BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: BG Рибалка

Мнение от stoilkatastz »

Ribko написа:Имам всички програми за да тръгне играта, но не става ? помогнете ! :(
Няма причина да не тръгне,може би си със по стари версии на някои програми,виж първиа пост на Баи Спас.Успех. :smt023
Аватар
KEBE
новобранец
новобранец

Мнение от KEBE »

bai_spas написа:ВАЖНО! Това е новата игра BG_Ribolov 2.0.1.30 Преработена изцяло в/у платформата на официалната (платената) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
BG_Ribolov 2.0.1.30 от 09/02/2010г. Изображение Изображение
BG_Klevalka за 2.0.1.30 09/02/2010g. Изображение Изображение

Необходими кмпоненти за да тръгне играта (само ако ги нямате вече инсталирани)
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)

Успехи!! :smt023 Очаквам коментарии и препоръки!!
НЕ ТРЪГВА И ТОВАЕ
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

А как така става че примерно в Кевалката пише, че на даден водоем има 1 бр Бял Амур, аз същевременно хващам 4 бр и то поред. Кевалката ли лъже или тя винаги е показвала приблизително?
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

MIhaYLOV написа:А как така става че примерно в Кевалката пише, че на даден водоем има 1 бр Бял Амур, аз същевременно хващам 4 бр и то поред. Кевалката ли лъже или тя винаги е показвала приблизително?
Ако събереш всички риби на дадена локация ще получиш точно 1000бр.Това,което четеш 1бр. Бял амур е в промили.Т.с. шансът ти да уловиш на тая локация точно Бял амур е 1 на 1000.Тъй като кълването на рибите се задава от т.н. генератор на случайни числа,тая риба можеш да я уловиш няколко пъти последователно,а може и да не я уловиш няколко дни.Всичко е въпрос на късмет (тото) :D .Затова,колкото са повече рибите на дадена локация,толкова и шансът ти да уловиш е по-голям.Но така или иначе рибите на локацията няма да свършат,не се притеснявай.Не можеш ги излови. :D
Дано съм бил ясен.
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

KEBE написа: НЕ ТРЪГВА И ТОВАЕ
Какво значи "НЕ ТРЪГВА"? Как да ти помогнем? Знаеш,че баба Ванга умря,ние няма как да знаем какво се случва на твоя комп.Дай малко инфо,какво точно се случва,какво ти точно правиш,Ако дава някаква грешка,дай скрееншот!Няма как на всички да тръгва,а на теб не,явно нещо не е както трябва.
Изображение НАСЛУКА!!
Аватар
KEBE
новобранец
новобранец

Мнение от KEBE »

bai_spas написа:
KEBE написа: НЕ ТРЪГВА И ТОВАЕ
Какво значи "НЕ ТРЪГВА"? Как да ти помогнем? Знаеш,че баба Ванга умря,ние няма как да знаем какво се случва на твоя комп.Дай малко инфо,какво точно се случва,какво ти точно правиш,Ако дава някаква грешка,дай скрееншот!Няма как на всички да тръгва,а на теб не,явно нещо не е както трябва.
свалям я излизат всички икони и щом кликна на икона наример тази със рибата и дава грешка или там каквото е
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

KEBE написа: свалям я излизат всички икони и щом кликна на икона наример тази със рибата и дава грешка или там каквото е
Съжалявам! :( При тия обаснения аз лично не мога да помогна.Моля,ако някой разбира за какво става въпрос,нека помогне на колегата!
Изображение НАСЛУКА!!
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

Благодаря за пояснението! Имам и още един въпрос който зададох по-рано, но не получих отговор. А именно дали ако хвана да речем кефал на някоя река и после отида на езерото и пусна там рибата дали и там ще кълве кефал?

