Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
И на мен така ми излизаЙордан Марков написа:На мен това ми излиза като натисна ексето![]()
![]()
![]()

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Направи си труда да прочетеш поне няколко страници от темата и сам ще си помогнеш! 

- nikaro
- ще става разбирач
Каква е тази стръв "Tvis-107 №3" и как се набавя?Търсих,но нищо не открих.
-
- вече хвърля и на тежко
Туистер-107,ще си го купиш,намира се при блесните.nikaro написа:Каква е тази стръв "Tvis-107 №3" и как се набавя?Търсих,но нищо не открих.

-
- научил се да хвърля
Са играта е екстра ако направиш и профил готов да има че не ми се занимава да играя а искам да хода на няколко места да ловя ама няам пари 

- nikaro
- ще става разбирач
bai_spas написа:Туистер-107,ще си го купиш,намира се при блесните.nikaro написа:Каква е тази стръв "Tvis-107 №3" и как се набавя?Търсих,но нищо не открих.

-
- новобранец
а като места профила от една версия в друга прецаква ли се самия профил
-
- новобранец
Здравейте рибари
Играя играта от няколко дена и направо съм пристрастен (държа да подчертая, че не си падам нито по риболова нито по рибата, но усещам, че и това ще се промени). Първо поздравления на Спас и Рео за труда. Чудех се дали някой с повече разряд може да ми даде идея как да си хвана по - едро сомче - значи взел съм си спининг 180кг, макара на 100% и ловя или на Vobler 3009 голям или на Tvis 119 голям, но въпреки, че ловя на Марица - Камъка (където дава, че има заселени над сто сома не мога да хвана нищо конкретно над 6-7кг). Моля кажете ако някъде бъркам. И другото ми питане е относно ваденето на рибата - използвайки само G и H извадих с триста зора Шаранче на 25кг с въдица за 60кг, но имах чувството, че всеки миг ще се сцепи, въпреки, че едва едва почуквах клавишите статуса играеше като обезумял и усещах как ще се счупи всеки момент. Вече 4 въдици съм потрошил
Подобно нещо ми се е случвало и като съм вадил мрежи и дънери по 20кг. Разряда на героя ми е 24 - може ли да е от това или има и други тактики за вадене на риба. Обръщам се към вас след като обстойно съм се запознал с темата и не намерих отговори на моите въпроси, нито срещнах някой, който да е изпитвал такива затруднения...както и да е ще съм много благодарен за всеки съвет.
П.П. Забравих да добавя, че имам и добра карма - 307...

П.П. Забравих да добавя, че имам и добра карма - 307...
-
- сериозен играч
Пробвай с дълбочината на воблераextremalen2 написа:Здравейте рибариИграя играта от няколко дена и направо съм пристрастен (държа да подчертая, че не си падам нито по риболова нито по рибата, но усещам, че и това ще се промени). Първо поздравления на Спас и Рео за труда. Чудех се дали някой с повече разряд може да ми даде идея как да си хвана по - едро сомче - значи взел съм си спининг 180кг, макара на 100% и ловя или на Vobler 3009 голям или на Tvis 119 голям, но въпреки, че ловя на Марица - Камъка (където дава, че има заселени над сто сома не мога да хвана нищо конкретно над 6-7кг). Моля кажете ако някъде бъркам.
влачи по дъното
десен бутон на въдицата и променяш дълбочината
Мисля че ще да е от това

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
Някой да знае коя е най добрата изкуствена примамка за речен кефал.
Пише воблер малък ама кой точно -купих ги повечето но фащат всичко друго но не и кленове на всичките дълбочини
Пише воблер малък ама кой точно -купих ги повечето но фащат всичко друго но не и кленове на всичките дълбочини

Колекционирам лампови радиоприемници
-
- новобранец
Забравих да напиша, че и това съм го настроил да влачи на най - бавната скорост - по дънотоЙордан Марков написа:Пробвай с дълбочината на воблера
влачи по дъното
десен бутон на въдицата и променяш дълбочината
Мисля че ще да е от това

- nikaro
- ще става разбирач
А къде се гледа каква и колко риба е заселена на съответното място???Това не го знаех.
Имам всички програми за да тръгне играта, но не става ? помогнете ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
-
- новобранец
Ами в Клевалката си пише за всяка локация каква риба има, колко е като бройка, максимално тегло, стръв, захранки и т.н.nikaro написа:А къде се гледа каква и колко риба е заселена на съответното място???Това не го знаех.
-
- сериозен играч
Дърпаш БГ Клевалка и гледашnikaro написа:А къде се гледа каква и колко риба е заселена на съответното място???Това не го знаех.

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..