Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Шефа на ИАРА чете рибарските форуми
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Re: Шефа на ИАРА чете рибарските форуми
Билетите-25лвХ300 000 рибари прави 750 000лв
или
7 500 000

7 500 000
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е сега некой пак ще каже че не стигат.pin4o111 написа:Билетите-25лвХ300 000 рибари прави 750 000лвили
7 500 000

- Поморийския
- ще става разбирач
абетези намазаните до кога ще безчинстват на Овчарица май има дьржава в дьржавата и те ли са за пример рибарите там станаха най големите експериментатори да стигнат до рибата без лодка говоряза топлото стената е гьз до гьз а хората ПАРИ НЯМАЛИ дремят за 2 каракуди 24 ч нямам думи
Ама това емайза друга тема
Ама това емайза друга тема
какво толкова прави ИАРА че не им стигат 

Да се забрани риболова с лодка във вътрешните водоеми.Както и промишления риболов по свободните водеми,с изкл.на черно море.
Above us only sky
- koitikaza
- научил се да хвърля
Стига с това вдигане на цената на билета.Аз немога да намеря пари сега да си го купя ,да не говорим ако му вдигнат цената.И после щеме изкарате бракониер ако ида да ловя без билет.3-ти месец вече си седя и само ви чета излетите тука и тем подобни.Аз сам против вдигането на цената на билета.Според мен е нужно да излязат и да си вършат работата господата от ИАРА.Понеже съм от Бургаския регион имам въпрос към колегите - Знаете ли че в Мандрата има платика?1200 килограма платика бяха продадени на черно само за два дена и всичката доиде от там.
Колега, виждам че си тотално дезинформиран. Че си и почервенял от яд. Трябва да четеш и кахърна литература, не само форуми. Това ще ти помогне да се изразяваш точно и да не постваш безсмислени фоерверки.lfc_boy написа:Да се забрани риболова с лодка във вътрешните водоеми.Както и промишления риболов по свободните водеми,с изкл.на черно море.
а в черно море да се забрани къпанетоlfc_boy написа:Да се забрани риболова с лодка във вътрешните водоеми.Както и промишления риболов по свободните водеми,с изкл.на черно море.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Твърдо ЗА! Даже ще допълня:dhp_pm написа:Това прочетах в едно рибарско списание и вьв врьзка стова имам няколко предложения кьм него но дали ще стигнат да него да се надяваме
1 Увеличаване цената на рибарския билет ...
2 Да се вьведе такса за лодките като сьс парите на водоемите се направят места ...
3 Такса кьмпинг от която на определени места да се постовят контейнери ...
по т. 1. Постоянна охрана на големите язовири, а не само "иди ми - доди ми"
по т. 3 освен контейнерите и инспектори по чистотата - само от актове ще съберат огромни суми... Ако някой им посегне, директно полиция и арест за нападение на длъжностно лице...
Трябва да се знае, че няма ничия територия - държавното е на всички нас, а не "ничия територия, където всичко е позволено"...
-
- научил се да хвърля
При цена на билета в Щатите 25 долара на годината, във Великобритания е пак толкова но в паунди, как ли се оправят хората там с контрола.Според мен държавата трябва да се вземе в ръце и да инвестира в природата ни иначе и 100 лева не стигат.
и рибата има душа-бракониера не
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
boris1 написа:При цена на билета в Щатите 25 долара на годината, във Великобритания е пак толкова но в паунди, как ли се оправят хората там с контрола.Според мен държавата трябва да се вземе в ръце и да инвестира в природата ни иначе и 100 лева не стигат.

Според мен трябва да си абсолютен мазохист (да не кажа нещо по-остро ), за да искаш да плащаш по-висока цена за нещо, от което си абсолютно недоволен.Лично мое мнение е,че ученици и пенсионери би трябвало да ползват отстъпки и от сегашната цена.
- Поморийския
- ще става разбирач
Всичко са плаща ама някои си мислят че за 25 лв трябва да изнесат язовира ИЗБИВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ това е в главите на 80% процента от "КОЛЕГИТЕ" лодките са най големия Х....Й за мрежарите аман от уклейкажии
- jorro11
- ще става разбирач
Само едно уточнение към колегата boris1 във Англия билета за риболов е 25 паунда,но отделно има и клубна карта,която е 30 паунда и парите от нея са само за конкретната област или част от реката.Контрола се осъщесвява от упълномощени лица и те отговарят само за определената им област(която е около 10-ина км от реката или в границите на някое село).Глобата за без билет е 2500 паунда и се събира на 100%.Да не говорим че там и манталитета е друг,а за бракониерство не се и помисля.Там имам възможноста да ловя вече 3 години,ама май и 4-та се очертава....
Не е лошо да почерпим опит от подобни държави.......
Не е лошо да почерпим опит от подобни държави.......