Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Петиция
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Петиция
Сигурно и сред тези дето сечат с голите тройки има гладни.И тези които не връщат маломерните риби може би не са сити.Ама не ги оправдаваме.Всеки си има ценностна система и взема решения според нея.Не мисля, че трябва да се толерира безхаберието.А ние като риболовен форум трябва да градим ценности и да ги оставим на тези след нас.
Не ми се разводнява темата .... изказвам становище, което за мен е правилно, ако за някого е погрешно - никой не го кара да гласува.
Не ми се разводнява темата .... изказвам становище, което за мен е правилно, ако за някого е погрешно - никой не го кара да гласува.
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
-
- разбира нещата
Мдааа.После кои са варвари-Българитеее

Така е батка!ribaro написа:Сигурно и сред тези дето сечат с голите тройки има гладни.И тези които не връщат маломерните риби може би не са сити.Ама не ги оправдаваме.Всеки си има ценностна система и взема решения според нея
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Въпреки, че сега не сме на едно мнение по този въпрос Кроки, уважавам позицията ти и се прекланям пред хора като теб, които пишат смислени постове,може да се води диалог с тях, а не само да си драскат и да се задрънчват с другите и да остроумничат. Виждам че и на теб не ти е никак лесно.Между другото на почти 30 год. съм и помня манифестациите, помня и лозунгите, но това е една друга тема. Радвам се, че "поспорих" с човек като Теб.Аз съм от другия край на България - Видин и ще се радвам един ден да се запозная стеб лично.Желая ти здраве и успехи!
- krokibg
- учете се от него
Мисълта ми,че такива петиции,висят в интернет пространството постоянно и едната като стане банална,веднага се пръква друга.Ако видя такива касапи на живо,на язовира или на Марица,сега немога да кажа какво ще ми мине през главата.Идеята ми е да не се заглеждаме в такива неща и да бягаме от важните,които в момента касаят нас и семеиствата ни.Той Токсинчо няма да пусне петиция,където хората да искат гоненето на обирджиите,дошли тук да ни дерат а делфинчета го вълнуват
Никои не искам да е на моето мнение,просто съм бясен от всичко случващо се наоколо и направо ми стана лошо като прочутох за делфинчетата.Имаме хиляди гладни деца и тук в България.Тази хуманност спрямо животните е такава измама,както демокрацията навсякъде.Правят ни на маймуни а ние се люшкаме по клоните и те се кефят.Аз приключих,хората си имат традиции,щом ги спазват,значи така трябва да е.Хиляди го спазват,десетина местни пищят и искат да се спре.Това е от стотици години,защо до сега нищо не са писали а точно в този момент го правят
Никои обаче нито си задава вапрэса - ЗАЩО,обаче направо почва да подкрепя някаква кауза пердута.Е,това е,олекна ми

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
11854 Signatures Total
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- krokibg
- учете се от него
Браво,толкова милиона човека има в Европа,а подписите 11854Венелин Радушев написа:11854 Signatures Total

- Светльо-toxin34
- разбира нещата

Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- и господ не е толокова добър
Дайте ми една смислена причина за избиването на тези животинки, едни от най умните.Да ставали мъже, ами да ходят да мушкат жени, да ходят войници.Да ги е..........а и мъжете 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Четох, че дори са по- интелигентни от хората. Липсата на пръсти и невъзможността да ползват инструменти ги спъва в развитието им. Общителни, интелигентни, хуманни. Срам за хората..... 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- krokibg
- учете се от него
Илийка,то няма причини да избиваме и иракчаните,ама го правим.Избиват се и Ливанците,бавно и сигурно,но се прави.Ние,късаме главите на кокошките,които сме ги гледали по двора дълги години.Прасетата вече казах за тях,по колко начина се трепят хиляди по коледа.Влез малко по навътре в писаното от мен и тогава търси отговори.Които обаче няма да намериш,факт.Ние се намерихме защитниците на животните от цял свят - Българите от форума НаРибаsnegk написа:Дайте ми една смислена причина за избиването на тези животинки, едни от най умните.Да ставали мъже, ами да ходят да мушкат жени, да ходят войници.Да ги е..........а и мъжете

Първо,не подписваи петиция,която сам не си направил,да не стане така че някои -някъде,да има повече информация за теб,от колкото ти за петицията.Ако искаш ме разбери,ако не искаш,недеи.Измамниците мислят толкова бързо,че незнаеш с това гласуване какво правиш точно и дали гласуваш за тюленчета или за нещо друго.Ама ваш проблем,вие си знаете

-
- и господ не е толокова добър
Разбирам те Любаче, но едно е да убиеш животно за да се нахраниш, друго е за удоволствие.Това с иракчаните няма общо.Избиват се, защото друго не остана при тях за убиване
.Знаеш ли брат, че е страшно, минавам по-20км. в гората и не мога да срещна животинка.По водоемите е същотото.Да не говорим, че безразборното изсичане на горите и другите намеси в природата ще доведат, неминуемо до края на човечеството. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Знам бе Илийка,знам го много добре.И аз не съм съгласен с тия работи но нещо не ми се вързва цялата работа с петицията и не само стая.Нали разбираш че 11 000 подписа са много съмнителни.И както казах в началото,толкова много проблеми има и в България,за тамошните делфини се загрижихме.Нашата петиция,както знаеш се подписа от една малка част от регистрираните колеги
Няма жив уважаващ себе си човек,да не се възмути от ставащото там,но хората спазват някаква традиция и то национална.Нали разбираш че такова нещо,направо ще свали правителството.Само една грешна стъпка и са пътници.Я помисли че политици на висок пост може и те да са минали през този ритуал,когато са беле младежи.Абе,много е комплексирана ситуацията,ама е афиф от всякъде.Също така,като глеидам на снимките,това май ми приличяа на косатки а не делфини.Чакаи да вляза наново да уголемя снимката и да видя за какво говорим че само отгоре -отгоре ги погледнах одеве

- krokibg
- учете се от него
Илийка,ето я измамата приятел.Това не са никакви делфини и си е чист промишлен риболов на риби изтласкани на брега с мрежи или трал.Като казвам че е измама,значи е измама.Дано сега се спрете с гласуването и се замислите

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Риби?
Дали са делфини, китове или косатки... разликата не е голяма. Не бих ял от толкова интелигентно същество, нищо че някой го мисли за риба.