Съвет за Радута-Румъния

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
андрей дончев
новобранец
новобранец

Съвет за Радута-Румъния

Мнение от андрей дончев »

Колеги много моля,ако някой е ходил на този именит гьол да даде съвет!Такъми,монтажи,размер и аромат на топчетата(ще ходя през юни) ,всяка помощ ще ми е добре дошла, като се има предвид,че съм полуаматьор :D !Благодаря предварително!
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Съвет за Радута-Румъния

Мнение от kaminero65 »

Колега на такъв скъп гьол бъди сигурен че всичко ще ти е подсигурено - барабар въдиците със стръвта и мястото на което ще ловиш
Team Milo - feel the difference
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

kaminero65 написа:Колега на такъв скъп гьол бъди сигурен че всичко ще ти е подсигурено - барабар въдиците със стръвта и мястото на което ще ловиш
Дааа ама срещу още ойро :lol: :lol: За водоема, много закачки.Яки линии и много тежести, куки, поводи и др.Сръв, топчета на Менлайн, Ричорт,Динамитбайтс.Това се сеща от филмите. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

Илия ми взе думите от устата,не съм ходил,но какво знам от мои познати!Приготви си доста тежести,голяма част от езерото била само в закачки,корени,дървета!За захранка ползвай само топчета,имало доста дребна риба и обикновенната захранка я привличало!Това,че е достатъчно зарибен,мисля,че няма смисъл да го казвам!Има доста трофейни екземпляри,но преобладавало удари на екземпляри от 3-7 кг!Лодка и сонар задължително!!
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

Личен съвет няма да ти дам,но ще си с предимство ако гледаш шампионата на Руснаците на Радута-2007,благодарение на Дидо :wink: Линк-ТУК Ще ти поиска регистрация!
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

андрей дончев написа:Колеги много моля,ако някой е ходил на този именит гьол да даде съвет!Такъми,монтажи,размер и аромат на топчетата(ще ходя през юни) ,всяка помощ ще ми е добре дошла, като се има предвид,че съм полуаматьор :D !Благодаря предварително!
здравей,колега.от това което прочетах разбирам ,че може би ще сме заедно на радута.Няма от какво да се притесняваш,всички сме полу аматьори :D ,много малко от нас са ходили на този прословут водоем и за всичкини ще е едно голямо предизвикателство.За повече информация разгледай темите за Радута в Carpa.
Аватар
андрей дончев
новобранец
новобранец

Мнение от андрей дончев »

Благодаря на всички за помощта!Ще натоваря по много от всичко ако мога ,пък щесе ориентирам на място!Дано да имам снимки после за показване,а за отзовалите се- все ще се намери по чаша бира, ако се засечем нейде :drinkers:
Аватар
pepi71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepi71 »

Не бой себе Андро и риба ще хванем и снимки ще ти направим. :wink:
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Едно сериозно предупреждение към всички, които ще ходят в Румъния. Спазвайте всички ограничения по пътя, защото там не е като тук. Пари даже не си и помисляйте да предлагате, защото може да не нощувате там, за където сте тръгнали. На пешеходни пътеки пешеходците са царе, ако ви хванат - книжката отива на трупчета за три месеца. За скорост тоже ! Ако случайно ви вземат книжката за някакво нарушение, търсете местен адвокат. Пуска се една декларация, че в периода на наказанието няма да карате в Румъния, плащате глобата и ви връщат кетапа. Ето и най-интелигентното решение - отивате в СБА и си вадите международна книжка. Струва 20 кинта, вадят ви я на място за 5 минути и може да я подарите на полицая, който ви е спрял /в България не важи !!!/. Като се приберете в БГ, отивате в СБА и си вадите нова . Всичко което ви казвам е от личен опит
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

marind написа:Едно сериозно предупреждение към всички, които ще ходят в Румъния. Спазвайте всички ограничения по пътя, защото там не е като тук. Пари даже не си и помисляйте да предлагате, защото може да не нощувате там, за където сте тръгнали. На пешеходни пътеки пешеходците са царе, ако ви хванат - книжката отива на трупчета за три месеца. За скорост тоже ! Ако случайно ви вземат книжката за някакво нарушение, търсете местен адвокат. Пуска се една декларация, че в периода на наказанието няма да карате в Румъния, плащате глобата и ви връщат кетапа. Ето и най-интелигентното решение - отивате в СБА и си вадите международна книжка. Струва 20 кинта, вадят ви я на място за 5 минути и може да я подарите на полицая, който ви е спрял /в България не важи !!!/. Като се приберете в БГ, отивате в СБА и си вадите нова . Всичко което ви казвам е от личен опит
Точно и вярно :smt023 :smt023 :smt023 А забравих и да нагласите Парици/еуро/Леи/Долари/ ,че има и хубави мръсници :ANAL: :D :D :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”