Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Смях с въдица в ръка
Модератор: dantho.mihov
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Смях с въдица в ръка
ники1 написа:Ура-а-а-а, бабо, дедо отива за риба и ще донесе гъби!

нямам живарник
Много поучителна история 

-
- разбира нещата
Веднъж сме за риба, няколко човека и на едно от момчетата му се наложи да отиде за малко до града. Извадихме му едната въдица и му закачихме една бая голяма и тлъста жаба. Идва той и ние само си мълчим, а въдицата му яко набива и му викаме, айде бе вади, че яко се ръси пръта. На бегом отива до въдицата, такава засечка направи, не знам как жабата не се разкъса. И вади той, и какво да види - една тлъста, грозна, мазна жаба
Умряхме да се смеем

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Преди две години сме се събрали яка група на Челопешки язовир. Намятали сме тежката артилерия и релаксираме от прекарараната тежка вечер
На отсрещния бряг на пове от двеста метра друг колега засича и се започва една борба 20 мин. накрая следва късане. Отиваме да го утешим а той горкия место не може да си намери от яд. Седим си пак и продължаваме с
белким избием клина и следва удар, Този път на нас. Десетина минути борба с лодката и един добър шарко 6,200 се озовава на брега. Какво е учудването ни когато в устата му намираме още една кука освен нашата. Веднага отиваме при злощасния ни колега и като ни показа останалата втора кука на скъсаната си въдица става ясно че става въпрос за един и същи шаран. Следват снимки и репортаж в местното списание "Средногорски багри" на което един от колегите е редактор. Така и така въпросния шаран беше решил да се самоубива та турихме край на мъките му в тигана добре гарниран с бира и поделен между нас в това число и нещасния колега. А наздраве 

- Don4o_62
- учете се от него
Нека да споделя нещо,което на повечето няма да им се вярва.Една вечер преди години с един мой човек,вечерта на чашка крояхме планове за другия ден.Но след 1-2 по няколко пъти
, друго взехме да мислим .И още по тъмно се качихме на мотора, и газ към язовира.Пристигнахме,но беше леко мъгливо, пък и ние си бяхме намраво замъглени от
вечерта.Видяхме нещо да се белей и си викаме,дай да хвърляме въдиците и да си починем докато се разведели.Хвърлихме ги горе долу и се натъркаляхме на земята.Сутринта като се събудихме,направо се чудихме да се смеем или да плачем
.Това което го мислехме за вода, излезнаха едни парници,покрити с наилон.И ние пияните патки сме хвърлили въдиците отгоре .Добре че нямаше още хора,че голям майтап щеше да стане 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- разбира нещата
Това ме разби тотално хахахахахахахахDon4o_62 написа:Нека да споделя нещо,което на повечето няма да им се вярва.Една вечер преди години с един мой човек,вечерта на чашка крояхме планове за другия ден.Но след 1-2 по няколко пъти, друго взехме да мислим .И още по тъмно се качихме на мотора, и газ към язовира.Пристигнахме,но беше леко мъгливо, пък и ние си бяхме намраво замъглени от
вечерта.Видяхме нещо да се белей и си викаме,дай да хвърляме въдиците и да си починем докато се разведели.Хвърлихме ги горе долу и се натъркаляхме на земята.Сутринта като се събудихме,направо се чудихме да се смеем или да плачем
.Това което го мислехме за вода, излезнаха едни парници,покрити с наилон.И ние пияните патки сме хвърлили въдиците отгоре .Добре че нямаше още хора,че голям майтап щеше да стане
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Колега ти Кембъла /лека му пръс/ познаваш ли гоDon4o_62 написа:Нека да споделя нещо,което на повечето няма да им се вярва.Една вечер преди години с един мой човек,вечерта на чашка крояхме планове за другия ден.Но след 1-2 по няколко пъти, друго взехме да мислим .И още по тъмно се качихме на мотора, и газ към язовира.Пристигнахме,но беше леко мъгливо, пък и ние си бяхме намраво замъглени от

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Don4o_62
- учете се от него
За Кембъла съм слушал,но човека с който бях му викат Доньо Мътния.От града много хора го познават и който не вярва да го пита
.Има случай пак с Доньо.На Леново ловим на лед,и Доньо идва със Балканчето,но мотика от вечерта.И тръгно да се разкарва по леда.И по едно време,не знам какво стана,леда се счупи и тоя чокъл барабар с мотора потъна
.Но беше до брега близо, та го изкараха.Доста градски го знаят и тоя случай.Има още много.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- разбира нещата
тази история я разказваше и кембъла ..в някакво списание я бях чел и като я разказах на приятели падна голям смях.
-
- разбира нещата
Откриваме на Пясъка,както винаги,ама тоя път хващаме каракуди и то доволно,настана вечер пием ракия яко.Понапихме сложихме звънците на дънните и лаф,мохабет.По едно време му се допика на колегата,обръща се разкопчава и почва да полива,кат магаре
Кво ми скимна на пияната кратуна,хванах му кордата и дърпам....звъни оня ми ти звънец,кат в училище.А хайвана,от бързане без да се е доизпикал се обръща и тръгва да засича
целия се опика 
Други две интересни случки за един ден на Зелениково.Навел съм се и си слагам червей на куката.Колегата замята и усещам как нещо ме ужилва по ръката
поглеждам и кво да видя...една забита кука и скъсан повод висят,от мен
изкарах я лесно ама смях в залата.Ядоса се колега направи нов такъм,сложи едно тежко перо и вика:гледай сега къде ще мятам.Не средата на локвата,стълб,жици и ток и кат заметна омота жиците,няколко ката.Че и дърпа да откачи
Всички рибари излязоха,от водата за секунди и го гледат и му се смеят,а той си дърпа,иска си новото перо обратно
Как да е скъса го,че падна у водата,пък и вятъра го докара обратно при нас.

