Кой ще се реши пръв.

Модератор: nkolev66

grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Кой ще се реши пръв.

Мнение от grizmin »

И във Варненско не беше по различно,но морето само го мирисах от буната.Честита баня Булти,представям си представлението в банята,моите деца се попикаха от смях като се правих на батман последния път.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

Барем пресни рапани не изкара ли ве? :wink: Да има довечера за :drinkers: :drinkers:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

бал съм ти и рапаните в тоя студ :D ....по скоро търсих копчета :D...Мерси Гризмине ! :drinkers:
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Булти, днеска ми се обади домоуправителя на вашата кооперация.
Правили подписка срещу тебе.
Сутринта рано от банята ти, са се разнасяли цветисти ругатни и псувни по адрес на някой си "Есклапез".
Не знаели за кой точно се отнасят, ама са помислили, че е за някой от комшиите ти. :D
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

:D :D :D :D :D :D въй те искаха мен да мъ правят домуправител , добре , че нъ съ съгласих :D :D :D :D :D
:drinkers:
kavarna
новобранец
новобранец

Мнение от kavarna »

Булти кое наборче си бе човече?
yavorsub
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от yavorsub »

Булти ми е наборче на мен.На 32 години сме ние с него. :rolleyes: :D Булти ще ме накараш утре след формула 1 да отскоча само заради теб да проверя градинките , да си прекопая маслинките. :rolleyes:
Последно промяна от yavorsub на Нед Мар 28, 2010 9:16 pm, променено общо 1 път.
gofus
новобранец
новобранец

Мнение от gofus »

днес отксочих до Кавала и ето резулатата, знам че няма класни риби на снимката, но тепърва почват влизанията :)
Изображение
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Сашо всичките са класни, браво! Открил си и ти сезона, подобаващо. И ти завиждам за отскачането, неблагородно :D
Бат' Гойко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Бат' Гойко »

Хехе... :) Понеже си те знам какъв хищник си, та си представям какво немане е било, за да се изпъчиш с тези гърчляци, дето хората дисертации пишат върху тях... ! :lol:
Ама това е било заради старите плавници и купешкия харпун, а не че много им ги разбираш, щото и моят улов горе-долу така изглеждаше там... (...ама през юни и септември...) :lol:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Гофус браво! :shock: Почваш сезона подобаващо и той се очертава обнадеждаващо. Май ще отвориш специализирана туристическа агенция за харпунджии! Пиши, снимай и публикувай тук и гледай какъв ще е резултатът! :D
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...пети ден , без никотин :shock: .....Гофусе като за начало е супер ...ма виждам некъв много екзотичен харпун там в ъгъла , пусни го в цял размер да му се порадваме ( и завиждаме ) :D...Яво наборе , във вторник пак съм вътре , тъй икономисвам пари за пури :wink: :D
Бат' Гойко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Бат' Гойко »

Булти, този харпун е последното, за което да завиждаш на Чернокопчето... :) Ако не ми вярваш, виж тук:
http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... ?15066.500

И уловът му обикновено изглежда доста по-различно:
http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... 30610.1110

Аз затова го поднасям, щото до сега снимки с такива негови риби не бях виждал и се чудя как не го е домързяло да ги снима изобщо... :lol:
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Сашо щом обикаляш Кавала на Iraklitsa гмуркал ли си? Отдавна му се точа на това островче.
gofus
новобранец
новобранец

Мнение от gofus »

Правилно разпознахте снимката ми като пародия на снимките с улов от един друг сайт, където останаха 2 основни групи на прекупвачи на харпнджийско-подводна стока(естествено те отричат за това и постоянно прокламират, че си изкарват парите от други далавери, а си се мазнят един на друг на принципа: гарван гарвану око не вади). Едната група е София-Бургас(официалната), а другата Гърция-Ямбол-Варна,Блачик. Отнасят се с потребителите там, като със стадо овце и ги насочват настойчиво към дебелите си над 100% надценки, плюят здраво по стоките от които не взимат процент от продажбите, аве там си е пазарище с една дума :) Това е видно от всеки средно интелигентен човек, затова е и доста сериозен отлива на активни потребители там от години насам. Но както и да е, това са си моите две стотинки, а и не се боря за тяхните две стинки печлба(може да ми се наложи да правя аукцион на втора употреба стоки в сайта им и си трая :) ) Ай стига им толкова реклама. Затова нека минем на прекрасната тема тука:

спеар Ираклица ... и на теб Сарос бей ти е под носа, какво те спира да ги подпукаш там на 3те острочвета или чакаш 100те тона лавраци на КПП Резово :) Не го приемай лично, знаеш че имам особено чуство за хумор.

Диканаров колега ще пиша тук с удоволствие обстоятелствени пътеписи, само да ги има в бъдеще. В Либия в Шати Андалуз/Триполи ли си живял?

Булти Това е патос лазар опен харпун, доста преработена версия от 90 на 95см, имаше течове от двете страни, проблем с облегалката, главата, макарата,ластиците, стрелата и тнт, но съм го донатамънил донякъде и вече съм доволен от него ... Той Гринго е дал линкове, но за теб набързо 3 снимки:
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от gofus на Нед Мар 28, 2010 8:13 pm, променено общо 4 пъти.
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”