Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Регистрация за рандевуто на Приморско!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Като ви гледам тука, се сещам как едно време ме подгониха от форума щото съм била цинична. Ми жена рибар може ли да не е цинична. Ама с вас не мога се меря никога.
Кат няма риба, купон да има. Добре че смотаняците от форума още не са ни надушили тука, че пак на мене да си го изкарат както съм с най-добро поведение.

Кат няма риба, купон да има. Добре че смотаняците от форума още не са ни надушили тука, че пак на мене да си го изкарат както съм с най-добро поведение.

- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Доценте, не считам, че сме пречка за регистрацията ! то си има специално място за тези неща във форума ! Първо прочети ТОВАdocenta написа:Понеже регистрацията на рандевуто отиде окончателно към тримата главни герои на детската градина- утре ще я пусна отново с актуализирания списък![]()
![]()
.....дано не ти се случи ! и като мен оттук-нататък по темата "организиране и събиране" да я подминаваш като през крив макарон !
Само ще добавя, че пристигането ми (моето поне) ще се осъществи на 27ми-Събота.
Аз гледам на инициативата ти, която е прекрасна наистина, като шанс за заздравяване на "връзките"

Все пак оставете си малко "сили" за да седнем на маса и на 27ми. Осланям се на уверенията ти за добра кухня и питиета, която препоръча !!!
....барут, братко... много искам да те видя, човече ... ама не си прав за спирачките - имаме спирачкиbarutchiata написа:.... ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ![]()

п.с. .... поне аз съм така ... за Батката и Жорето ги питай ти

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Драги Дурумов,durumov написа:Доценте, не считам, че сме пречка за регистрацията ! то си има специално място за тези неща във форума ! Първо прочети ТОВАdocenta написа:Понеже регистрацията на рандевуто отиде окончателно към тримата главни герои на детската градина- утре ще я пусна отново с актуализирания списък![]()
![]()
.....дано не ти се случи ! и като мен оттук-нататък по темата "организиране и събиране" да я подминаваш като през крив макарон !
Само ще добавя, че пристигането ми (моето поне) ще се осъществи на 27ми-Събота.
Аз гледам на инициативата ти, която е прекрасна наистина, като шанс за заздравяване на "връзките"![]()
Все пак оставете си малко "сили" за да седнем на маса и на 27ми. Осланям се на уверенията ти за добра кухня и питиета, която препоръча !!!....барут, братко... много искам да те видя, човече ... ама не си прав за спирачките - имаме спирачкиbarutchiata написа:.... ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ![]()
![]()
![]()
но...за другите неща от живота даже в изобилие
чак ми е писнало от правила!
п.с. .... поне аз съм така ... за Батката и Жорето ги питай ти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря за добронамерената информация и доброто отношение! Пуснах темата в "Морски риболов", защото мнозина съфорумци подминават "Разни", поради същите причини, довели до провала в Кранево.
И ти и другите зевзеци може да помогнете със своята популярност, ако просто дойдете в Приморско и го потвърдите официално. Сигурен съм, че мнозина ще дойдат само и само да ви се насладят на живо!
Наслука, приятели!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Доценте ... дай да внимаваме вече да не се "влюбим" ...че любезностите нарастнаха наимоверно
...разбери ме правилно, много те моля, мнооооооого ! ... ще има един да "ревнува" - сещаш се кой е ! Все пак ... си признавам ,че съм изостанал и държа на първата любов
....тя горката през какво ли не премина - от ОСАННА до РАЗПНИ ГО и е калена достатъчно ! ...
тая любов съсипа нервите и приятелството на някои дори ... много зъби скърцаха ...чак и по други форуми - не се майтапя - чистата истина ти казвам. (използвам случая да им кажа да го ду....)
.... ако не беше безграничното ми чувство за хумор ... както и на половинката ми - видната капепейска кокона
с лулата
отдавна да съм забърсал "евритинг... мадър факър"
...ама чакай.... навлязох в белетристика по невнимание ... а много я мразя !!!
Та ето какво исках да кажа: ..... дано бъде погрешно тълкуванието ти, че присъствието на другите ще бъде заради "живото" ми присъствие.
Имам лошия навик да не стоя пред обективите ... чаткаш ли !!!
...ами зад кадър .... много лош навик придобит от дълги години телевизионерстване
Успех и слука ти желая ... и най-много да хванеш - задължително повече от Батката - на него в риболова няма нужда да му върви чак толкова - понеже му върви в любовта с мен

...разбери ме правилно, много те моля, мнооооооого ! ... ще има един да "ревнува" - сещаш се кой е ! Все пак ... си признавам ,че съм изостанал и държа на първата любов

тая любов съсипа нервите и приятелството на някои дори ... много зъби скърцаха ...чак и по други форуми - не се майтапя - чистата истина ти казвам. (използвам случая да им кажа да го ду....)

.... ако не беше безграничното ми чувство за хумор ... както и на половинката ми - видната капепейска кокона

...ама чакай.... навлязох в белетристика по невнимание ... а много я мразя !!!

Та ето какво исках да кажа: ..... дано бъде погрешно тълкуванието ти, че присъствието на другите ще бъде заради "живото" ми присъствие.
Имам лошия навик да не стоя пред обективите ... чаткаш ли !!!
...ами зад кадър .... много лош навик придобит от дълги години телевизионерстване

Успех и слука ти желая ... и най-много да хванеш - задължително повече от Батката - на него в риболова няма нужда да му върви чак толкова - понеже му върви в любовта с мен

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...глей го ти какъв баровски аватар си сложил ...
Ей момченцеее..... приготви ли ми кот'ми трябваше
към 10.30-11.00 на 27ми ще минавам точно пред краставицата - има ли смисъл да спирам ... или си ма заебал

Ей момченцеее..... приготви ли ми кот'ми трябваше

към 10.30-11.00 на 27ми ще минавам точно пред краставицата - има ли смисъл да спирам ... или си ма заебал

- Local
- учете се от него
Аз...теб да те заеба... никога... сряда в почивния ми ден отивам и проверявам каквото ми каза... има ли го купувам и ще ти го дам в Приморско ... споко!durumov написа:...глей го ти какъв баровски аватар си сложил ...![]()
![]()
![]()
Ей момченцеее..... приготви ли ми кот'ми трябваше![]()
Клавиатура риба не лови!!!