Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов- СОМ на "Рапала" на р.Марица
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Във първия момент помислих че е ударила арамия,защото тя също се бори но изненадата беше наистина голяма.Можеби тези няколко дни затопляне го е раздвижило,незнам ако някой ми беше казал такова нещо преди,щях да се разпсувам 100%.Сега,сомчето е във ваната и утре пътува за новия му дом и навръщане ще си взема от другата кола четеца за картата на апарата и ще ви го кача и ще се
и други да имат успех,нищо че е зима.Днеска доло под блока имаше панаир от рибари,а отвънка поне 20-30 сеирджий а тук около Пловдив беше поне 20 градуса.

и други да имат успех,нищо че е зима.Днеска доло под блока имаше панаир от рибари,а отвънка поне 20-30 сеирджий а тук около Пловдив беше поне 20 градуса.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- man1966
- ще става разбирач
На 31 декември и 1 януари в Свиленград току до стария мост на Марица , косачитеKrokibg написа:Във първия момент помислих че е ударила арамия,защото тя също се бори но изненадата беше наистина голяма.Можеби тези няколко дни затопляне го е раздвижило,незнам ако някой ми беше казал такова нещо преди,щях да се разпсувам 100%.Сега,сомчето е във ваната и утре пътува за новия му дом и навръщане ще си взема от другата кола четеца за картата на апарата и ще ви го кача и ще се![]()

За шараните не знам бройката,но интересното е че в коремите на сометата е имало бая дребна риба.Начи храни си се пущината още...

Я елате рибенца при батко...
Скапи колега Krokibg много се радвам на вашите успехи и особенно на зимното сомче, заштото мисля че тези дни когато сте го хванал и аз се сблъсках сас сом дори сомище. Никой от тези на които казах не ми повярва но както вадех един кефал на плувка вместо да ми дарпа навътре нашия буквално сам ми скочи на брега. А в краката ми се завъртя такова животно че го сънувам и до сега. След няма и 20тина секунди така иэпляска на по дълбокото че ни риба изигра повече ни корморан се завъртя. Свидетел на случката е още един колега мой приятел. На следващия ден въоръжен с блесни които винаги сам смятал за неизползваеми поради големината си цафваме на мястото и след няколко хварляния ми удари парвата щука за новата година обаче аз викам колкото ми глас държи на моя приател че сам закачил сома и нашия тарчи с куката. Така и не го хванахме въпреки че всеки ден сме там ама нищо на пролет. И понеже сте доста по навътре в сомския риболов от мен, аз ловя предимно щука и кефал, мога да споделя мястото и да ходим да я вадим тая гад. А ако наистина им имате толкова зъб на бракониерите има едни дето цяла година ги гледам да разпъват мрежи на сепарарацията до помпената станция над гребната и бомби хварлят и кучета насъскваха и с пушка ме плашиха. Ни от горски ги е страх ни от никакви. Наслука през новата година.
- RiverFisher
- новобранец
Re: Риболов- СОМ на "Рапала" на р.Марица
Колеги какво става с риболова на сом по Марица, напълно ли изчезна
Колегата кроки не ходи ли за сомове вече...Гледам не е писано по темата от години....жалко...

- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Бре аз ся я видях. прочетох я цялата, снимки не видях никъде от "krokibg" нещо темата ли е бъгната или няма просто, гледам и за негова галерия пак няма. Не мога да разбера има ли снимки от подвизите и къде може да се разгледат или няма ?
- Vid
- кандидат преподавател
Ти па, не виждаш ли, че таа тема е от новобранската на Хитлер?to4eh написа:Колеги какво става с риболова на сом по Марица, напълно ли изчезнаКолегата кроки не ходи ли за сомове вече...Гледам не е писано по темата от години....жалко...
Сомовете по Марица отдавна се свършиха, пък Любо отдовна се пенсионира- има си лодка и докато си кросне с лодката по язовирите и си пие "веселото" питие и надува шкембака, между другото си чака Гювеча на "търмъка от воблери" де влачи след лодката

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- stankof
- ще става разбирач
Щом не е писано по темата от 7 години ,значи сомовете по Марица са изчезнали от толкова време по рекатаto4eh написа:Колеги какво става с риболова на сом по Марица, напълно ли изчезнаКолегата кроки не ходи ли за сомове вече...Гледам не е писано по темата от години....жалко...

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- Vid
- кандидат преподавател
Абе, все още ги има, ама да уловиш някой от малкото останали и може би много изхитряли.. (или наплашени, щото то не са мрежи, сари, тоци и бог знае кВо още..), си е чист късмет.stankof написа:Щом не е писано по темата от 7 години ,значи сомовете по Марица са изчезнали от толкова време по реката![]()
![]()
![]()

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- stankof
- ще става разбирач
Ми Кроки що не е писал тогава че хваща от 7 години,щом не е писал тук значи вече няма сом по Марица...........Vid написа:Абе, все още ги има, ама да уловиш някой от малкото останали и може би много изхитряли.. (или наплашени, щото то не са мрежи, сари, тоци и бог знае кВо още..), си е чист късмет.stankof написа:Щом не е писано по темата от 7 години ,значи сомовете по Марица са изчезнали от толкова време по реката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
има.........вчера един до мене изкара една десятка на спининг.
валатът не най-лошото нещо на света
Колеги,и на мен ми се иска да вярвам, че все още има някакви надежди за сома по Марица, въпреки безбройните бракониерски набези. Аз самият в последните 10 дни улових 2 сомчета на воблер-едно около 4-5 кг. и едно бебе под 1 кг. - и двете релейзнати обратно във водата...Така че не е напълно изчезнал все още, нека раздвижим темата малко и който е имал някакви успехи-да сподели, ако желае.Наслука!