Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Отказан достъп
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Отказан достъп
Пичове , радвам се че сте толкоз затормозени относно даден раздел на форума но си има един така наречен "екип" който се главоблъска в момента как да стане тъй ем вълка , ем агнето та не се абете излишно освен ако по принцип не е това целта на темата 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- CrossFire
- разбира нещата
И аз да драсна някой ред. Макар, че не е тема, в която някой ни е искал мнението ще си позволя да искажа своето за някои неща.
Относно продажбата на стока на приятел: Който поема този ангажимент, нека не обявява, че стоката не е негова. Да я огледа и пусне за продан като своя собственост. Целта е да не се оставят телефони към друг човек и след сделка и евентуален проблем, някой да си измие ръцете..."на приятел беше.....оставил съм неговия телефон, аз съм невинен". Така, че който ще върши услуга на приятел да си свърши работата както трябва.
Относно цените: Обявени цени на стоки, които са над магазинните, аз лично го приемам като обида. Какво значи "Кьорав карти не играе!", някой търси глупаци между "приятелите си" ли?! Това си е чист опит за публична измама! Ако след забележка и линк към по-ниска цена има корекция на същата - ОК.
Тези, които постоянно пускат линкове към чужди сайтове и се надяват да купят нещо за без пари..........ами купете си го от там. А защо не предложите на евентуалния купувач да му закупите желаната стока от въпросните линкове, свършете му услуга!
ПП:
Относно продажбата на стока на приятел: Който поема този ангажимент, нека не обявява, че стоката не е негова. Да я огледа и пусне за продан като своя собственост. Целта е да не се оставят телефони към друг човек и след сделка и евентуален проблем, някой да си измие ръцете..."на приятел беше.....оставил съм неговия телефон, аз съм невинен". Така, че който ще върши услуга на приятел да си свърши работата както трябва.
Относно цените: Обявени цени на стоки, които са над магазинните, аз лично го приемам като обида. Какво значи "Кьорав карти не играе!", някой търси глупаци между "приятелите си" ли?! Това си е чист опит за публична измама! Ако след забележка и линк към по-ниска цена има корекция на същата - ОК.
Тези, които постоянно пускат линкове към чужди сайтове и се надяват да купят нещо за без пари..........ами купете си го от там. А защо не предложите на евентуалния купувач да му закупите желаната стока от въпросните линкове, свършете му услуга!
ПП:
То, ясно. Ама ни гложди от вътре!Павел Иванов написа:не се абете излишно освен ако по принцип не е това целта на темата

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Митак, за стоки с цена като магазинната, даже и по-висока си абсолютно прав !
Част от обявите се пускат от съфорумци дето си нямат и хабер от нея, поне в on-line магазините !
Тук, обаче виждам технически проблем.
Ако продавачът е съвестен ще я коригира. Но, ако не е
Кой модератор ще се нагърби да сравнява цените
Тук топката си остава пак в нас- не са ли коректни продавачи и купувачи, и Господ не може да ги оправи
Поздрав !
Част от обявите се пускат от съфорумци дето си нямат и хабер от нея, поне в on-line магазините !
Тук, обаче виждам технически проблем.
Ако продавачът е съвестен ще я коригира. Но, ако не е

Тук топката си остава пак в нас- не са ли коректни продавачи и купувачи, и Господ не може да ги оправи

Поздрав !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- CrossFire
- разбира нещата
След като има линк с по-ниска цена, нека мода да му остави спама в темата!bat_boiko_nikolov написа:Ако продавачът е съвестен ще я коригира. Но, ако не е![]()

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз ще помагам 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- ivelin_1976
- разбира нещата
Напълно споделям мнението на колегата. Нека бъдем коректни и колегиални и.CrossFire написа:Относно цените: Обявени цени на стоки, които са над магазинните, аз лично го приемам като обида. Какво значи "Кьорав карти не играе!", някой търси глупаци между "приятелите си" ли?!:
Последно промяна от ivelin_1976 на Пет Фев 19, 2010 10:51 pm, променено общо 1 път.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- CERRUTI
- сериозен играч
Въпроса е че и тук се получава шменти капели......CrossFire написа:След като има линк с по-ниска цена, нека мода да му остави спама в темата!
Така всеки ще тръгне да рови в нета за да подбива цената....и ако ми изкараш линк от китайски рибарски магазин в град Ланджоу....с невероятна цена...какво?Кой става некоретен в случая?Продавача или купувача

- CrossFire
- разбира нещата
Говоря за БГ онлайн магазини!
За чуждестранните:
Всичко добро!
За чуждестранните:
Както и да е. Драснах си ей така някой ред.CrossFire написа:Тези, които постоянно пускат линкове към чужди сайтове и се надяват да купят нещо за без пари..........ами купете си го от там. А защо не предложите на евентуалния купувач да му закупите желаната стока от въпросните линкове, свършете му услуга!
Всичко добро!

-
- новобранец
какво става с магазина няма ли да се отваря или ще се отваря за по сериозни хора от форума 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Нещо на зор ли си 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец
не просто питам не може ли?
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
beis написа:ще има отново ред
![]()
п.п поздрави кьм Барута и целия колектив naRiba.com
извиняваи са,ти пък какви поздрави,кажи колко такъми ти лично продаде,не се заяждам
ама ме е яд че повечето от тия които викат браво все са продавали по нещо в магазина

Ами продавали са и пак ще продават. Риболовчо , нали се сещаш , че не за това е затворен магазина. До сега не съм чул някой да е прецакан от Бейс , ти да не би да имаш друга информация ?
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
значи пьрво,поздрави затова че магазина се беше превьрнал на бит пазар нямаше оправия,всеки си правеше каквото си иска и крайно време беше да се вземат мерки,ribolovcho написа:beis написа:ще има отново ред
![]()
п.п поздрави кьм Барута и целия колектив naRiba.com
извиняваи са,ти пък какви поздрави,кажи колко такъми ти лично продаде,не се заяждам
ама ме е яд че повечето от тия които викат браво все са продавали по нещо в магазина

п.п направих си труда да ти видя мненията понеже си много компетентен и искам да ти кажа,че вместо акьл да даваш по добре си ходи за риба,че като гледам

Само да питам.Не може ли да се направи като във Фишинг манията.Обявата се побликува след одобрение.Повечето от нас имат и там регистрация и знаят за какво иде реч.Там никога не съм видял биташки изпълнения.Мисля,че няма лошо да се използват добрите идеи от други сайтове. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!