Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Кой ще се реши пръв.
Модератор: nkolev66
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз още не съм се гмуркал на риболов,обаче от 5 годишен съм с маската,шнорхела и плавниците по камъните с баща ми.Миналите три години покрай гмуркането за удоволствие вадя и по една мрежичка рапани,колкото мога да издържа да ме дърпат към дъното и умирам от студ.Ама си е заслужавало.Като ги объркаме с малко миди стана невероятна салата от морски дарове.И паниранки не са лоши,но нарязани по-на малки парченца.Миналата година на 16 градуса се гмурках за първи път,водата беше бистра,като сълза.Датата незнам коя беше,но беше средата на май месец,явно трябва да почакаме малко,поне тези без неопрените.Иначе имам един приятел-харпунджия/и баща ми е,значи освен баща ми/,та този пич се занимава по-сериозно и даже мислехме тая неделя да излизаме с лодка да дълдиса за някой калкан,ама е много студено ве,хора! 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
за също направих сефтето тази година
става въпрос за по- предния уикенд , спрях на шофиорския плаж до Дюни , погмурках малко , после запалих двигателчето на лодката
и газ към Маслен нос , е не издържах да чакам да стигна чак до там ами реших да изследвам едни скали малко северно от Ропотамо , там направих около 6 часа гмуркане със 9мм горница , 7 мм долница и два чифта ботинки ,общо взето ми беше горещо , ама после кат си съблякох на брега неопрена - мамооо умрех от студ - слънцето се беше вече скрило , че трябваше и де се изплакна
...следващия уикенд (т.е. предния )вече си носех едно 10 литрово шише от мин. вода , напълних го с морска вода и бам в колата , после се полях с него и темп. му бе поносима
...тогава( първия път) ударих само 5,6 попчета , но усещането като за сефте беше невероятно

Re: Кой щесе реши пръв.
Колеги тая пролет май ще започне през МАЙ месец
То бива бива женски капризи ама такъв МАРТ не помня от много години
Колко ли градуса е водата сега а?Да ти се невидело и зимата и чудото.
Човек не може спокойно да се отдаде на любимото си хоби

То бива бива женски капризи ама такъв МАРТ не помня от много години

Колко ли градуса е водата сега а?Да ти се невидело и зимата и чудото.

Човек не може спокойно да се отдаде на любимото си хоби

- spook
- ще става разбирач
Ей те тука има градуси на водата : http://ma.io-bas.bg/
А това е морето вчера по обед
: Височина на вълната 4 метра...не знам тва колко бала е

Преди бурята по продължение на целия плаж на Влас имаше 2-метрова пясъчна буря..
- сега я няма... 
А това е морето вчера по обед

Преди бурята по продължение на целия плаж на Влас имаше 2-метрова пясъчна буря..

- Jack Daniels
- разбира нещата
вчера по новините доста глупости надрънкаха - 6м вълна в Поморие, явно ударението трябва да е било на на Ъ-то 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Спокойно ли е по морето вече пичове? 

Да оспокои се.
От тези вълни и реките,не се знае колко време ще е мътно морето
По миналата година имаше една млечно бяла мътилка, която се задържа доста дълго време.

...а миналата пролет , не знам дали си спомняте , имаше едно петно - от Отманлий до Маслен нос , водата беше черна , катран ...на 20 метра като се спуснеш - долу беше тъмница и без прожектор не се виждаше нищо , въпреки , че на тая дълбочина , вече беше бистро , само дет не знаеш де се намирашgogo26 написа:От тези вълни и реките,не се знае колко време ще е мътно моретоПо миналата година имаше една млечно бяла мътилка, която се задържа доста дълго време.

Водата в момента е 5-6 градуса,докато не стане12-15 не влизам
,че после не мога да си съблека неопрена от треперене.Пък и то все още няма какво да се търси(успокоявам се) 

А аз чакам поне 20гр. и после

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re:
Направо ме хвърли в тъча ве,после погледнах и датата,и си викам - па може тогаваСкорпид написа:Колега водата вече 7-8 в Бургас първите рапанджии вадят по 2-3 бройки около кило клои половина![]()
.Линуси също се намират но по-нарядко такаче започва да става интересно
![]()
и такива рапани да е имало.
Уби ма.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Aйде има ли вече мераклий, банда кой ще повлече крак ,аз лично няма да съм че съм много далече ама вие по морето сигурно вече не ви здържа
Айде бой по пеленгасите .Атакааааааааааааааааааааа