Петиция

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Петиция

Мнение от ribaro »

Сигурно и сред тези дето сечат с голите тройки има гладни.И тези които не връщат маломерните риби може би не са сити.Ама не ги оправдаваме.Всеки си има ценностна система и взема решения според нея.Не мисля, че трябва да се толерира безхаберието.А ние като риболовен форум трябва да градим ценности и да ги оставим на тези след нас.
Не ми се разводнява темата .... изказвам становище, което за мен е правилно, ако за някого е погрешно - никой не го кара да гласува.
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Мдааа.После кои са варвари-Българитеее :idea:
ribaro написа:Сигурно и сред тези дето сечат с голите тройки има гладни.И тези които не връщат маломерните риби може би не са сити.Ама не ги оправдаваме.Всеки си има ценностна система и взема решения според нея
Така е батка!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
toni_ti
новобранец
новобранец

Мнение от toni_ti »

Въпреки, че сега не сме на едно мнение по този въпрос Кроки, уважавам позицията ти и се прекланям пред хора като теб, които пишат смислени постове,може да се води диалог с тях, а не само да си драскат и да се задрънчват с другите и да остроумничат. Виждам че и на теб не ти е никак лесно.Между другото на почти 30 год. съм и помня манифестациите, помня и лозунгите, но това е една друга тема. Радвам се, че "поспорих" с човек като Теб.Аз съм от другия край на България - Видин и ще се радвам един ден да се запозная стеб лично.Желая ти здраве и успехи!
esho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от esho »

:smt023
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мисълта ми,че такива петиции,висят в интернет пространството постоянно и едната като стане банална,веднага се пръква друга.Ако видя такива касапи на живо,на язовира или на Марица,сега немога да кажа какво ще ми мине през главата.Идеята ми е да не се заглеждаме в такива неща и да бягаме от важните,които в момента касаят нас и семеиствата ни.Той Токсинчо няма да пусне петиция,където хората да искат гоненето на обирджиите,дошли тук да ни дерат а делфинчета го вълнуват :lol: :lol: :lol: Никои не искам да е на моето мнение,просто съм бясен от всичко случващо се наоколо и направо ми стана лошо като прочутох за делфинчетата.Имаме хиляди гладни деца и тук в България.Тази хуманност спрямо животните е такава измама,както демокрацията навсякъде.Правят ни на маймуни а ние се люшкаме по клоните и те се кефят.Аз приключих,хората си имат традиции,щом ги спазват,значи така трябва да е.Хиляди го спазват,десетина местни пищят и искат да се спре.Това е от стотици години,защо до сега нищо не са писали а точно в този момент го правят :?: :idea: :?: :idea: Никои обаче нито си задава вапрэса - ЗАЩО,обаче направо почва да подкрепя някаква кауза пердута.Е,това е,олекна ми :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

11854 Signatures Total
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Венелин Радушев написа:11854 Signatures Total
Браво,толкова милиона човека има в Европа,а подписите 11854 :shock: Много ми прилича на нашата петиция :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

:D Еее,Любе ти ме изкара егати бастуна.Попаднах на тая петиция в нета и я постнах и тук.Мислиш ли,че ако имаше петиция да изметем боклука от БГ-то,нямаше да я подкрепя.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Дайте ми една смислена причина за избиването на тези животинки, едни от най умните.Да ставали мъже, ами да ходят да мушкат жени, да ходят войници.Да ги е..........а и мъжете :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Четох, че дори са по- интелигентни от хората. Липсата на пръсти и невъзможността да ползват инструменти ги спъва в развитието им. Общителни, интелигентни, хуманни. Срам за хората..... :cry:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

snegk написа:Дайте ми една смислена причина за избиването на тези животинки, едни от най умните.Да ставали мъже, ами да ходят да мушкат жени, да ходят войници.Да ги е..........а и мъжете :twisted:
Илийка,то няма причини да избиваме и иракчаните,ама го правим.Избиват се и Ливанците,бавно и сигурно,но се прави.Ние,късаме главите на кокошките,които сме ги гледали по двора дълги години.Прасетата вече казах за тях,по колко начина се трепят хиляди по коледа.Влез малко по навътре в писаното от мен и тогава търси отговори.Които обаче няма да намериш,факт.Ние се намерихме защитниците на животните от цял свят - Българите от форума НаРиба :lol: :lol: :lol: Илийка,тези 11 хиляди човека които до сега са подписали,са по малко от регистрираните в този форум :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:
Първо,не подписваи петиция,която сам не си направил,да не стане така че някои -някъде,да има повече информация за теб,от колкото ти за петицията.Ако искаш ме разбери,ако не искаш,недеи.Измамниците мислят толкова бързо,че незнаеш с това гласуване какво правиш точно и дали гласуваш за тюленчета или за нещо друго.Ама ваш проблем,вие си знаете :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:

snegk

Мнение от snegk »

Разбирам те Любаче, но едно е да убиеш животно за да се нахраниш, друго е за удоволствие.Това с иракчаните няма общо.Избиват се, защото друго не остана при тях за убиване :lol: .Знаеш ли брат, че е страшно, минавам по-20км. в гората и не мога да срещна животинка.По водоемите е същотото.Да не говорим, че безразборното изсичане на горите и другите намеси в природата ще доведат, неминуемо до края на човечеството. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Знам бе Илийка,знам го много добре.И аз не съм съгласен с тия работи но нещо не ми се вързва цялата работа с петицията и не само стая.Нали разбираш че 11 000 подписа са много съмнителни.И както казах в началото,толкова много проблеми има и в България,за тамошните делфини се загрижихме.Нашата петиция,както знаеш се подписа от една малка част от регистрираните колеги :shock: Няма жив уважаващ себе си човек,да не се възмути от ставащото там,но хората спазват някаква традиция и то национална.Нали разбираш че такова нещо,направо ще свали правителството.Само една грешна стъпка и са пътници.Я помисли че политици на висок пост може и те да са минали през този ритуал,когато са беле младежи.Абе,много е комплексирана ситуацията,ама е афиф от всякъде.Също така,като глеидам на снимките,това май ми приличяа на косатки а не делфини.Чакаи да вляза наново да уголемя снимката и да видя за какво говорим че само отгоре -отгоре ги погледнах одеве :lol: :lol: :lol:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Илийка,ето я измамата приятел.Това не са никакви делфини и си е чист промишлен риболов на риби изтласкани на брега с мрежи или трал.Като казвам че е измама,значи е измама.Дано сега се спрете с гласуването и се замислите :lol: :lol: :lol:

Изображение

Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Риби? :shock: Дали са делфини, китове или косатки... разликата не е голяма. Не бих ял от толкова интелигентно същество, нищо че някой го мисли за риба.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”