Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Съвет за Радута-Румъния
Модератор: sapuna
- андрей дончев
- новобранец
Съвет за Радута-Румъния
Колеги много моля,ако някой е ходил на този именит гьол да даде съвет!Такъми,монтажи,размер и аромат на топчетата(ще ходя през юни) ,всяка помощ ще ми е добре дошла, като се има предвид,че съм полуаматьор
!Благодаря предварително!

- kaminero65
- научил се да хвърля
Re: Съвет за Радута-Румъния
Колега на такъв скъп гьол бъди сигурен че всичко ще ти е подсигурено - барабар въдиците със стръвта и мястото на което ще ловиш
Team Milo - feel the difference
-
- и господ не е толокова добър
Дааа ама срещу още ойроkaminero65 написа:Колега на такъв скъп гьол бъди сигурен че всичко ще ти е подсигурено - барабар въдиците със стръвта и мястото на което ще ловиш

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- st_piskov
- ще става разбирач
Илия ми взе думите от устата,не съм ходил,но какво знам от мои познати!Приготви си доста тежести,голяма част от езерото била само в закачки,корени,дървета!За захранка ползвай само топчета,имало доста дребна риба и обикновенната захранка я привличало!Това,че е достатъчно зарибен,мисля,че няма смисъл да го казвам!Има доста трофейни екземпляри,но преобладавало удари на екземпляри от 3-7 кг!Лодка и сонар задължително!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Личен съвет няма да ти дам,но ще си с предимство ако гледаш шампионата на Руснаците на Радута-2007,благодарение на Дидо
Линк-ТУК Ще ти поиска регистрация!

-
- вече хвърля и на тежко
здравей,колега.от това което прочетах разбирам ,че може би ще сме заедно на радута.Няма от какво да се притесняваш,всички сме полу аматьориандрей дончев написа:Колеги много моля,ако някой е ходил на този именит гьол да даде съвет!Такъми,монтажи,размер и аромат на топчетата(ще ходя през юни) ,всяка помощ ще ми е добре дошла, като се има предвид,че съм полуаматьор!Благодаря предварително!

- андрей дончев
- новобранец
Благодаря на всички за помощта!Ще натоваря по много от всичко ако мога ,пък щесе ориентирам на място!Дано да имам снимки после за показване,а за отзовалите се- все ще се намери по чаша бира, ако се засечем нейде 

- pepi71
- научил се да хвърля
Не бой себе Андро и риба ще хванем и снимки ще ти направим. 

Едно сериозно предупреждение към всички, които ще ходят в Румъния. Спазвайте всички ограничения по пътя, защото там не е като тук. Пари даже не си и помисляйте да предлагате, защото може да не нощувате там, за където сте тръгнали. На пешеходни пътеки пешеходците са царе, ако ви хванат - книжката отива на трупчета за три месеца. За скорост тоже ! Ако случайно ви вземат книжката за някакво нарушение, търсете местен адвокат. Пуска се една декларация, че в периода на наказанието няма да карате в Румъния, плащате глобата и ви връщат кетапа. Ето и най-интелигентното решение - отивате в СБА и си вадите международна книжка. Струва 20 кинта, вадят ви я на място за 5 минути и може да я подарите на полицая, който ви е спрял /в България не важи !!!/. Като се приберете в БГ, отивате в СБА и си вадите нова . Всичко което ви казвам е от личен опит
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно и вярноmarind написа:Едно сериозно предупреждение към всички, които ще ходят в Румъния. Спазвайте всички ограничения по пътя, защото там не е като тук. Пари даже не си и помисляйте да предлагате, защото може да не нощувате там, за където сте тръгнали. На пешеходни пътеки пешеходците са царе, ако ви хванат - книжката отива на трупчета за три месеца. За скорост тоже ! Ако случайно ви вземат книжката за някакво нарушение, търсете местен адвокат. Пуска се една декларация, че в периода на наказанието няма да карате в Румъния, плащате глобата и ви връщат кетапа. Ето и най-интелигентното решение - отивате в СБА и си вадите международна книжка. Струва 20 кинта, вадят ви я на място за 5 минути и може да я подарите на полицая, който ви е спрял /в България не важи !!!/. Като се приберете в БГ, отивате в СБА и си вадите нова . Всичко което ви казвам е от личен опит

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!