Има ли закон за достъп до водоеми

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

toyo1

Re: Има ли закон за достъп до водоеми

Мнение от toyo1 »

4ika написа:бат любо ти чуваллиси дявола как чете евангелието,КАКТО НА НЕГО МУ ИЗНАСЯ,върната земеделска земя се работи,ще кажеш кот си искам тва ша правя,но вие ново богаташчетата купихте от бедния селянин нивицата му ито С ВРЪЗКИ построихтеси дворците исте вие , АМА МАЛКО Х .....Т НЕЩЕ ТЕЛИ .он от горе гледа но той ваш ще е..а
Колега ОБЪРКАЛ СИ СЕ НЕЩО никои на сила не продава (ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА) и понеже ОН ОТ ГОРЕ ГЛЕДА не си мисли че и тебе ЩЕ ТЕ ПРОПУСНЕ (които си е изкарал парите с труд и акъл ДА СИ ГИ ХАРЧИ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ а плащаики на СЕЛЯНИНА НИВИЦАТА му дава възможност и ТОИ да се РАЗВИВА (НО НЕ СТАВА САМО В КРЪЧМАТА НА ЦЕНТЪРА И АКО МОЖЕ НА ВЕРЕСИЯ )
jey
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jey »

а тея 888 декара сигурно включват и реката защото и там се копае :?:
има ли право да се променя коритото на реката :?:
:axe: :axe: :axe:
toyo1

Мнение от toyo1 »

jey написа:а тея 888 декара сигурно включват и реката защото и там се копае :?:
има ли право да се променя коритото на реката :?:
:axe: :axe: :axe:
И посоката на течението( АКО СЕ НАЛОЖИ) .Аз не мога да разбера ЗАЩО СЕ НАХВЪРЛЯТЕ върху ЧАСТНИКА ? Като това е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СТАНЕ НЕЩО ИСТИНСКО И КАЧЕСТВЕНО (вярно е че НЯМА КЪДЕ ДА СИ ИЗХВЪРЛЯТЕ БОКЛУЦИТЕ и ЧИСТОТАТА ВИ ДРАЗНИ но ТРЯБВА ДА СВИКВАТЕ и в Европа е така) Нещо не се ли СТОПАНИСВА го ОТПИШИ (не визирам всички А ПЛАЧЕЩИТЕ) ХОРАТА КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ ТРУДА НА ДРУГИТЕ
4ika
новобранец
новобранец

Мнение от 4ika »

до туйу1,колега извъобще ни съм се объркал,вече ФЕСА клати интереса.А до колкото онзи от ГОРЕ,той вече ме е навестил,мисли мо ти.КЪДЕ Е ОТГОВОРА НА бат любо.Адо колкото боклуците на/селяните/кажими ти ,къде отиват твоите води от кенефа който еблизо до водата
toyo1

Мнение от toyo1 »

4ika написа:до туйу1,колега извъобще ни съм се объркал,вече ФЕСА клати интереса.А до колкото онзи от ГОРЕ,той вече ме е навестил,мисли мо ти.КЪДЕ Е ОТГОВОРА НА бат любо.Адо колкото боклуците на/селяните/кажими ти ,къде отиват твоите води от кенефа който еблизо до водата
Отиват в ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ (купена от Германия и ОДГОВАРЯЩА НА ЕВРО СТАНДАРТА + СЕРТЕФИКАТ покрива всички норми за 2008г :wink: за 2700евро ) Не купих още някоя НИВИЧКА а ги НАБУТАХ за опазване на ПРИРОДАТА :D Чукаи на дърво ПАК ДА НЕ ТЕ НАВЕСТИ или ПАРЛАМЕНТЬОРИ да не ти ПРАТИ (че ще ЗАПЕЕШ ДРУГА ПЕСЕН) За СТОКАТА ти ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПАСИЩА не се притесняваи.А ако проблема е че СОБСТВЕНИКА ти пречи да си ОПЪВАШ МРЕЖИТЕ (И ЗА НАПРЕД ЩЕ Е ТАКА)твои ТУИУ Ps/ЧИКИ по ще ти отива :wink:
Заключено

Обратно към “Разни”