Лаф моабет - кат няма риба

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

остави сега войниците и маршалите настрана - дърпаш са кат нахапан - Отчето толкова та обича, ...че и аз ...пък ти са'дърпаш .....НИдей'тъй !!!

... и все пак за жезъла ... нямаш проблеми - Има едни с батерии - пък ти и от смазки разбираш ....тъй че ... какво повече да говорим. :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Майстор Дурумич, днеска /май вчера беше- туй от водкачку пръйзъшло/ си взех макаричката CORCAST Super match 8Pi. :lol:
Тва нещо по-хубаво от ебане бре! :lol: То произведение на изкството!
:lol: - Ти го беше цитирал нейде тука - сега си го гледам тука у офисо - пиша - и му се радвам! :!: :lol:
Чакам и една сопа на ТИКА с акция 20-100?! - разработена за сбиро - телескоп ?! - кво ще е това чудо ще видим :lol: :wink: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

durumov написа:....дърпаш са кат нахапан - Отчето толкова та обича, ...че и аз ...пък ти са'дърпаш .....НИдей'тъй !!!

... и все пак за жезъла ... нямаш проблеми - Има едни с батерии - пък ти и от смазки разбираш ....тъй че ... какво повече да говорим. :lol:
пфуууу...работохолик....ако му го подаваш...аз ще му подаря и зарядно та да се види у зор с НЕУМОРНИЯ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Михалич написа:... си взех макаричката CORCAST Super match 8Pi. :lol:
Тва нещо по-хубаво от ебане бре! :lol: То произведение на изкството!
:lol: -
... БРАВО... :lol: :lol: :lol: ... ама си назаде .... глей ко'прай маняка - ма много съм ненормален нали ???
Изображение

... ама ща критикувам за ТИКА - та ... нидей тъй ... дай по-сериозно, моля ти се ! с телескопи ни'ми са занимавай - само колянни пръчки ши ползваш, защото на 300-500нотното хвърляне на дългата дистанция...така ши я напрегнеш, че само на тИлИсКоП ши ми стане - ша са разхлопа кат'на крайпътна кака ... сещаш се :lol: :lol: :lol:

п.с. Отиваш и си 'земаш един карбон як - 3-коленна пръчка - 3,90м. или каквато ти е удобна - на снимката има Фидер на EUROHOLD - Човече...много е яка тая пръчка - то не е пръчка ...братко - кат го 'фана става оръжие :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

durumov написа: ... БРАВО... :lol: :lol: :lol: ... ама си назаде .... глей ко'прай маняка - ма много съм ненормален нали ???
:wink:
Ич не си ненормален биля :!: :lol: :wink: - 2 по-добре от една
В неделя пробвах макаричката на "сухо" - закачих и една бомбарда 35 гр. балзер и си поджасках на воля - на яз. Копринка. Разходихме едно куче, повъртяхме селикони- риба немаше - уви.
Макарата е супер! Аз я взех за 80 лв. и мисля че е добра сделка :!: :lol:

Ааа пък за сопата - интересно ми е какво ще е това чудо - ще го взема и ако е баклук ще споделя в у форума - да не се набутват други хора. :wink:
Той Мирко вече се "набута" - ама не сме го пробвали още :lol: - пък парата му е над 100 кинта :!: :?:
Under Jolly Roger!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Михалич да не говориш за Tica Thunder 6 4.00m или 4.50m 20 -100 gr action?
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Това ще е май - 4,5 м. , но не си записах точните данни.
Какво ще кажеш :?: :lol:
Under Jolly Roger!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Имаме я в магазина , много добра пръчка... ако става въпрос за същата де. И определено не са и малко парите , ама си заслужава.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

В магазина при Румен в Краставицата видях един фидер ЕВРОХОЛД-почти нов за 70 лева... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:В магазина при Румен в Краставицата видях един фидер ЕВРОХОЛД-почти нов за 70 лева... :lol:
карбонов ли е ???....и какво значи почти нов .... ми аз навремето май броих 113 кинта .... и отстъпка имаше чак :lol: :lol: :lol:

...пак се уреди дъртото :lol: .... сега пък изникна в главата ми спомена за пръчката на ДОКТОРА - умопомрачаващо шимано !!! - фидер с тунинг по негов проект !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

durumov написа:
batmilen написа:В магазина при Румен в Краставицата видях един фидер ЕВРОХОЛД-почти нов за 70 лева... :lol:
карбонов ли е ???....и какво значи почти нов .... ми аз навремето май броих 113 кинта .... и отстъпка имаше чак :lol: :lol: :lol:

...пак се уреди дъртото :lol: .... сега пък изникна в главата ми спомена за пръчката на ДОКТОРА - умопомрачаващо шимано !!! - фидер с тунинг по негов проект !
Ох... как ши та изнинадам т'ва лято.... малииии :D :D :D Ща изям ей!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Аз се назландисвам още...голям праз ЕВРОХОЛД...друго "чудо" ще си взема...от новия каталог на ШИМАНО.... :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Local написа:Имаме я в магазина , много добра пръчка... ако става въпрос за същата де. И определено не са и малко парите , ама си заслужава.
Същата е /4,5 м./ . Бат ти Калин - местен твой колега - ще го почакаме още 2-3 дни да я доставя и може да ти звъна. Нали я имаш - нова и цената от сайта на магазина е актуална :lol:
Ти ->наложен платеж + куриер за моя сметка - това трябва до го можеж? :lol: :lol: :lol:

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... 0ed3bf6d5c
Under Jolly Roger!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Local написа:...Ох... как ши та изнинадам т'ва лято.... малииии :D :D :D Ща изям ей!
:lol: :lol: :lol:
ооо...оооо...не ми скачай така, щото ако е много готина пръчка - и аз ще искам ....

:evil: ... иначе може и "случайно да ти я настъпя" :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”