Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Австралийска му работа.
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
Re: Австралийска му работа.
Точно такаangel81 написа:те там на толстолопа викат шаран :]

я чувствась себя очен хорошо
-
- кандидат преподавател
Има една Пазарджищка бригада, дето ако я командироват за един месец там, и ще вземат премията!

Върл Shimano фен!
Брат ми живее там от 14 години и ми е разказвал много истории,но истината си е ,че шарана е обявен за вредител и който му подари живота си плаща солена глоба за това.Иначе ми каза ако видиш някой да лови шаран то това е :Българин ,Сърбин или Италианец !Първите години беше много щастлив,че ги разбива и ме дразнеше със снимки,но напоследък вече е вдигнал ръце и дори за кеф не ходи да ги лови.Австралийска му работа!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абе трябват им няколко от нашите "корморани" и ще си променят мнението. След два месеца ще бъде деликатес. 

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- разбира нещата
fider написа:Вярно е даже има глоба ако го върнеш във водата !

-
- ще става разбирач
Ние от Перник имаме решение на проблема с шараните в Австралия и САЩ.Пращаме братята роми да ловят една седмица отвъд океана.as99 написа:Ами юрош в Австралия.Ей го къде е зад Перник.
Последно промяна от ribohva6ta4 на Пет Фев 19, 2010 5:59 pm, променено общо 1 път.
Аз мисля че им трябва един квартал цигани два тира с черен пипер и краставици и домати и 10 тира с празни буркани с винт.Ама в Австралия козите и домашните прасета също са вредители на братята дали няма да им е по вкусно месото на козите и прасетата.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Бе и зайците са им проблем! Уж внесени за разнообразяване на фауната и станали бич за овцевъдството. Та може да обсъдим една "комплексна" интернационална помощ с консервно, саламо и пастърмово производство. Те само да пратят ваучери за участниците в интернационалната бригада. Другото от нас! Само за няколко месеца и от напаст ще ги превърнем в изчезващи видове, както у нас! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ами пишете писмо до някой австралийски клуб да ви поканят...
И мене ако питате шарана не е интересен, когато има по-интересни риби в гьола - щука, сом, бяла... А в Австралия има доста интересни жУвотни...
Поправете ме, ако греша, но и в Гърция не са почитатели на шарана - нито за ядене, нито за ловене...
И мене ако питате шарана не е интересен, когато има по-интересни риби в гьола - щука, сом, бяла... А в Австралия има доста интересни жУвотни...
Поправете ме, ако греша, но и в Гърция не са почитатели на шарана - нито за ядене, нито за ловене...
- krokibg
- учете се от него
Поправям те Тедо,плющат го като луди,обаче са тарикати,купуват само риби до 1.5кг и да не е дебел и мазен.Подбират го от 1.2 до 1.5 и си го изнасят за Гърция от тукТедо написа:ами пишете писмо до някой австралийски клуб да ви поканят...

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Знаеш ли тая "кайма", с която хранят тукашните "хитреци", че е опасен отпадък от бройлерите и са длъжни да я горят в екарисаж срещу заплащане! А те ти я карат на място и я продават като храна за рибата по 100-150лв/тон... После рибата мирише на мърша, а ако се направи проба, сигурно има повече антибиотици и отрови отколкото в аптеката!
Можеби не съм влизал в "правилния" магазин за риба в Гърция, но там сладководна риба не съм видял да продават...
Можеби не съм влизал в "правилния" магазин за риба в Гърция, но там сладководна риба не съм видял да продават...
В Австралия си е точно див шаранangel81 написа:те там на толстолопа викат шаран :]

Дори съм гледал филми как го ловят на какво ли не, включитлено и на... муха!

Тази риба е поредният удар върху местната екосистема след зайците и овцете. Много по-пагубно влияние има за околните видове там, отколкото "пикливата" слънчевка тук

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе тея австралийци и американци са много тъпи хора
, ние тука сме измислили 20-30 метода за масово избиване на риба, а те един немогат да измислят, а строят космически рекети да дойдат да се учат малко от нас да видят ние какви усилия и методи полагаме за ограничаване на популацията на не само шарана, а и на всички останали риби

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation