Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Re: BG Рибалка
Няма причина да не тръгне,може би си със по стари версии на някои програми,виж първиа пост на Баи Спас.Успех.Ribko написа:Имам всички програми за да тръгне играта, но не става ? помогнете !

НЕ ТРЪГВА И ТОВАЕbai_spas написа:ВАЖНО! Това е новата игра BG_Ribolov 2.0.1.30 Преработена изцяло в/у платформата на официалната (платената) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
BG_Ribolov 2.0.1.30 от 09/02/2010г.![]()
BG_Klevalka за 2.0.1.30 09/02/2010g.![]()
Необходими кмпоненти за да тръгне играта (само ако ги нямате вече инсталирани)
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)
Успехи!!Очаквам коментарии и препоръки!!
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
А как така става че примерно в Кевалката пише, че на даден водоем има 1 бр Бял Амур, аз същевременно хващам 4 бр и то поред. Кевалката ли лъже или тя винаги е показвала приблизително?
-
- вече хвърля и на тежко
Ако събереш всички риби на дадена локация ще получиш точно 1000бр.Това,което четеш 1бр. Бял амур е в промили.Т.с. шансът ти да уловиш на тая локация точно Бял амур е 1 на 1000.Тъй като кълването на рибите се задава от т.н. генератор на случайни числа,тая риба можеш да я уловиш няколко пъти последователно,а може и да не я уловиш няколко дни.Всичко е въпрос на късмет (тото)MIhaYLOV написа:А как така става че примерно в Кевалката пише, че на даден водоем има 1 бр Бял Амур, аз същевременно хващам 4 бр и то поред. Кевалката ли лъже или тя винаги е показвала приблизително?

Дано съм бил ясен.
Наслука!!

-
- вече хвърля и на тежко
Какво значи "НЕ ТРЪГВА"? Как да ти помогнем? Знаеш,че баба Ванга умря,ние няма как да знаем какво се случва на твоя комп.Дай малко инфо,какво точно се случва,какво ти точно правиш,Ако дава някаква грешка,дай скрееншот!Няма как на всички да тръгва,а на теб не,явно нещо не е както трябва.KEBE написа: НЕ ТРЪГВА И ТОВАЕ

свалям я излизат всички икони и щом кликна на икона наример тази със рибата и дава грешка или там каквото еbai_spas написа:Какво значи "НЕ ТРЪГВА"? Как да ти помогнем? Знаеш,че баба Ванга умря,ние няма как да знаем какво се случва на твоя комп.Дай малко инфо,какво точно се случва,какво ти точно правиш,Ако дава някаква грешка,дай скрееншот!Няма как на всички да тръгва,а на теб не,явно нещо не е както трябва.KEBE написа: НЕ ТРЪГВА И ТОВАЕ
-
- вече хвърля и на тежко
Съжалявам!KEBE написа: свалям я излизат всички икони и щом кликна на икона наример тази със рибата и дава грешка или там каквото е

- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Благодаря за пояснението! Имам и още един въпрос който зададох по-рано, но не получих отговор. А именно дали ако хвана да речем кефал на някоя река и после отида на езерото и пусна там рибата дали и там ще кълве кефал?
Колкото до колегата с проблема, аз лично имах такъв но след преинсталирането на DirectX-a се оправи(незнам дали е от това, но нека да пробва)
Колкото до колегата с проблема, аз лично имах такъв но след преинсталирането на DirectX-a се оправи(незнам дали е от това, но нека да пробва)
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Не се сещам за причина да не тръгне,при мен всичко тръгна от раз пусни една снимка да видат колегите грешката и може би някои да помогне.KEBE написа:НЕ ТРЪГВА И ТОВАЕbai_spas написа:ВАЖНО! Това е новата игра BG_Ribolov 2.0.1.30 Преработена изцяло в/у платформата на официалната (платената) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
BG_Ribolov 2.0.1.30 от 09/02/2010г.![]()
BG_Klevalka за 2.0.1.30 09/02/2010g.![]()
Необходими кмпоненти за да тръгне играта (само ако ги нямате вече инсталирани)
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)
Успехи!!Очаквам коментарии и препоръки!!
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
A Винаги ли на всички риболовни обекти трявба да хвърлим въдиците възможно най-далеч?
-
- разбира нещата
MIhaYLOV написа:A Винаги ли на всички риболовни обекти трявба да хвърлим въдиците възможно най-далеч?

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
-
- вече хвърля и на тежко
Вярно е,че това е риболовен симулатот.Вярно е,че е много реалистичен.Но чак пък толкова,че да местиш рибите от гьол на гьол още не сме го направили.MIhaYLOV написа:Благодаря за пояснението! Имам и още един въпрос който зададох по-рано, но не получих отговор. А именно дали ако хвана да речем кефал на някоя река и после отида на езерото и пусна там рибата дали и там ще кълве кефал?

Наслука!!

- stoilkatastz
- ще става разбирач
Ами погледни клевалката там наи добре е описано коя риба на каква дълбочина,и не винаги големите дълбочини са наи далеч поне според мен.УспехMIhaYLOV написа:A Винаги ли на всички риболовни обекти трявба да хвърлим въдиците възможно най-далеч?

-
- новобранец
Колеги колко ви е най-голямата риба нека всеки да пусне снимка на най голямата си риба
-
- новобранец
Аз нали съм си тъп и упорит и ще си избутам поста пак, на който не получих отговор (предполагам не сте го видяли повечето) с уточнението, че като влача го правя на бавна скорост по дъното...и ако не можете да ми отговорите за сомовете то поне дайте някакъв съвет да не чупя въдици на поразия - половин час вадех 29кг Шаран с въдица за 60кг, макара на 70% и достойна корда и имах чувството, че аха аха на следващото подръпване от рибата и ще ми счупи прътчето...другото, което трябва да се отбележе е, че гледам да не прехвърлям с повече от една трета статуса за натоварване на въдиците...благодаря предварително и извинявайте ако ставам досаден.extremalen2 написа:Здравейте рибариИграя играта от няколко дена и направо съм пристрастен (държа да подчертая, че не си падам нито по риболова нито по рибата, но усещам, че и това ще се промени). Първо поздравления на Спас и Рео за труда. Чудех се дали някой с повече разряд може да ми даде идея как да си хвана по - едро сомче - значи взел съм си спининг 180кг, макара на 100% и ловя или на Vobler 3009 голям или на Tvis 119 голям, но въпреки, че ловя на Марица - Камъка (където дава, че има заселени над сто сома не мога да хвана нищо конкретно над 6-7кг). Моля кажете ако някъде бъркам. И другото ми питане е относно ваденето на рибата - използвайки само G и H извадих с триста зора Шаранче на 25кг с въдица за 60кг, но имах чувството, че всеки миг ще се сцепи, въпреки, че едва едва почуквах клавишите статуса играеше като обезумял и усещах как ще се счупи всеки момент. Вече 4 въдици съм потрошил
Подобно нещо ми се е случвало и като съм вадил мрежи и дънери по 20кг. Разряда на героя ми е 24 - може ли да е от това или има и други тактики за вадене на риба. Обръщам се към вас след като обстойно съм се запознал с темата и не намерих отговори на моите въпроси, нито срещнах някой, който да е изпитвал такива затруднения...както и да е ще съм много благодарен за всеки съвет.
П.П. Забравих да добавя, че имам и добра карма - 307...