Русе 14-дати

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

коя дата си избирате за среща Русе 14

Анкетата свършва на Сря Мар 17, 2010 9:35 am

19.03.2010.
2
22%
20.03.2010.
1
11%
26.03.2010.
6
67%
27.03.2010.
0
Няма гласували

Общо гласове: 9

Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Русе 14-дати

Мнение от Венци ® »

Здравейте!
Ето и обещаната анкета за среща Русе 14.Пускам датите и който ще дойде нека посочи предпочитана дата.За сега не смятам да сменяме механата,а ако се събрем(в което много се съмнявам) ще обсъдим дали да я сменяме или си ни е добре там.Искам да знаете ,че аз също може да отсъствам от срещи,макар и до сега да не съм пропускал.
Та гласувайте,СЪгласувайте и ще се събираме!

Часът и мястото остават!

19.30. механа"Русе"

И моля който гласува да потвърждава в темата гласът си ! Ще се вземат впред вид само гласове които са потвърдени! Анкетата ще е активна 10 дни,тоест до 17.03.2010.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Re: Русе 14-дати

Мнение от MiTKo_Fisher »

26.03.2010
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Исчаквах да видя кой ще е първи и какво ще предложи :wink: Мите аз се двоумях но вече съм с теб :D

26.03.2010
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Венци ® написа:
И моля който гласува да потвърждава в темата гласът си ! Ще се вземат впред вид само гласове които са потвърдени!

Ако някой не го е видял

Иначе ще сме само с Митака и Венци :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Не съм глсаувал,защото за мене няма значение дата .Ще присъствам ако ще и само тримата да сме.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

nick71 написа:Не съм глсаувал,защото за мене няма значение дата .Ще присъствам ако ще и само тримата да сме.
Ники и аз така ама да уважа труда на Венци :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

27.03, но може и на 26 (ако е тогава ще дойда към 9)
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Ами и за мен няма значение, само да се организираме.
Гласувах за 26.03.2010г.
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

На мен ми дава че съм гласувал а пък не съм :shock: :shock: :shock: Иначе на 19-20.03 няма да съм в Русе,за другите две дати може да измислим нещо :wink:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

ribarq92 написа:На мен ми дава че съм гласувал а пък не съм :shock: :shock: :shock: Иначе на 19-20.03 няма да съм в Русе,за другите две дати може да измислим нещо :wink:
Не си приятелю!Анкетата приключи днес .
И така,както виждате ,гласовете са повече от обевилите ,че са гласували което автоматично ме отказва да правя вече каквото и да било.Обаче момчетата които са гласували имат нужда от уважение и среща ще има на 26.03.2010. .Мястото е както е посочено в анкетата,всеки е добре дошъл дори без да е гласувал.Това с анкетата беше да се докаже на доста колеги,че не е от важност деня в който ще се събираме а желанието.Желание обаче липсва,и затова на тази среща ще похарчим сумата събрана в касата или ще решим какво да я правим и приключваме със срещите.Та ако Zen и Pedro четат,нека дойдат,че и те имат дял в касата.Пожелавам на всички приятни дни и успешни излети и на 26.03. който дойде да се похвали !!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

:evil: :evil:
Реши да прекратиш срещите и го направи. :evil: :evil:

Пак казвам въпреки твоето решение срещи ще има докато го има форума, ако ще да пътувам за всяка една и ако ще да се провеждат през 5 месеца. :!: :!:

Касата вместо да я изпиете може да я дарите за Децата на отец Иван
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ivak написа::evil: :evil:
Реши да прекратиш срещите и го направи. :evil: :evil:

Пак казвам въпреки твоето решение срещи ще има докато го има форума, ако ще да пътувам за всяка една и ако ще да се провеждат през 5 месеца. :!: :!:

Касата вместо да я изпиете може да я дарите за Децата на отец Иван

Е кажи кога ще си дойдеш,че да се съберем тогава.Плюс това минаха вече около 5 месеца,та може да се събираме. :shock:
Таман да ти предам касата!!!
Ilian70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ilian70 »

Ще дойда и аз!!! (26.03.2010) :)
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Венци ® написа:
ribarq92 написа:На мен ми дава че съм гласувал а пък не съм :shock: :shock: :shock: Иначе на 19-20.03 няма да съм в Русе,за другите две дати може да измислим нещо :wink:
Не си приятелю!Анкетата приключи днес .
И така,както виждате ,гласовете са повече от обевилите ,че са гласували което автоматично ме отказва да правя вече каквото и да било.Обаче момчетата които са гласували имат нужда от уважение и среща ще има на 26.03.2010. .Мястото е както е посочено в анкетата,всеки е добре дошъл дори без да е гласувал.Това с анкетата беше да се докаже на доста колеги,че не е от важност деня в който ще се събираме а желанието.Желание обаче липсва,и затова на тази среща ще похарчим сумата събрана в касата или ще решим какво да я правим и приключваме със срещите.Та ако Zen и Pedro четат,нека дойдат,че и те имат дял в касата.Пожелавам на всички приятни дни и успешни излети и на 26.03. който дойде да се похвали !!!

Венци прочети си поста и не ми тълкувай думите по друг начин. Все едно без мен среща не може да има :o . В поста съм написал достатъчно ясно, че срещи трябва да има, а не както заявяваш ти няма желание затова ще се съберем да изпием касата и повече няма да се събираме. Ако не ти се занимава все ще се намери някой който да се нагърби с организацията. На Софийските срещи няколко пъти се сменяме хората, който организираме. :wink:
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

Колеги може и аз да се пусна..И ако може да отида с някои колега до механата че не знам къде е .Телефонът ми е 0895665376 понеже нямам достъп до интернет.Ако има желаещ да ми цъкне да се оговорим живея в квартал родина до ПРАКТИКЕР. Дано да има некои друг малък талант кат мене че ми е кофти сам така.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”