Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
extremalen2 написа:Аз нали съм си тъп и упорит и ще си избутам поста пак, на който не получих отговор (предполагам не сте го видяли повечето) с уточнението, че като влача го правя на бавна скорост по дъното...и ако не можете да ми отговорите за сомовете то поне дайте някакъв съвет да не чупя въдици на поразия - половин час вадех 29кг Шаран с въдица за 60кг, макара на 70% и достойна корда и имах чувството, че аха аха на следващото подръпване от рибата и ще ми счупи прътчето...другото, което трябва да се отбележе е, че гледам да не прехвърлям с повече от една трета статуса за натоварване на въдиците...благодаря предварително и извинявайте ако ставам досаден.extremalen2 написа:Здравейте рибариИграя играта от няколко дена и направо съм пристрастен (държа да подчертая, че не си падам нито по риболова нито по рибата, но усещам, че и това ще се промени). Първо поздравления на Спас и Рео за труда. Чудех се дали някой с повече разряд може да ми даде идея как да си хвана по - едро сомче - значи взел съм си спининг 180кг, макара на 100% и ловя или на Vobler 3009 голям или на Tvis 119 голям, но въпреки, че ловя на Марица - Камъка (където дава, че има заселени над сто сома не мога да хвана нищо конкретно над 6-7кг). Моля кажете ако някъде бъркам. И другото ми питане е относно ваденето на рибата - използвайки само G и H извадих с триста зора Шаранче на 25кг с въдица за 60кг, но имах чувството, че всеки миг ще се сцепи, въпреки, че едва едва почуквах клавишите статуса играеше като обезумял и усещах как ще се счупи всеки момент. Вече 4 въдици съм потрошил
Подобно нещо ми се е случвало и като съм вадил мрежи и дънери по 20кг. Разряда на героя ми е 24 - може ли да е от това или има и други тактики за вадене на риба. Обръщам се към вас след като обстойно съм се запознал с темата и не намерих отговори на моите въпроси, нито срещнах някой, който да е изпитвал такива затруднения...както и да е ще съм много благодарен за всеки съвет.
П.П. Забравих да добавя, че имам и добра карма - 307...
рибите се вадят по този начин по който си обяснил но наистина се вадят мн трудно например с пръчка за 60 кг мн трудно се вади нещо над 40 кг ако искаш да вадиш голями рибоци си купи добро оборудване 4е може да клъвне някой 180 кг сом
-
- вече хвърля и на тежко
Видях ти поста,но не отговорих,защото отговора е много сложен и комплексен.Всичко опира до опит.extremalen2 написа: Аз нали съм си тъп и упорит и ще си избутам поста пак, на който не получих отговор (предполагам не сте го видяли повечето)..........

Много са нещата,които оказват влияние при ваденето на рибата.На първо место е здравината на пръта и особено на макарата,голямо значение има и степента на износване на тия такъми.голямо значение има и точките опит(колкото е по-голям разряда,толкова по лесно се вади.Всяка риба има коефициент на съпротива.При някои риби е по-лесно да извадиш голяма отколкото чувствително по-малка риба от друг вид.Така и трябва да бъде.именно тия неща правят играта по-реална.поглеждай по-често степента на износване,падне ли под 50%,продавай и купувай нови!
Относно блесните.Някои питат,добре "twister-голям",но кой точно.Това няма как да го пиша в клевалката,защото за всяка база е различен,трябва да се експериментира.
И накрая,щом толкова държиш на тоя сом

Наслука!!