Колкото до колегата с проблема, аз лично имах такъв но след преинсталирането на DirectX-a се оправи(незнам дали е от това, но нека да пробва)
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

KEBE написа:
bai_spas написа:ВАЖНО! Това е новата игра BG_Ribolov 2.0.1.30 Преработена изцяло в/у платформата на официалната (платената) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
BG_Ribolov 2.0.1.30 от 09/02/2010г. Изображение Изображение
BG_Klevalka за 2.0.1.30 09/02/2010g. Изображение Изображение

Необходими кмпоненти за да тръгне играта (само ако ги нямате вече инсталирани)
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)

Успехи!! :smt023 Очаквам коментарии и препоръки!!
НЕ ТРЪГВА И ТОВАЕ
Не се сещам за причина да не тръгне,при мен всичко тръгна от раз пусни една снимка да видат колегите грешката и може би някои да помогне.
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

A Винаги ли на всички риболовни обекти трявба да хвърлим въдиците възможно най-далеч?
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

MIhaYLOV написа:A Винаги ли на всички риболовни обекти трявба да хвърлим въдиците възможно най-далеч?
:smt018 :smt018
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

MIhaYLOV написа:Благодаря за пояснението! Имам и още един въпрос който зададох по-рано, но не получих отговор. А именно дали ако хвана да речем кефал на някоя река и после отида на езерото и пусна там рибата дали и там ще кълве кефал?
Вярно е,че това е риболовен симулатот.Вярно е,че е много реалистичен.Но чак пък толкова,че да местиш рибите от гьол на гьол още не сме го направили.Изображение
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

MIhaYLOV написа:A Винаги ли на всички риболовни обекти трявба да хвърлим въдиците възможно най-далеч?
Ами погледни клевалката там наи добре е описано коя риба на каква дълбочина,и не винаги големите дълбочини са наи далеч поне според мен.Успех :D
niki_vulko
новобранец
новобранец

Мнение от niki_vulko »

Колеги колко ви е най-голямата риба нека всеки да пусне снимка на най голямата си риба
extremalen2
новобранец
новобранец

Мнение от extremalen2 »

extremalen2 написа:Здравейте рибари :) Играя играта от няколко дена и направо съм пристрастен (държа да подчертая, че не си падам нито по риболова нито по рибата, но усещам, че и това ще се промени). Първо поздравления на Спас и Рео за труда. Чудех се дали някой с повече разряд може да ми даде идея как да си хвана по - едро сомче - значи взел съм си спининг 180кг, макара на 100% и ловя или на Vobler 3009 голям или на Tvis 119 голям, но въпреки, че ловя на Марица - Камъка (където дава, че има заселени над сто сома не мога да хвана нищо конкретно над 6-7кг). Моля кажете ако някъде бъркам. И другото ми питане е относно ваденето на рибата - използвайки само G и H извадих с триста зора Шаранче на 25кг с въдица за 60кг, но имах чувството, че всеки миг ще се сцепи, въпреки, че едва едва почуквах клавишите статуса играеше като обезумял и усещах как ще се счупи всеки момент. Вече 4 въдици съм потрошил :( Подобно нещо ми се е случвало и като съм вадил мрежи и дънери по 20кг. Разряда на героя ми е 24 - може ли да е от това или има и други тактики за вадене на риба. Обръщам се към вас след като обстойно съм се запознал с темата и не намерих отговори на моите въпроси, нито срещнах някой, който да е изпитвал такива затруднения...както и да е ще съм много благодарен за всеки съвет.

П.П. Забравих да добавя, че имам и добра карма - 307...
Аз нали съм си тъп и упорит и ще си избутам поста пак, на който не получих отговор (предполагам не сте го видяли повечето) с уточнението, че като влача го правя на бавна скорост по дъното...и ако не можете да ми отговорите за сомовете то поне дайте някакъв съвет да не чупя въдици на поразия - половин час вадех 29кг Шаран с въдица за 60кг, макара на 70% и достойна корда и имах чувството, че аха аха на следващото подръпване от рибата и ще ми счупи прътчето...другото, което трябва да се отбележе е, че гледам да не прехвърлям с повече от една трета статуса за натоварване на въдиците...благодаря предварително и извинявайте ако ставам досаден.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”