Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Цонево и Тича
Модератор: bobopeli
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Цонево и Тича
Мрежарчо, ходи да четеш ей тука
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=33258
Заради теб си направих труда щото ме кефиш

Заради теб си направих труда щото ме кефиш

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- krokibg
- учете се от него
мрежар написа:Гледах го тоз вьдичарин по ваща телевизия.Направете го шеф на ИАРА.Щот ина4е жена ще го направят.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Защо да копая и да правя,като има готови и така,разни псевдо риболовци и любители на мръвката,няма да безчинстват по водоемите и да си пълнят хладилниците 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Задържаха бракониери край язовирите Тича и Искър
Бракониери в района на село Тушовица край язовир Тича са били заловени от служители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Шумен и на РПУ Върбица. Това съобщиха от пресцентъра на агенцията.
Бракониерите са задържани при излизане от язовира рано тази сутрин. Иззети са им осем мрежи с обща дължина повече от 700 м и две гумени лодки. На нарушителите са съставени два акта за извършване на стопански риболов без разрешение. Уловената риба е върната в язовира.
Един от заловените бракониери Елхан Исмаилов от с. Бяла река, само преди няколко дни беше хванат на язовир Тича за нерегламентиран улов. Материалите за него са дадени на прокурор.
Край язовир Искър от Териториалното звено на ИАРА-София са заловени двама бракониери, когато са вадели мрежи от местността Щъркелово гнездо. Иззети са три мрежи с обща дължина над 150 м и над 11 кг риба. На бракониерите Е.В. от Нови Искър и Х.П. от Самоков са съставени два акта за нерегламентиран улов и използване на неразрешени средства за риболов.
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=486236
Бракониери в района на село Тушовица край язовир Тича са били заловени от служители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Шумен и на РПУ Върбица. Това съобщиха от пресцентъра на агенцията.
Бракониерите са задържани при излизане от язовира рано тази сутрин. Иззети са им осем мрежи с обща дължина повече от 700 м и две гумени лодки. На нарушителите са съставени два акта за извършване на стопански риболов без разрешение. Уловената риба е върната в язовира.
Един от заловените бракониери Елхан Исмаилов от с. Бяла река, само преди няколко дни беше хванат на язовир Тича за нерегламентиран улов. Материалите за него са дадени на прокурор.
Край язовир Искър от Териториалното звено на ИАРА-София са заловени двама бракониери, когато са вадели мрежи от местността Щъркелово гнездо. Иззети са три мрежи с обща дължина над 150 м и над 11 кг риба. На бракониерите Е.В. от Нови Искър и Х.П. от Самоков са съставени два акта за нерегламентиран улов и използване на неразрешени средства за риболов.
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=486236
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.

"Бракониерите трябва да знаят, че тяхното време свърши и срещу всеки нарушител ще се предприемат най-строги мерки. Очакват ги само глоби, прокуратура, съд, конфискация и затвор!", заяви изпълнителният директор на ИАРА Явор Недев.
А дано този нов шев се вземе на сериозно и направи революция!!!

Above us only sky
- krokibg
- учете се от него

Бах мааа му тоз мрежар какъв нагъл и отворен излезе. И изобщо как ли се е регистрирал тук.
- krokibg
- учете се от него
Това е някои познат,дего знае че ще се вържем и решава да ни дразни с някои ник,я на невлизащ колега,а нещо друго.Дреме ти на дедовия,кат са юрка и ти го юркаи и това еnas написа:Бах мааа му тоз мрежар какъв нагъл и отворен излезе. И изобщо как ли се е регистрирал тук.

- pachosz
- сериозен играч
Ади деlfc_boy написа:... глоби, прокуратура, съд, конфискация и затвор...

На мен пък пича ми хареса. Много е откровен. Оценявам го. Тръгнал е по наклонената плоскост, но един ден сам ще се спре. Глобите и пъндиза оформят характера, обаче много боли, като в песента на Азис. Ще плаче като дете на рамото на чичко полицай. Къде бяхме, къде сме сега, ееееех....Не му го пожелавам.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето го и на снимка от изминалото лято.Ние тогава му казахме ама...не ни послуша.AL KAPONE написа: Един от заловените бракониери Елхан Исмаилов от с. Бяла река, само преди няколко дни беше хванат на язовир Тича за нерегламентиран улов. Материалите за него са дадени на прокурор.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1%87%D0%B0
Относно другия виден бракониер от Тича,за когото стана дума тук : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=33258
А именно Рамзито от Ловец или т.нар.Даракчия също ще има развитие.Няколко колеги давахме показания тези дни във връзка с една случка.Попаднахме на свестен полицай във Варна,който е служил 7 г.във Върбица и много го "Обича" Даракчията та ни обърна специално внимание.Добре се получи в общи линии,че не само за бракониерство може да се повдигне обвинение срещу Даракчията.
- pachosz
- сериозен играч
Гледам отзад на лодката чувала с мрежи. Как да не ти се прииска да извадиш мрежите от чувала, захлюпваш му го на главата и вързваш здраво на врата, да му стигне въздуха за 2-3 мин само.... Баси наглите наистина са тия

Айде на конвейра, следват хайваните от с. Сушина. Да не си мислят, че ще им се размине. Тия са по-нагли от Даракчията, разпъват и вадят посред бял ден, пред погледите на десетки риболовци. Писал съм не веднъж в сайта на ИАРА-Шумен за тях, с топографски координати на лодките и мрежите.
- pachosz
- сериозен играч
кво значи "слугуват" в случая, мрежар?
Мрежарчето говори за ВОЙНА. Познай кой ще я спечели?! Накрая ще има изселени. И това го има в закона. Тия незаконни оръжия, дето ги крият из плевниците, та по няколко в къща, няма да им помогнат. Хванал едно железо и мисли че е хванал Мойсей за кайсиите. Вай заваалъ
.