Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Кой ще се реши пръв.
Модератор: nkolev66
-
- ще става разбирач
Re: Кой ще се реши пръв.
И във Варненско не беше по различно,но морето само го мирисах от буната.Честита баня Булти,представям си представлението в банята,моите деца се попикаха от смях като се правих на батман последния път.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
- spook
- ще става разбирач
Барем пресни рапани не изкара ли ве?
Да има довечера за

бал съм ти и рапаните в тоя студ
....по скоро търсих копчета
...Мерси Гризмине ! 

Булти, днеска ми се обади домоуправителя на вашата кооперация.
Правили подписка срещу тебе.
Сутринта рано от банята ти, са се разнасяли цветисти ругатни и псувни по адрес на някой си "Есклапез".
Не знаели за кой точно се отнасят, ама са помислили, че е за някой от комшиите ти.
Правили подписка срещу тебе.
Сутринта рано от банята ти, са се разнасяли цветисти ругатни и псувни по адрес на някой си "Есклапез".
Не знаели за кой точно се отнасят, ама са помислили, че е за някой от комшиите ти.

Никоя риба не е по - важна от живота !

Булти кое наборче си бе човече?
Булти ми е наборче на мен.На 32 години сме ние с него.
Булти ще ме накараш утре след формула 1 да отскоча само заради теб да проверя градинките , да си прекопая маслинките. 

Последно промяна от yavorsub на Нед Мар 28, 2010 9:16 pm, променено общо 1 път.
днес отксочих до Кавала и ето резулатата, знам че няма класни риби на снимката, но тепърва почват влизанията

Сашо всичките са класни, браво! Открил си и ти сезона, подобаващо. И ти завиждам за отскачането, неблагородно 

-
- научил се да хвърля
Хехе...
Понеже си те знам какъв хищник си, та си представям какво немане е било, за да се изпъчиш с тези гърчляци, дето хората дисертации пишат върху тях... !
Ама това е било заради старите плавници и купешкия харпун, а не че много им ги разбираш, щото и моят улов горе-долу така изглеждаше там... (...ама през юни и септември...)

Ама това е било заради старите плавници и купешкия харпун, а не че много им ги разбираш, щото и моят улов горе-долу така изглеждаше там... (...ама през юни и септември...)

- Диканаров
- кандидат преподавател
Гофус браво!
Почваш сезона подобаващо и той се очертава обнадеждаващо. Май ще отвориш специализирана туристическа агенция за харпунджии! Пиши, снимай и публикувай тук и гледай какъв ще е резултатът! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
...пети ден , без никотин
.....Гофусе като за начало е супер ...ма виждам некъв много екзотичен харпун там в ъгъла , пусни го в цял размер да му се порадваме ( и завиждаме )
...Яво наборе , във вторник пак съм вътре , тъй икономисвам пари за пури

-
- научил се да хвърля
Булти, този харпун е последното, за което да завиждаш на Чернокопчето...
Ако не ми вярваш, виж тук:
http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... ?15066.500
И уловът му обикновено изглежда доста по-различно:
http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... 30610.1110
Аз затова го поднасям, щото до сега снимки с такива негови риби не бях виждал и се чудя как не го е домързяло да ги снима изобщо...

http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... ?15066.500
И уловът му обикновено изглежда доста по-различно:
http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... 30610.1110
Аз затова го поднасям, щото до сега снимки с такива негови риби не бях виждал и се чудя как не го е домързяло да ги снима изобщо...

Сашо щом обикаляш Кавала на Iraklitsa гмуркал ли си? Отдавна му се точа на това островче.
Правилно разпознахте снимката ми като пародия на снимките с улов от един друг сайт, където останаха 2 основни групи на прекупвачи на харпнджийско-подводна стока(естествено те отричат за това и постоянно прокламират, че си изкарват парите от други далавери, а си се мазнят един на друг на принципа: гарван гарвану око не вади). Едната група е София-Бургас(официалната), а другата Гърция-Ямбол-Варна,Блачик. Отнасят се с потребителите там, като със стадо овце и ги насочват настойчиво към дебелите си над 100% надценки, плюят здраво по стоките от които не взимат процент от продажбите, аве там си е пазарище с една дума
Това е видно от всеки средно интелигентен човек, затова е и доста сериозен отлива на активни потребители там от години насам. Но както и да е, това са си моите две стотинки, а и не се боря за тяхните две стинки печлба(може да ми се наложи да правя аукцион на втора употреба стоки в сайта им и си трая
) Ай стига им толкова реклама. Затова нека минем на прекрасната тема тука:
спеар Ираклица ... и на теб Сарос бей ти е под носа, какво те спира да ги подпукаш там на 3те острочвета или чакаш 100те тона лавраци на КПП Резово
Не го приемай лично, знаеш че имам особено чуство за хумор.
Диканаров колега ще пиша тук с удоволствие обстоятелствени пътеписи, само да ги има в бъдеще. В Либия в Шати Андалуз/Триполи ли си живял?
Булти Това е патос лазар опен харпун, доста преработена версия от 90 на 95см, имаше течове от двете страни, проблем с облегалката, главата, макарата,ластиците, стрелата и тнт, но съм го донатамънил донякъде и вече съм доволен от него ... Той Гринго е дал линкове, но за теб набързо 3 снимки:

спеар Ираклица ... и на теб Сарос бей ти е под носа, какво те спира да ги подпукаш там на 3те острочвета или чакаш 100те тона лавраци на КПП Резово

Диканаров колега ще пиша тук с удоволствие обстоятелствени пътеписи, само да ги има в бъдеще. В Либия в Шати Андалуз/Триполи ли си живял?
Булти Това е патос лазар опен харпун, доста преработена версия от 90 на 95см, имаше течове от двете страни, проблем с облегалката, главата, макарата,ластиците, стрелата и тнт, но съм го донатамънил донякъде и вече съм доволен от него ... Той Гринго е дал линкове, но за теб набързо 3 снимки:

Последно промяна от gofus на Нед Мар 28, 2010 8:13 pm, променено общо 4 пъти.