-
- новобранец
Благодаря - ще опитам за сомовете, но за момента съм се набил на Янтра и трепя шарани на поразия. Изцяло си подмених екипировката и трите въдици и макар и със зор и повече натоварване на такъмите за сега съм извадил 4 парчета над 25кг - два от които са голи шаранчета 

Здравейте на всички!
Имам проблем с играта дава ми грешка mscoree.dll was not found. преинсталирайте за да поправите този проблем
ако някой знае какво да направя да пише че докато съм на работа почти няма какво да правя ,а съм сериозно зарибен от всякакви игри свързани с риболова.
Благодаря предварително
Имам проблем с играта дава ми грешка mscoree.dll was not found. преинсталирайте за да поправите този проблем
ако някой знае какво да направя да пише че докато съм на работа почти няма какво да правя ,а съм сериозно зарибен от всякакви игри свързани с риболова.
Благодаря предварително

-
- сериозен играч
Прочети от начало темата и ще вникнеш в съшноста на проблемаiovchev18 написа:Здравейте на всички!
Благодаря предварително

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
имам Windows XP Service Pack 2bai_spas написа:
Необходими кмпоненти за да тръгне играта (само ако ги нямате вече инсталирани)
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)
Успехи!!Очаквам коментарии и препоръки!!
Microsoft .NET Framework 3.5 при инсталация ми иска Microsoft Windows Installer 3.1; .Net Framework 2.0 нестава ли понеже гледам в замунда пише че иска 2.0
DirectX има
ако Windowsa не върши работа значи няма смисъл да се опитвам понеже лаптопа е служебен и има важни неща, за които ако нещо стане ще "страдам много"
Едит: тръгна много е яка играта само незнам как да правя пари щото сега съм с 0

Здравейте,
някой дали е инсталирал играта на windows 7. дали ще тръгне?
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Незнаех, че има форум за играта, а я играя от новата. Прочетох всички постове с удоволствие. Специални благодарности на всички създатели и реформатори.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аз съм я инсталирал и си работи без грешка .Наслука !monopola написа:Здравейте,

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Обявите на рибите за продан включват ли червеноперки и други мирни риби или се въртят само едни и същи?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- вече хвърля и на тежко
Радвам се,че играта ти харесва и ти доствя удоволствие.jibira написа:Обявите на рибите за продан включват ли червеноперки и други мирни риби или се въртят само едни и същи?
По обяви се изкупуват 12 вида риби.Обявите се сменят автоматично от генератор точно в 00:00 часа,всеки игрови ден!
Приятни забавления и наслука!!

само аз ли ловя едни малки рибки ,които не дават нищо ако може малко помощ
някой да сподели в началото къде и на каква стръв е ловил ,че е много зор и парите не стигат
някой да сподели в началото къде и на каква стръв е ловил ,че е много зор и парите не стигат

Ех бай Спасе доста добре си копирал Руската рибалка,аз специално играя в най-новота и версия 2.4(InstallPack 6) която въобще не е платена и има свободен достъп.Това е играта за истенските профисионалисти даже на турнирите които се играят между ичрачите им се изплащат истински пари,но браво на тебе ,че си направил тази бг вариация ! 

-
- сериозен играч
Как да си направа дънна пръчка 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- вече хвърля и на тежко
Колега,като гледам във форума си се регистрирал днес в 12:12 часа.Ако преди да започнеш да пишиш си беше направил труда да почетеш малко по темата,щеше да разбереш,че тук,в тоя форум никой няма претенции за авторство.koceto_1 написа:Ех бай Спасе доста добре си копирал Руската рибалка,аз специално играя в най-новота и версия 2.4(InstallPack 6) която въобще не е платена и има свободен достъп.Това е играта за истенските профисионалисти даже на турнирите които се играят между ичрачите им се изплащат истински пари,но браво на тебе ,че си направил тази бг вариация !
Тук с общи усилия се опитваме да преработим играта "Русская рыбалка 2.0.1.30" във вариант с български бази и риби реално населяващи нашата страна.
Ако си мислиш,че играта,която ти играеш "Русская Рыбалка Installsoft Edition 2.4 (InstallPack 6))" е оригиналнатa,жестоко се лъжеш.Това също е пиратска разработка на "Installsoft" само,че е на платформата на страта версия 2.0.1.21.
Ако пък си беше направил труда да прочетеш и тая тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 4&start=15 Щеше да разбереш,че не ти си открил топлата вода.Играта я играем м.Август 2008 год.и следим цялото и развитие.Така че,както се казва,нищо ново под слънцето.....!И не е лошо човек да почете малко,преди да започне да пише!
Успехи в живота!!