяма върти опашка/с извинение/!Подразни ме твоето мнение защото ти винаги си на всяко гърне похлупак и след два дена се отмяташ,става въпрос почти за всички срещи които обявяваш че ще дойдеш и нито веднъж не си го направил/с исключение на една/.Ти самия си нямаш вяра на себе си камоли да имаш вяра на едно дете.Цитирам точно теб защото тези думи казани на едно неорентирано младо момче могат да му повлиает по-много депресивен начин и после да си виновен за неговата съдба.Исчетох всички мнения и стигнах до заключението,че почти всички сме като овце!За да не обидим никой всички тръгват в грешната посока да хулят това момче за постъпката му и си мислят,че му дават добър съвет,за мене момчето е постъпило съвсем правилно,че се е регнал под друг ник само и само да се извини и сигорно осъзнава тази си грешка и въпреки това го е направил с риск да загуби и втория си ник.
Евала правя на Барута,че е отменил бана,на хората подкрепили изцяло Еминема и неговата постъпка да се извини.
Еминемчо,не се подавай на различни мнения,ние сме с теб и ще ти помагаме,ние сме твоето семейство и ще те подкрепяме.
Мойте уважения колега.Но не си ти който ще преценяваш,дали съм върти опашка или на всяко гърне похлупак.Ако имаш нещо пряко към мен,не си го искарвай в тази тема.Nedeltcho Delev написа:СЪНДИ написа:Не ти вярвам,мойто момче.Не ти вярвам.![]()
А те приемах,като мой син момчето ми.
Дано да си искрен към колегите.
Сънди,приятелю,не ти прави чест на голям човек да казваш такива думи на дете,защото точно ти си една голяма върти опашка/с извинение/!Подразни ме твоето мнение защото ти винаги си на всяко гърне похлупак и след два дена се отмяташ,става въпрос почти за всички срещи които обявяваш че ще дойдеш и нито веднъж не си го направил/с исключение на една/.Ти самия си нямаш вяра на себе си камоли да имаш вяра на едно дете.Цитирам точно теб защото тези думи казани на едно неорентирано младо момче могат да му повлиает по-много депресивен начин и после да си виновен за неговата съдба.Исчетох всички мнения и стигнах до заключението,че почти всички сме като овце!За да не обидим никой всички тръгват в грешната посока да хулят това момче за постъпката му и си мислят,че му дават добър съвет,за мене момчето е постъпило съвсем правилно,че се е регнал под друг ник само и само да се извини и сигорно осъзнава тази си грешка и въпреки това го е направил с риск да загуби и втория си ник.
Евала правя на Барута,че е отменил бана,на хората подкрепили изцяло Еминема и неговата постъпка да се извини.
Еминемчо,не се подавай на различни мнения,ние сме с теб и ще ти помагаме,ние сме твоето семейство и ще те подкрепяме.
А относно Еминем,съм сигорен.Няма да забравя тематаму която беше пуснал в GO FISHING BG
Не можеш да плюеш,срещу тези които са ти давали хляб.
Бъди жив и здрав.

п.п.Съжелявам,че темата е изтрита.Но тя беше прочетена от много колеги,включително и от теб Неделчо.

Последно промяна от СЪНДИ на Сря Фев 03, 2010 1:46 pm, променено общо 2 пъти.
Аз не преценявам а давам пример как се дава пример!СЪНДИ написа:.Но не си ти койте ще преценяваш,
И ти бъди жив и здрав

- barutchiata ©
- Администратор
Аз не виждам нищо лошо в това което казва Сънди.Човека казва, че не вярва в думите на малкия, аз също не вярвам.На Еминемчо не му е за първи нито за втори път.Неделчо малко пресилваш нещата бате.
Бат Делефф, баш Сандьо ли намери да гълчиш - пич е отвсякъде и на сички Софийски идва
а за малкия и аз казах, казвам го и пак - също не вервам ,че ще се промени ! Не значи , че не трябва да му се дават шансове 

-
- и господ не е толокова добър
Ключ 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги, извиних се и бях искрен. Знам, че не ми е за първи път, но Ви уверявам, че ще е за последен. Благодаря на Барута за гласуваното доверие, няма да го подведа. Разбира се, тези които не ми вярват имат това право, надявам се с времето отношението им да се промени.И още веднъж Благодаря .
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Екстра финал се получи.
И аз като Илия мисля, че е за ключ и ще го врътна, пък ако някой не е съгласен да пише ЛС и я отварям веднага
И аз като Илия мисля, че е за ключ и ще го врътна, пък ако някой не е съгласен да пише ЛС и я отварям веднага

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.