Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

малко помощ за ибор на gps навигация за автомобил
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
малко помощ за ибор на gps навигация за автомобил
като гледах в нета за гпс видях поне 16 пройзводителя на гпс, а освен garmin друга позната марка не видях, та се чудя кой от тях са надеждни и ще си вършат работата по дълго време от останалите
- Добата©
- разбира нещата
Re: малко помощ за ибор на gps навигация за автомобил
том том или гармин аз съм с гармин и съм доволен 

преди да питам съм гледал каквото може да ми искара google видял съм доста неща, преди дам кам 300 лв предпочитам да питам в няколко форума от колкото да се хвърля на първия видянDrAkoN написа:пич по цял ден си бъркаш в носа ли че пишеш в 10 форума едно и също нещо !! ?????
Ами аз съм с Нуви255 от който съм доволен.4-5 пъти ме е спасявал в София,която не познавам
и ме е доставял на адреса с 15-20м.разлика.Верно,че го взех за 600 опаа-599лв.но ми се струва
че за 2 години съм му "избил" парите.Особенно в села, където почти няма табели за посоките.
и ме е доставял на адреса с 15-20м.разлика.Верно,че го взех за 600 опаа-599лв.но ми се струва
че за 2 години съм му "избил" парите.Особенно в села, където почти няма табели за посоките.
-
- научил се да хвърля
Аз съм с гармин нуви,и му вярвам безрезервно,зададеш ли му точно точката до която искаш да стигнеш няма празно,там си.Пътувах с него доста време в Швеция и Норвегия ,просто е безупречен,а и цените им паднаха доста така че за около 300 лв можеш да си вземеш.Успех
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
С Гармин Нуви 250 съм, пътувам страшно много. Последно с кола до Белгия и Холандия, никакъв проблем не даде машинката, води си ме в Хага, Брюксел, Амстердам, Виена и т.н.
Привет,
Важен е софтуера, а не самото устройство....
Може да си вземеш всяка една навигация като хардуер/ така или иначе всички са китайски/ . След това инсталираш необходимия софтуер и готово!
Колко пари си приготвил за навигация?
Важен е софтуера, а не самото устройство....
Може да си вземеш всяка една навигация като хардуер/ така или иначе всички са китайски/ . След това инсталираш необходимия софтуер и готово!
Колко пари си приготвил за навигация?
Голега аз съм с малко по различна нажигация но ми е доста удобна.
Не ми се даваха 300...600 лв само за GPS а реших да си ъпдейтна лаптопа и си купих GPS приемник за него само а 40лв.
+ са че използваш всякъкъв софтуер и карти както и много други екстри
- са ч трябва да намериш място за лаптопа в автомобила което този варянт не го прави много удобен.
Не ми се даваха 300...600 лв само за GPS а реших да си ъпдейтна лаптопа и си купих GPS приемник за него само а 40лв.
+ са че използваш всякъкъв софтуер и карти както и много други екстри
- са ч трябва да намериш място за лаптопа в автомобила което този варянт не го прави много удобен.
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Garmin е много добро решение за БГ особено ако караш и офроуд.Имат много добра карта за такива пътища. Разбира се много е важен избора на машинката.Всичко е хакнато в интернет и можеш да го ползваш от там без допълнителни разходи.Моя тел. е Нокия Е 71 и е с джипиес и я поддържа та се наслаждавам на приличен тел. +навигация
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аз съм с IGO - софтуер, качен на телефона ми Xda IIs. Преди 3 години купих и GPS приемник Holux, който се връзва по безжичен път. Нямам проблем по Европа и у нас. Е, задкормилното у-во е най-важно. Както казваше преди време Горбачов на Рейгън: "Доверявай се, но и проверявай!" Така че варианти много.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Предполагам нещо ТАКОВА?onzi112 написа:...реших да си ъпдейтна лаптопа и си купих GPS приемник за него само а 40лв.
Би ли ме светнал откъде се сдоби?
За 200 лв китайски с ГАРМИН и ИГО най новите карти на българия Геотреид 5,11.Допълнително игри ФМ трансмитер Блутуд може да го ползваш като свободни ръце за тел по време на шофиране.На мен ми хареса .За малко пари много екстри.svv_90 написа:преди да питам съм гледал каквото може да ми искара google видял съм доста неща, преди дам кам 300 лв предпочитам да питам в няколко форума от колкото да се хвърля на първия видянDrAkoN написа:пич по цял ден си бъркаш в носа ли че пишеш в 10 форума едно и също нещо !! ?????
- pachosz
- сериозен играч
Всички вършат работа. Ползвал съм няколко марки и модела вече, но наистина Гармин и ТОМТОМ са си класиката! Гармина най-бързо преизчислява, което си е голям плюс! Попадал съм и на неточно направени карти - при тях няма как да няма отклонение, но това вече е друга тема, няма общо с устройството, както го каза колегата koki.
А по отношение на мики-маус марките: ползвах някакво дето не му помня името, ужасно бавно изчисляваше маршрута и като зацикли, мноо ме нервеше. Абе ГАРМИН е за мен марката!
Успех с избора, ако вече не си купил!
А по отношение на мики-маус марките: ползвах някакво дето не му помня името, ужасно бавно изчисляваше маршрута и като зацикли, мноо ме нервеше. Абе ГАРМИН е за мен марката!
Успех с избора, ако вече не си купил!

Здравей колега препоръчвамти Гармин нуви 250 w-от няколко години го ползвам и много съм доволен .
- krokibg
- учете се от него
sapuna написа:Предполагам нещо ТАКОВА?onzi112 написа:...реших да си ъпдейтна лаптопа и си купих GPS приемник за него само а 40лв.
Би ли ме светнал откъде се сдоби?
Сапунче,ето на този саит има такива невероятни неща,на исключително ниски цени.Транспорта е безплатен и цените на GPSси които ги продават тук за 300 лв,там са по 80-90 долара.Джаджата която търсиш,няма да е повече от 20 долара.Иначе,има други модери,които са с Блутут връзка към телефони и компютри !!!
Ето,разглеждаи и си харесваи !!!
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2034
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!