Публично извинение,към всички потребители.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Публично извинение,към всички потребители.

Мнение от Dancho M »

Приветствам решението на администратора на форума ни да премахне наложената на колегата "Еминем" забрана за достъп до него. Основното ми съображение за това мое мнение е твърдото ми убеждение, че постоянен бан трябва да се налага само за изключително сериозни гафове. Според мен провинението на колегата в темата му "Защо форумът е станал Битак?" не са чак толкова непростими, че да заслужават наказанието "доживотен затвор без право на замяна". Надявам се и в бъдеще администратора на форума ни да подхожда принципно към дадените му права да бъде едновременно адвокат, прокурор и съдия.
sher059
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sher059 »

Няма по мьжка постьпка от това да поднесеш извинениата си публи4но на тези които си засегнал по някькьв на4ин с уважение.
Не всичко което има две бузи е лице...
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Браво еминемчо,мъжка постъпка.Порастваш вече.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

YordanDanev написа:Еминемчо, няма ли да кажеш нещо, на началника и на хората дето те подкрепиха.
Нещо не виждам реакция от страна на Еминем след решението да бъде върнат във форума !? :smt017
Аватар
Romanista
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Romanista »

Може да се е напил от радост пича и все още да не може да се добере до компютъра :lol: :lol: :lol:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Предполагам всичко е станало на лични.Аре да го оставиме на мира момчето!
Изображение
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

stich написа:Предполагам всичко е станало на лични.Аре да го оставиме на мира момчето!
Нямам намерение да нападам момчето.Просто цитирам колегата,който явно е един от тези подкрепили Еминем и очаква някаква реакция от негова страна.Нищо повече ! :smt023
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

СЪНДИ написа:Не ти вярвам,мойто момче.Не ти вярвам. :roll:
А те приемах,като мой син момчето ми.
Дано да си искрен към колегите. :smt023

Сънди,приятелю,не ти прави чест на голям човек да казваш такива думи на дете,защото точно ти си една голяма върти опашка/с извинение/!Подразни ме твоето мнение защото ти винаги си на всяко гърне похлупак и след два дена се отмяташ,става въпрос почти за всички срещи които обявяваш че ще дойдеш и нито веднъж не си го направил/с исключение на една/.Ти самия си нямаш вяра на себе си камоли да имаш вяра на едно дете.Цитирам точно теб защото тези думи казани на едно неорентирано младо момче могат да му повлиает по-много депресивен начин и после да си виновен за неговата съдба.Исчетох всички мнения и стигнах до заключението,че почти всички сме като овце!За да не обидим никой всички тръгват в грешната посока да хулят това момче за постъпката му и си мислят,че му дават добър съвет,за мене момчето е постъпило съвсем правилно,че се е регнал под друг ник само и само да се извини и сигорно осъзнава тази си грешка и въпреки това го е направил с риск да загуби и втория си ник.
Евала правя на Барута,че е отменил бана,на хората подкрепили изцяло Еминема и неговата постъпка да се извини.
Еминемчо,не се подавай на различни мнения,ние сме с теб и ще ти помагаме,ние сме твоето семейство и ще те подкрепяме.
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Nedeltcho Delev написа:
СЪНДИ написа:Не ти вярвам,мойто момче.Не ти вярвам. :roll:
А те приемах,като мой син момчето ми.
Дано да си искрен към колегите. :smt023

Сънди,приятелю,не ти прави чест на голям човек да казваш такива думи на дете,защото точно ти си една голяма върти опашка/с извинение/!Подразни ме твоето мнение защото ти винаги си на всяко гърне похлупак и след два дена се отмяташ,става въпрос почти за всички срещи които обявяваш че ще дойдеш и нито веднъж не си го направил/с исключение на една/.Ти самия си нямаш вяра на себе си камоли да имаш вяра на едно дете.Цитирам точно теб защото тези думи казани на едно неорентирано младо момче могат да му повлиает по-много депресивен начин и после да си виновен за неговата съдба.Исчетох всички мнения и стигнах до заключението,че почти всички сме като овце!За да не обидим никой всички тръгват в грешната посока да хулят това момче за постъпката му и си мислят,че му дават добър съвет,за мене момчето е постъпило съвсем правилно,че се е регнал под друг ник само и само да се извини и сигорно осъзнава тази си грешка и въпреки това го е направил с риск да загуби и втория си ник.
Евала правя на Барута,че е отменил бана,на хората подкрепили изцяло Еминема и неговата постъпка да се извини.
Еминемчо,не се подавай на различни мнения,ние сме с теб и ще ти помагаме,ние сме твоето семейство и ще те подкрепяме.
Мойте уважения колега.Но не си ти който ще преценяваш,дали съм върти опашка или на всяко гърне похлупак.Ако имаш нещо пряко към мен,не си го искарвай в тази тема.
А относно Еминем,съм сигорен.Няма да забравя тематаму която беше пуснал в GO FISHING BG
Не можеш да плюеш,срещу тези които са ти давали хляб.
Бъди жив и здрав. :smt023
п.п.Съжелявам,че темата е изтрита.Но тя беше прочетена от много колеги,включително и от теб Неделчо. :wink:
Последно промяна от СЪНДИ на Сря Фев 03, 2010 1:46 pm, променено общо 2 пъти.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

СЪНДИ написа:.Но не си ти койте ще преценяваш,
Аз не преценявам а давам пример как се дава пример!
И ти бъди жив и здрав :drinkers:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Аз не виждам нищо лошо в това което казва Сънди.Човека казва, че не вярва в думите на малкия, аз също не вярвам.На Еминемчо не му е за първи нито за втори път.Неделчо малко пресилваш нещата бате.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Бат Делефф, баш Сандьо ли намери да гълчиш - пич е отвсякъде и на сички Софийски идва :wink: а за малкия и аз казах, казвам го и пак - също не вервам ,че ще се промени ! Не значи , че не трябва да му се дават шансове :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ключ :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Колеги, извиних се и бях искрен. Знам, че не ми е за първи път, но Ви уверявам, че ще е за последен. Благодаря на Барута за гласуваното доверие, няма да го подведа. Разбира се, тези които не ми вярват имат това право, надявам се с времето отношението им да се промени.И още веднъж Благодаря .
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Екстра финал се получи.

И аз като Илия мисля, че е за ключ и ще го врътна, пък ако някой не е съгласен да пише ЛС и я отварям веднага :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Разни”