малко помощ за ибор на gps навигация за автомобил

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

svv_90
новобранец
новобранец

малко помощ за ибор на gps навигация за автомобил

Мнение от svv_90 »

като гледах в нета за гпс видях поне 16 пройзводителя на гпс, а освен garmin друга позната марка не видях, та се чудя кой от тях са надеждни и ще си вършат работата по дълго време от останалите
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Re: малко помощ за ибор на gps навигация за автомобил

Мнение от Добата© »

том том или гармин аз съм с гармин и съм доволен :drinkers:
Изображение
svv_90
новобранец
новобранец

Мнение от svv_90 »

DrAkoN написа:пич по цял ден си бъркаш в носа ли че пишеш в 10 форума едно и също нещо !! ?????
преди да питам съм гледал каквото може да ми искара google видял съм доста неща, преди дам кам 300 лв предпочитам да питам в няколко форума от колкото да се хвърля на първия видян
Манастира
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Манастира »

Ами аз съм с Нуви255 от който съм доволен.4-5 пъти ме е спасявал в София,която не познавам
и ме е доставял на адреса с 15-20м.разлика.Верно,че го взех за 600 опаа-599лв.но ми се струва
че за 2 години съм му "избил" парите.Особенно в села, където почти няма табели за посоките.
mi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mi6o »

Аз съм с гармин нуви,и му вярвам безрезервно,зададеш ли му точно точката до която искаш да стигнеш няма празно,там си.Пътувах с него доста време в Швеция и Норвегия ,просто е безупречен,а и цените им паднаха доста така че за около 300 лв можеш да си вземеш.Успех
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

С Гармин Нуви 250 съм, пътувам страшно много. Последно с кола до Белгия и Холандия, никакъв проблем не даде машинката, води си ме в Хага, Брюксел, Амстердам, Виена и т.н.
koki

Мнение от koki »

Привет,
Важен е софтуера, а не самото устройство....
Може да си вземеш всяка една навигация като хардуер/ така или иначе всички са китайски/ . След това инсталираш необходимия софтуер и готово!
Колко пари си приготвил за навигация?
onzi112
новобранец
новобранец

Мнение от onzi112 »

Голега аз съм с малко по различна нажигация но ми е доста удобна.
Не ми се даваха 300...600 лв само за GPS а реших да си ъпдейтна лаптопа и си купих GPS приемник за него само а 40лв.
+ са че използваш всякъкъв софтуер и карти както и много други екстри
- са ч трябва да намериш място за лаптопа в автомобила което този варянт не го прави много удобен.
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Garmin е много добро решение за БГ особено ако караш и офроуд.Имат много добра карта за такива пътища. Разбира се много е важен избора на машинката.Всичко е хакнато в интернет и можеш да го ползваш от там без допълнителни разходи.Моя тел. е Нокия Е 71 и е с джипиес и я поддържа та се наслаждавам на приличен тел. +навигация
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

Аз съм с IGO - софтуер, качен на телефона ми Xda IIs. Преди 3 години купих и GPS приемник Holux, който се връзва по безжичен път. Нямам проблем по Европа и у нас. Е, задкормилното у-во е най-важно. Както казваше преди време Горбачов на Рейгън: "Доверявай се, но и проверявай!" Така че варианти много.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

onzi112 написа:...реших да си ъпдейтна лаптопа и си купих GPS приемник за него само а 40лв.
Предполагам нещо ТАКОВА?
Би ли ме светнал откъде се сдоби?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
brano
новобранец
новобранец

Мнение от brano »

svv_90 написа:
DrAkoN написа:пич по цял ден си бъркаш в носа ли че пишеш в 10 форума едно и също нещо !! ?????
преди да питам съм гледал каквото може да ми искара google видял съм доста неща, преди дам кам 300 лв предпочитам да питам в няколко форума от колкото да се хвърля на първия видян
За 200 лв китайски с ГАРМИН и ИГО най новите карти на българия Геотреид 5,11.Допълнително игри ФМ трансмитер Блутуд може да го ползваш като свободни ръце за тел по време на шофиране.На мен ми хареса .За малко пари много екстри.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Всички вършат работа. Ползвал съм няколко марки и модела вече, но наистина Гармин и ТОМТОМ са си класиката! Гармина най-бързо преизчислява, което си е голям плюс! Попадал съм и на неточно направени карти - при тях няма как да няма отклонение, но това вече е друга тема, няма общо с устройството, както го каза колегата koki.
А по отношение на мики-маус марките: ползвах някакво дето не му помня името, ужасно бавно изчисляваше маршрута и като зацикли, мноо ме нервеше. Абе ГАРМИН е за мен марката!
Успех с избора, ако вече не си купил! :wink:
ribaria78
фен клуб-скобар

Мнение от ribaria78 »

Здравей колега препоръчвамти Гармин нуви 250 w-от няколко години го ползвам и много съм доволен .
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

sapuna написа:
onzi112 написа:...реших да си ъпдейтна лаптопа и си купих GPS приемник за него само а 40лв.
Предполагам нещо ТАКОВА?
Би ли ме светнал откъде се сдоби?

Сапунче,ето на този саит има такива невероятни неща,на исключително ниски цени.Транспорта е безплатен и цените на GPSси които ги продават тук за 300 лв,там са по 80-90 долара.Джаджата която търсиш,няма да е повече от 20 долара.Иначе,има други модери,които са с Блутут връзка към телефони и компютри !!!

Ето,разглеждаи и си харесваи !!!
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2034
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”