Отказан достъп

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Отказан достъп

Мнение от Павел Иванов »

Пичове , радвам се че сте толкоз затормозени относно даден раздел на форума но си има един така наречен "екип" който се главоблъска в момента как да стане тъй ем вълка , ем агнето та не се абете излишно освен ако по принцип не е това целта на темата :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

И аз да драсна някой ред. Макар, че не е тема, в която някой ни е искал мнението ще си позволя да искажа своето за някои неща.
Относно продажбата на стока на приятел: Който поема този ангажимент, нека не обявява, че стоката не е негова. Да я огледа и пусне за продан като своя собственост. Целта е да не се оставят телефони към друг човек и след сделка и евентуален проблем, някой да си измие ръцете..."на приятел беше.....оставил съм неговия телефон, аз съм невинен". Така, че който ще върши услуга на приятел да си свърши работата както трябва.
Относно цените: Обявени цени на стоки, които са над магазинните, аз лично го приемам като обида. Какво значи "Кьорав карти не играе!", някой търси глупаци между "приятелите си" ли?! Това си е чист опит за публична измама! Ако след забележка и линк към по-ниска цена има корекция на същата - ОК.
Тези, които постоянно пускат линкове към чужди сайтове и се надяват да купят нещо за без пари..........ами купете си го от там. А защо не предложите на евентуалния купувач да му закупите желаната стока от въпросните линкове, свършете му услуга!

ПП:
Павел Иванов написа:не се абете излишно освен ако по принцип не е това целта на темата :wink:
То, ясно. Ама ни гложди от вътре! :lol:
Изображение
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Митак, за стоки с цена като магазинната, даже и по-висока си абсолютно прав !
Част от обявите се пускат от съфорумци дето си нямат и хабер от нея, поне в on-line магазините !
Тук, обаче виждам технически проблем.
Ако продавачът е съвестен ще я коригира. Но, ако не е :?:
Кой модератор ще се нагърби да сравнява цените :rolleyes:
Тук топката си остава пак в нас- не са ли коректни продавачи и купувачи, и Господ не може да ги оправи :wink:
Поздрав !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

bat_boiko_nikolov написа:Ако продавачът е съвестен ще я коригира. Но, ако не е :?:
Кой модератор ще се нагърби да сравнява цените
След като има линк с по-ниска цена, нека мода да му остави спама в темата! :lol:
Изображение
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

И аз ще помагам :mrgreen:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

CrossFire написа:Относно цените: Обявени цени на стоки, които са над магазинните, аз лично го приемам като обида. Какво значи "Кьорав карти не играе!", някой търси глупаци между "приятелите си" ли?!:
Напълно споделям мнението на колегата. Нека бъдем коректни и колегиални и.
Последно промяна от ivelin_1976 на Пет Фев 19, 2010 10:51 pm, променено общо 1 път.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

CrossFire написа:След като има линк с по-ниска цена, нека мода да му остави спама в темата! :lol:
Въпроса е че и тук се получава шменти капели......
Така всеки ще тръгне да рови в нета за да подбива цената....и ако ми изкараш линк от китайски рибарски магазин в град Ланджоу....с невероятна цена...какво?Кой става некоретен в случая?Продавача или купувача ;)
Изображение
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Говоря за БГ онлайн магазини!
За чуждестранните:
CrossFire написа:Тези, които постоянно пускат линкове към чужди сайтове и се надяват да купят нещо за без пари..........ами купете си го от там. А защо не предложите на евентуалния купувач да му закупите желаната стока от въпросните линкове, свършете му услуга!
Както и да е. Драснах си ей така някой ред.
Всичко добро!
Изображение
^6tukar4eto^
новобранец
новобранец

Мнение от ^6tukar4eto^ »

какво става с магазина няма ли да се отваря или ще се отваря за по сериозни хора от форума :)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Нещо на зор ли си :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
^6tukar4eto^
новобранец
новобранец

Мнение от ^6tukar4eto^ »

не просто питам не може ли?
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

beis написа::D ще има отново ред :D

п.п поздрави кьм Барута и целия колектив naRiba.com

извиняваи са,ти пък какви поздрави,кажи колко такъми ти лично продаде,не се заяждам
ама ме е яд че повечето от тия които викат браво все са продавали по нещо в магазина
Изображение
Най добрите са тук
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Ами продавали са и пак ще продават. Риболовчо , нали се сещаш , че не за това е затворен магазина. До сега не съм чул някой да е прецакан от Бейс , ти да не би да имаш друга информация ?
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

ribolovcho написа:
beis написа::D ще има отново ред :D

п.п поздрави кьм Барута и целия колектив naRiba.com

извиняваи са,ти пък какви поздрави,кажи колко такъми ти лично продаде,не се заяждам
ама ме е яд че повечето от тия които викат браво все са продавали по нещо в магазина
значи пьрво,поздрави затова че магазина се беше превьрнал на бит пазар нямаше оправия,всеки си правеше каквото си иска и крайно време беше да се вземат мерки, :wink: отностно моите продажби имам 6 продадени неща за 1г.и 4месеца и между другото тези които са ги купили са много доволни защото сьм ги дал на много по ниска цена от тази в магазините и между другото като сьм продавал едно нещо сьм го изпращал на куповача с цена по ниска от обявената с 5 кинта ей така,но това ти няма как да го знаеш,:wink: макар че е имало сделка за по висока цена ама нека да ти обесня за какво иде реч,как ти звучи,по никакьв начин не сьм нарушил правилата в магазина :wink: и между другото,сьм спазвал всички правила на форума и никога не са ми правили забележка камоли да са ми изтривали теми или постове,а ти и с колеги си се разправял и забележки имаш,затова карай по кротко :evil:

п.п направих си труда да ти видя мненията понеже си много компетентен и искам да ти кажа,че вместо акьл да даваш по добре си ходи за риба,че като гледам :shock: :shock: се чудя дали дали изобщо ходиш за риба,извинявай видях един излет,може да сьм пропуснал и някой друг , :lol: но добре ти изчетох всички мнения :lol: затова :lol: без коментар :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Само да питам.Не може ли да се направи като във Фишинг манията.Обявата се побликува след одобрение.Повечето от нас имат и там регистрация и знаят за какво иде реч.Там никога не съм видял биташки изпълнения.Мисля,че няма лошо да се използват добрите идеи от други сайтове. :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”