Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли закон за достъп до водоеми
Модератор: dantho.mihov
Re: Има ли закон за достъп до водоеми
Колега ОБЪРКАЛ СИ СЕ НЕЩО никои на сила не продава (ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА) и понеже ОН ОТ ГОРЕ ГЛЕДА не си мисли че и тебе ЩЕ ТЕ ПРОПУСНЕ (които си е изкарал парите с труд и акъл ДА СИ ГИ ХАРЧИ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ а плащаики на СЕЛЯНИНА НИВИЦАТА му дава възможност и ТОИ да се РАЗВИВА (НО НЕ СТАВА САМО В КРЪЧМАТА НА ЦЕНТЪРА И АКО МОЖЕ НА ВЕРЕСИЯ )4ika написа:бат любо ти чуваллиси дявола как чете евангелието,КАКТО НА НЕГО МУ ИЗНАСЯ,върната земеделска земя се работи,ще кажеш кот си искам тва ша правя,но вие ново богаташчетата купихте от бедния селянин нивицата му ито С ВРЪЗКИ построихтеси дворците исте вие , АМА МАЛКО Х .....Т НЕЩЕ ТЕЛИ .он от горе гледа но той ваш ще е..а
а тея 888 декара сигурно включват и реката защото и там се копае 
има ли право да се променя коритото на реката

има ли право да се променя коритото на реката

И посоката на течението( АКО СЕ НАЛОЖИ) .Аз не мога да разбера ЗАЩО СЕ НАХВЪРЛЯТЕ върху ЧАСТНИКА ? Като това е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СТАНЕ НЕЩО ИСТИНСКО И КАЧЕСТВЕНО (вярно е че НЯМА КЪДЕ ДА СИ ИЗХВЪРЛЯТЕ БОКЛУЦИТЕ и ЧИСТОТАТА ВИ ДРАЗНИ но ТРЯБВА ДА СВИКВАТЕ и в Европа е така) Нещо не се ли СТОПАНИСВА го ОТПИШИ (не визирам всички А ПЛАЧЕЩИТЕ) ХОРАТА КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ ТРУДА НА ДРУГИТЕjey написа:а тея 888 декара сигурно включват и реката защото и там се копае
има ли право да се променя коритото на реката![]()
![]()
![]()
до туйу1,колега извъобще ни съм се объркал,вече ФЕСА клати интереса.А до колкото онзи от ГОРЕ,той вече ме е навестил,мисли мо ти.КЪДЕ Е ОТГОВОРА НА бат любо.Адо колкото боклуците на/селяните/кажими ти ,къде отиват твоите води от кенефа който еблизо до водата
Отиват в ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ (купена от Германия и ОДГОВАРЯЩА НА ЕВРО СТАНДАРТА + СЕРТЕФИКАТ покрива всички норми за 2008г4ika написа:до туйу1,колега извъобще ни съм се объркал,вече ФЕСА клати интереса.А до колкото онзи от ГОРЕ,той вече ме е навестил,мисли мо ти.КЪДЕ Е ОТГОВОРА НА бат любо.Адо колкото боклуците на/селяните/кажими ти ,къде отиват твоите води от кенефа който еблизо до водата