Как да си узаконя мрежичките

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Как да си узаконя мрежичките

Мнение от gmurkacha »

Моли се да не минеш някъде покрай мен на Велека с лодката си ще те стрелям и ще те изнасиля повярвай ми.Доста Царевци са яли шамари от мен и ме познават добре,ако искаш попитай кой съм виж ме на снимка и бягай.От такива копелета с пет лева в джоба постройли една къщичка ,кръстили я хотел еди кой си, реките и язовирите в нашия край са обезрибени тотално.И тая снимка дето ти я гледам с толкова кефал,който е запознат знае че в морето не може да се хване.Що се отнася че не си знаел как да си легализираш мрежичките не на мене тия ,слазаш на пристанището и който и рибар да питаш ще ти каже .Велека е резерват там нямаш право на това.И няма любителско пускане на мрежички.И не забравяй за секса.Не се оглеждай много ,в гръб не нападам.Шамарите ще ги ядеш.Цяло лято ще съм си в Ахтопол.Със здраве.Георги
Аватар
pa4o
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от pa4o »

Приятели сигурен съм, че в този форум има поне 30-40 такива като ТОЗИ явно е че органите, които трябва да се грижат за такъви като тях не го правят, предлагам ТЕЗИ да бъдат убити с камани :evil: :twisted:
Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Айде стига толко! явно никой не иска да разбере... той няма да се промени защото няма кой да му обясни и подаде ръка! а повечето от вас ще продължат като данъкоплатци да плащате за затворниците в панделата а като ги пуснат пак ще ви обират... няма да има оправия :evil:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Заключено

Обратно към “Разни”