Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лаф моабет - кат няма риба
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
остави сега войниците и маршалите настрана - дърпаш са кат нахапан - Отчето толкова та обича, ...че и аз ...пък ти са'дърпаш .....НИдей'тъй !!!
... и все пак за жезъла ... нямаш проблеми - Има едни с батерии - пък ти и от смазки разбираш ....тъй че ... какво повече да говорим.
... и все пак за жезъла ... нямаш проблеми - Има едни с батерии - пък ти и от смазки разбираш ....тъй че ... какво повече да говорим.

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Михалич
- ще става разбирач
Майстор Дурумич, днеска /май вчера беше- туй от водкачку пръйзъшло/ си взех макаричката CORCAST Super match 8Pi.
Тва нещо по-хубаво от ебане бре!
То произведение на изкството!
- Ти го беше цитирал нейде тука - сега си го гледам тука у офисо - пиша - и му се радвам!

Чакам и една сопа на ТИКА с акция 20-100?! - разработена за сбиро - телескоп ?! - кво ще е това чудо ще видим

Тва нещо по-хубаво от ебане бре!

Чакам и една сопа на ТИКА с акция 20-100?! - разработена за сбиро - телескоп ?! - кво ще е това чудо ще видим

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
пфуууу...работохолик....ако му го подаваш...аз ще му подаря и зарядно та да се види у зор с НЕУМОРНИЯdurumov написа:....дърпаш са кат нахапан - Отчето толкова та обича, ...че и аз ...пък ти са'дърпаш .....НИдей'тъй !!!

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... БРАВО...Михалич написа:... си взех макаричката CORCAST Super match 8Pi.![]()
Тва нещо по-хубаво от ебане бре!То произведение на изкството!
-

... ама ща критикувам за ТИКА - та ... нидей тъй ... дай по-сериозно, моля ти се ! с телескопи ни'ми са занимавай - само колянни пръчки ши ползваш, защото на 300-500нотното хвърляне на дългата дистанция...така ши я напрегнеш, че само на тИлИсКоП ши ми стане - ша са разхлопа кат'на крайпътна кака ... сещаш се

п.с. Отиваш и си 'земаш един карбон як - 3-коленна пръчка - 3,90м. или каквато ти е удобна - на снимката има Фидер на EUROHOLD - Човече...много е яка тая пръчка - то не е пръчка ...братко - кат го 'фана става оръжие

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Михалич
- ще става разбирач
Ич не си ненормален биляdurumov написа: ... БРАВО...![]()
![]()
... ама си назаде .... глей ко'прай маняка - ма много съм ненормален нали ???

В неделя пробвах макаричката на "сухо" - закачих и една бомбарда 35 гр. балзер и си поджасках на воля - на яз. Копринка. Разходихме едно куче, повъртяхме селикони- риба немаше - уви.
Макарата е супер! Аз я взех за 80 лв. и мисля че е добра сделка

Ааа пък за сопата - интересно ми е какво ще е това чудо - ще го взема и ако е баклук ще споделя в у форума - да не се набутват други хора.

Той Мирко вече се "набута" - ама не сме го пробвали още

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
карбонов ли е ???....и какво значи почти нов .... ми аз навремето май броих 113 кинта .... и отстъпка имаше чакbatmilen написа:В магазина при Румен в Краставицата видях един фидер ЕВРОХОЛД-почти нов за 70 лева...

...пак се уреди дъртото

- Local
- учете се от него
Ох... как ши та изнинадам т'ва лято.... малииииdurumov написа:карбонов ли е ???....и какво значи почти нов .... ми аз навремето май броих 113 кинта .... и отстъпка имаше чакbatmilen написа:В магазина при Румен в Краставицата видях един фидер ЕВРОХОЛД-почти нов за 70 лева...![]()
![]()
![]()
...пак се уреди дъртото.... сега пък изникна в главата ми спомена за пръчката на ДОКТОРА - умопомрачаващо шимано !!! - фидер с тунинг по негов проект !

Клавиатура риба не лови!!!
- Михалич
- ще става разбирач
Същата е /4,5 м./ . Бат ти Калин - местен твой колега - ще го почакаме още 2-3 дни да я доставя и може да ти звъна. Нали я имаш - нова и цената от сайта на магазина е актуалнаLocal написа:Имаме я в магазина , много добра пръчка... ако става въпрос за същата де. И определено не са и малко парите , ама си заслужава.

Ти ->наложен платеж + куриер за моя сметка - това трябва до го можеж?

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... 0ed3bf6d5c
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Local написа:...Ох... как ши та изнинадам т'ва лято.... малииии![]()
![]()
Ща изям ей!

ооо...оооо...не ми скачай така, щото ако е много готина пръчка - и аз ще искам ....