Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Русе 14-дати
Модератор: sapuna
Русе 14-дати
Здравейте!
Ето и обещаната анкета за среща Русе 14.Пускам датите и който ще дойде нека посочи предпочитана дата.За сега не смятам да сменяме механата,а ако се събрем(в което много се съмнявам) ще обсъдим дали да я сменяме или си ни е добре там.Искам да знаете ,че аз също може да отсъствам от срещи,макар и до сега да не съм пропускал.
Та гласувайте,СЪгласувайте и ще се събираме!
Часът и мястото остават!
19.30. механа"Русе"
И моля който гласува да потвърждава в темата гласът си ! Ще се вземат впред вид само гласове които са потвърдени! Анкетата ще е активна 10 дни,тоест до 17.03.2010.
Ето и обещаната анкета за среща Русе 14.Пускам датите и който ще дойде нека посочи предпочитана дата.За сега не смятам да сменяме механата,а ако се събрем(в което много се съмнявам) ще обсъдим дали да я сменяме или си ни е добре там.Искам да знаете ,че аз също може да отсъствам от срещи,макар и до сега да не съм пропускал.
Та гласувайте,СЪгласувайте и ще се събираме!
Часът и мястото остават!
19.30. механа"Русе"
И моля който гласува да потвърждава в темата гласът си ! Ще се вземат впред вид само гласове които са потвърдени! Анкетата ще е активна 10 дни,тоест до 17.03.2010.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
Re: Русе 14-дати
Исчаквах да видя кой ще е първи и какво ще предложи
Мите аз се двоумях но вече съм с теб
26.03.2010

26.03.2010
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
Венци ® написа:
И моля който гласува да потвърждава в темата гласът си ! Ще се вземат впред вид само гласове които са потвърдени!
Ако някой не го е видял
Иначе ще сме само с Митака и Венци

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- сериозен играч
Не съм глсаувал,защото за мене няма значение дата .Ще присъствам ако ще и само тримата да сме.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- кандидат преподавател
Ники и аз така ама да уважа труда на Венциnick71 написа:Не съм глсаувал,защото за мене няма значение дата .Ще присъствам ако ще и само тримата да сме.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
27.03, но може и на 26 (ако е тогава ще дойда към 9)
-
- вече хвърля и на тежко
Ами и за мен няма значение, само да се организираме.
Гласувах за 26.03.2010г.
Гласувах за 26.03.2010г.
На мен ми дава че съм гласувал а пък не съм
Иначе на 19-20.03 няма да съм в Русе,за другите две дати може да измислим нещо 

Не си приятелю!Анкетата приключи днес .ribarq92 написа:На мен ми дава че съм гласувал а пък не съм![]()
![]()
И така,както виждате ,гласовете са повече от обевилите ,че са гласували което автоматично ме отказва да правя вече каквото и да било.Обаче момчетата които са гласували имат нужда от уважение и среща ще има на 26.03.2010. .Мястото е както е посочено в анкетата,всеки е добре дошъл дори без да е гласувал.Това с анкетата беше да се докаже на доста колеги,че не е от важност деня в който ще се събираме а желанието.Желание обаче липсва,и затова на тази среща ще похарчим сумата събрана в касата или ще решим какво да я правим и приключваме със срещите.Та ако Zen и Pedro четат,нека дойдат,че и те имат дял в касата.Пожелавам на всички приятни дни и успешни излети и на 26.03. който дойде да се похвали !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Реши да прекратиш срещите и го направи.

Пак казвам въпреки твоето решение срещи ще има докато го има форума, ако ще да пътувам за всяка една и ако ще да се провеждат през 5 месеца.

Касата вместо да я изпиете може да я дарите за Децата на отец Иван
Ivak написа:![]()
![]()
Реши да прекратиш срещите и го направи.![]()
![]()
Пак казвам въпреки твоето решение срещи ще има докато го има форума, ако ще да пътувам за всяка една и ако ще да се провеждат през 5 месеца.![]()
![]()
Касата вместо да я изпиете може да я дарите за Децата на отец Иван
Е кажи кога ще си дойдеш,че да се съберем тогава.Плюс това минаха вече около 5 месеца,та може да се събираме.

Таман да ти предам касата!!!
Ще дойда и аз!!! (26.03.2010) 

За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Венци ® написа:Не си приятелю!Анкетата приключи днес .ribarq92 написа:На мен ми дава че съм гласувал а пък не съм![]()
![]()
И така,както виждате ,гласовете са повече от обевилите ,че са гласували което автоматично ме отказва да правя вече каквото и да било.Обаче момчетата които са гласували имат нужда от уважение и среща ще има на 26.03.2010. .Мястото е както е посочено в анкетата,всеки е добре дошъл дори без да е гласувал.Това с анкетата беше да се докаже на доста колеги,че не е от важност деня в който ще се събираме а желанието.Желание обаче липсва,и затова на тази среща ще похарчим сумата събрана в касата или ще решим какво да я правим и приключваме със срещите.Та ако Zen и Pedro четат,нека дойдат,че и те имат дял в касата.Пожелавам на всички приятни дни и успешни излети и на 26.03. който дойде да се похвали !!!
Венци прочети си поста и не ми тълкувай думите по друг начин. Все едно без мен среща не може да има

Колеги може и аз да се пусна..И ако може да отида с някои колега до механата че не знам къде е .Телефонът ми е 0895665376 понеже нямам достъп до интернет.Ако има желаещ да ми цъкне да се оговорим живея в квартал родина до ПРАКТИКЕР. Дано да има некои друг малък талант кат мене че ми е кофти сам така.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!