Други две интересни случки за един ден на Зелениково.Навел съм се и си слагам червей на куката.Колегата замята и усещам как нещо ме ужилва по ръката

-
- новобранец
Запален по спининга от форума отивам лятото на р.Огоста да се уча и тренирам.Замятайки си един "Мепс" го закичих в клоните на едно дърво.Ами сега ????? Опитах няколко пъти да разтърся блесната и да я откача,но неееееее ,не ще.Викам си- е..л съм те у джелезото ,изправям спининга срещу дървото и започвам да тегля да скъсам влакното.И познайте какво стана - като излетя онова ми ти джелезо и право в десетката(челото).Мама-миа ,ква стана тя.Гледам един братчед седи малко по-надолу от мен.Отивам при него и му викам:
-Ей братчед ,я виж можеш ли да откачиш блесната от челото ми.А той горкия с голяма уплаха каза:
-Мале ,малееее, оди бате на доктор ,щото две от трите куки са се забили.
Бегам аз към колата,гледам на огледалото и що да видя - двете куки от тройката влезнали със все контрите.Газ към Монтана ,ама първо през един колега да ме снима мене Големия Рибар
После газ в спешното и какъв бъзик падна там ,не е за разправяне.
За мен това беше много смешна , но и поучителна случка.
п.п. Ха познайте сега как късам блакното ,когато не може да си освободя примамката. Малееееее.. кво залегане падаааа...
Хайде , здраве и усех на всички.
http://media.snimka.bg/5593/017441342.jpg
-Ей братчед ,я виж можеш ли да откачиш блесната от челото ми.А той горкия с голяма уплаха каза:
Бегам аз към колата,гледам на огледалото и що да видя - двете куки от тройката влезнали със все контрите.Газ към Монтана ,ама първо през един колега да ме снима мене Големия Рибар

п.п. Ха познайте сега как късам блакното ,когато не може да си освободя примамката. Малееееее.. кво залегане падаааа...
От миналото нека се учим
и бъдещето така ще съзрем.
Каквото е писано - ще се случи,
каквото не е - ще го създадем.
и бъдещето така ще съзрем.
Каквото е писано - ще се случи,
каквото не е - ще го създадем.
-
- разбира нещата
Не ми се мисли, ако желязото беше заместено с оловоpetelement написа:Запален по спининга от форума отивам лятото на р.Огоста да се уча и тренирам.Замятайки си един "Мепс" го закичих в клоните на едно дърво.Ами сега ????? Опитах няколко пъти да разтърся блесната и да я откача,но неееееее ,не ще.Викам си- е..л съм те у джелезото ,изправям спининга срещу дървото и започвам да тегля да скъсам влакното.И познайте какво стана - като излетя онова ми ти джелезо и право в десетката(челото).Мама-миа ,ква стана тя.Гледам един братчед седи малко по-надолу от мен.Отивам при него и му викам:
Бегам аз към колата,гледам на огледалото и що да видя - двете куки от тройката влезнали със все контрите.Газ към Монтана ,ама първо през един колега да ме снима мене Големия РибарПосле газ в спешното и какъв бъзик падна там ,не е за разправяне.

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Аз моя брат и един приятел през деня се уговаряме и подготвяме за предстоящия риболов на другия ден. Обаче моя милост , няколко часа по късно се вижда с приятели и решава да пеи по бира с тях. Аз от 2 - 3 бири минах на 4 - 5 облака (много го обичам това и всеки път се събуждам на някоя пейка ) и докато си пием в кръчмата по едно време ,телефона звъни ,брат ми - стана ли ? а аз пиян ,като мотика му отговарям , да ама ела да ме вземеш от кръчмата . Идва той ядосан и започва да мърмори , как може да си толкова несериозен а аз му се смея - ужас. Добрахме се до язовира а аз направих два телескопа на дъно хвърлих ги и легнах на камъните . По едно време брат ми ме събужда айде ставай а аз скачам и викам кълве ли . А то какво брат ми нашия приятел арендатора и още 2 човека ми се смеят и викат не бе ще си ходим вече е 5 следобяд . Такъв резил досега съм нямал
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- научил се да хвърля
Е това с блесната на челото ме разби1 Егати късмета......

- steven1969_bg
- научил се да хвърля
преди 10-ина години...всеки петък играехме карти в едно кръчме и бая си подпивахме...та идват събота към 4 сутринта двама френда и ме забират в края на март да откриваме на Чам Дере...как съм легнал на задните седалки не помня...ама се събудих половин секунда преди да се забием под едно борче на десен завой,малко преди Комунига...то пътя лед по северните скатове и айде през канавката...отиде радиатора та до Пловдив бая вода доляхме ама в Тракия сменихме колата и бегом на Ръжево на дупките за риба...остави ми фанахме.... 

не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...