Регистрация за рандевуто на Приморско!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Аз съм заделил една 30 литра тубичка мускатова ракийка 56 градуса Ако се осветим с нея на другата сутрин може да имаме видения
Изображение
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

още един колега иска да доде кат чу за насира....опс за напива...опс....за риболова на бат МИЛЕН

Изображение

приятен колега е...хубаво пие...опс...пее
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Изображение
новопазачът на еврограницата ни - морррррски вълк :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Veronika

Мнение от Veronika »

Като ви гледам тука, се сещам как едно време ме подгониха от форума щото съм била цинична. Ми жена рибар може ли да не е цинична. Ама с вас не мога се меря никога. :lol: :lol: :lol:

Кат няма риба, купон да има. Добре че смотаняците от форума още не са ни надушили тука, че пак на мене да си го изкарат както съм с най-добро поведение. :twisted: :twisted:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Понеже регистрацията на рандевуто отиде окончателно към тримата главни герои на детската градина- утре ще я пусна отново с актуализирания списък :evil: :evil: :evil:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Доценте бела си хвана,нали знаеш приказката ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ :lol: :lol:
Veronika

Мнение от Veronika »

Ама пусни я непременно в Морски. А без тия тримцата форума никога нямаше да е толкова хубав и посещаван. :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

docenta написа:Понеже регистрацията на рандевуто отиде окончателно към тримата главни герои на детската градина- утре ще я пусна отново с актуализирания списък :evil: :evil: :evil:
Доценте, не считам, че сме пречка за регистрацията ! то си има специално място за тези неща във форума ! Първо прочети ТОВА
.....дано не ти се случи ! и като мен оттук-нататък по темата "организиране и събиране" да я подминаваш като през крив макарон !
Само ще добавя, че пристигането ми (моето поне) ще се осъществи на 27ми-Събота.
Аз гледам на инициативата ти, която е прекрасна наистина, като шанс за заздравяване на "връзките" :wink:
Все пак оставете си малко "сили" за да седнем на маса и на 27ми. Осланям се на уверенията ти за добра кухня и питиета, която препоръча !!!
barutchiata написа:.... ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ :lol: :lol:
....барут, братко... много искам да те видя, човече ... ама не си прав за спирачките - имаме спирачки :lol: :lol: :lol: но...за другите неща от живота даже в изобилие :idea: чак ми е писнало от правила!

п.с. .... поне аз съм така ... за Батката и Жорето ги питай ти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :idea:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

durumov написа:
docenta написа:Понеже регистрацията на рандевуто отиде окончателно към тримата главни герои на детската градина- утре ще я пусна отново с актуализирания списък :evil: :evil: :evil:
Доценте, не считам, че сме пречка за регистрацията ! то си има специално място за тези неща във форума ! Първо прочети ТОВА
.....дано не ти се случи ! и като мен оттук-нататък по темата "организиране и събиране" да я подминаваш като през крив макарон !
Само ще добавя, че пристигането ми (моето поне) ще се осъществи на 27ми-Събота.
Аз гледам на инициативата ти, която е прекрасна наистина, като шанс за заздравяване на "връзките" :wink:
Все пак оставете си малко "сили" за да седнем на маса и на 27ми. Осланям се на уверенията ти за добра кухня и питиета, която препоръча !!!
barutchiata написа:.... ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ :lol: :lol:
....барут, братко... много искам да те видя, човече ... ама не си прав за спирачките - имаме спирачки :lol: :lol: :lol: но...за другите неща от живота даже в изобилие :idea: чак ми е писнало от правила!

п.с. .... поне аз съм така ... за Батката и Жорето ги питай ти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :idea:
Драги Дурумов,
Благодаря за добронамерената информация и доброто отношение! Пуснах темата в "Морски риболов", защото мнозина съфорумци подминават "Разни", поради същите причини, довели до провала в Кранево.
И ти и другите зевзеци може да помогнете със своята популярност, ако просто дойдете в Приморско и го потвърдите официално. Сигурен съм, че мнозина ще дойдат само и само да ви се насладят на живо!

Наслука, приятели!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Доценте ... дай да внимаваме вече да не се "влюбим" ...че любезностите нарастнаха наимоверно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...разбери ме правилно, много те моля, мнооооооого ! ... ще има един да "ревнува" - сещаш се кой е ! Все пак ... си признавам ,че съм изостанал и държа на първата любов :wink: ....тя горката през какво ли не премина - от ОСАННА до РАЗПНИ ГО и е калена достатъчно ! ...
тая любов съсипа нервите и приятелството на някои дори ... много зъби скърцаха ...чак и по други форуми - не се майтапя - чистата истина ти казвам. (използвам случая да им кажа да го ду....) :evil:
.... ако не беше безграничното ми чувство за хумор ... както и на половинката ми - видната капепейска кокона :lol: :lol: :lol: с лулата :wink: отдавна да съм забърсал "евритинг... мадър факър" :roll:

...ама чакай.... навлязох в белетристика по невнимание ... а много я мразя !!! :evil:

Та ето какво исках да кажа: ..... дано бъде погрешно тълкуванието ти, че присъствието на другите ще бъде заради "живото" ми присъствие.
Имам лошия навик да не стоя пред обективите ... чаткаш ли !!!
...ами зад кадър .... много лош навик придобит от дълги години телевизионерстване :lol: :lol: :lol:
Успех и слука ти желая ... и най-много да хванеш - задължително повече от Батката - на него в риболова няма нужда да му върви чак толкова - понеже му върви в любовта с мен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cicovesko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от cicovesko »

Има ли още места за други желаещи...? :oops:
Риболовни принадлежности Colmic

Щедростта краси човека!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

...ако още някой попита пак .... ще го "напляскам" :lol: :lol: :lol:

... какво чакате бе хора - елате да се видим поне !!! :roll:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

cicovesko написа:Има ли още места за други желаещи...? :oops:
Има чичо Веско... идвай поне да има един човек от родния ми край :D
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

...глей го ти какъв баровски аватар си сложил ... :lol: :lol: :lol:

Ей момченцеее..... приготви ли ми кот'ми трябваше :roll:
към 10.30-11.00 на 27ми ще минавам точно пред краставицата - има ли смисъл да спирам ... или си ма заебал :?:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

durumov написа:...глей го ти какъв баровски аватар си сложил ... :lol: :lol: :lol:

Ей момченцеее..... приготви ли ми кот'ми трябваше :roll:
към 10.30-11.00 на 27ми ще минавам точно пред краставицата - има ли смисъл да спирам ... или си ма заебал :?:
Аз...теб да те заеба... никога... сряда в почивния ми ден отивам и проверявам каквото ми каза... има ли го купувам и ще ти го дам в Приморско ... споко!
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”