Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Лазар и Цветница съвместен на яз Копринка
- borislav58
- сериозен играч
На Лазар и Цветница съвместен на яз Копринка
Петъчният ден дойде, и с него дойде проблемът къде.
Предните дни направих 2 валата на Пясъка, и не ми се ходеше пак да чакам този път ред на Моста
Не ми се ловеше Шаран нито Уклей, затова реших да е нещо по различно.
Обадих се на колегите от Карлово Тихомир, и Шекира та пребъбрахме я, и решехме да отидем на яз.Копринка.Речено сторено обадих се, и на колегите от Пазарджик на колегите от Житница, но никой не ми даде ясен отговор, или отказ.Е само колегата Марков ми се извини, и ми каза, че ще реже лозето това онова изказа ми доста причини, и аз го извиних .
От Стрелча ми се нави на щуротията само колегата Кунчо, и естествено жената дори за отбелязване не си пих , и поредния аператив за вечеря
Събота ставане в 4 тоес Кунчо ме събуди по телефона, но по говора нещо леко заваляше думите, отидох да го взема от тях, и той бе о не Китка цяла нощ е бил на гостииии.
Както и да е тръгнахме ние тримата риболовци, но на всеки му бе криво кой му се спи, кой му се пие бира, на мен ми се пиеше кафе, нооооо в 6 трябваше да сме на уреченото место за връзка с другата кола от Карлово затуй газзз към местото.Спряхме на бензиностанцията да заредим в Хисар с бира, кафе, и бензин към шес без нещо бяхме на местото след Карлово. Обадих се на колегите, и се разбрахме да ги чакам на следващата бензиностанция, защото пак трябваше да гасим пожара на Кунчо, и аз да пия 3 в едно ( Крушова чорба) колегите престигнаха към 6 и не се мотахме право скочихме в колите, и газ по пътя за( Бургас) към Копринка.

Престигнахме в 7 и веднага се хвърлихме на първото свободно место, защото има и по ранобудни колеги от нас .

Признавам си, че на тези места съм за пръв път, и гледах повечко местата, но колегите казаха тук ще е
.Съгласих се с тях бързо бъркане на рибешките манджи разпъване на тоягите след това захранване, но ооооо грешка не си премерих дълбочината ааа тя е 4. м и половина некъкви дупки копани с цел безплатна баластра. Пуснах един фидер, и един мач но ме глождеше, че няма да е тая, и казах на колегите за намеренията ми за местене . Речено сторено дори, и те се преместиха, но неможехме да сме заедно поради много новодошли колеги.

Това ми бе новото работно место, но вече бе 12 и корема взе да се обажда .Жената, и колегата Кунчо оправиха скарата жената мезетата салатката еехххееее така се лови риба.

Незакъсня на новото место, и първото кълване, но работата не стана дори, и второто, и третото рибите се откачаха преди да са клъвнали
опаааа къква била работата ние мислим, че ловим на нашите водоеми с тънки корди ,и тънки влакна колегата по плувка до мен ме светна с първата негова извадена риба .А СТИГА бе то беха караконджули ама ехеее.Веднага смяна на кукака по препоръка на колегата от Габрово който ловеше с 4 № кука е аз сложих 10 и веднага заковах ето този зверрр който бе 1кг.и сто гр.

Аз ги започнах
но трябваше да уважим на жената гозбите, за които се бе потрудила.

Ахххххх тиииииии
само да се види на снимката, и ще се откаже да пие
просто му бе сладкоооо на човека

Да бе да снимах жената на фона на Бузлуджа, нооо нищо тук не е излезнало
Дадох и да полови ,и тя но каза че не иска да си разваля ренюмето с каракуди нали лови само шарани

Яденето бе на две на три значи перото бе по важно крастата ,крастата за тази краста минахме 100км в една посока, но и утре е ден пък, и приятели постоянно ми се обаждаха да ме питат как е, как е .
Настъпих ги като фурия просто гол след гол некой ще кажат ееееее тоя пък да бе да ама който бе там е видял.
Значи да допълня колегите от Карлово нали се преместиха да така е затова ги нямаше, и на снимките пък, и на масата но те дори така се преместиха ,че дори с километри, и смениха язовира с Жребеца нямах точна информация защо .
Колегата Кунчо улови две риби аз 20 постоянно къса ееее
не че аз не оставих две пакетчета куки дори навих нова корда на единия мач рибите просто бяха влуднали пък, и ние се кефихме на Мах е не, че на мое место друг нямаше да се кефи
.Този риболов бе като през януари на яз. Пясъчник, но там бяха само перки ,и шаран само 16кг и половина баби

Опа отклоних се от темата. Рибата просто се набута в този плич, и вятърът и спомогна да е при нас, но имах и друга скрита тайна за сега не съм сигурен ,но Шекира ако е потвърди значи е истина.Минаваше пладне или по точно към мръкнало .Обади ми се колегата Тихомир да ми се извини за внезапното им преместване за, което не им се сърдя каза, че са доволни и се пребират .Тъкмо затворих, и ми се обади Шекира да ме пита какво съм направил, и дали съм доволен
Казах му ,че е кеф, и густо, и утре ще продължа, защото се мръква помоли ме да му запазя место за утре, и аз го направих.Примръкна и решихме да си напалим огън дърва има ,но трябваше да се включа, и аз защото жената, и Кунчо бяха вече започнали . Риболова приключи с около 35 рибока въдиците, и живарниците бяха на стотина метра от нас, но нямаше как пък и друг луд нямаше освен нас.Просто няма да познаете кой се бе потрудил пак за яденето пиенето
и салатата .

Не, че го е срам да гледа не, че необича да се снима, не че не му предложих и чаша
охооо махморлукъте взел да го натиска.

Трябваше да се чукам с жената ееееее ,не в онзи смисъл Наздравиците
Спането попръгна към 22 на стола ,и се преместихме в спалното помещение на Мондеото ми.
Нямам спомени от 22 до сутринта в 4 и 30
колеги отКарлово ни събудиха, и отидоха към местата, затова станахме да се види как е хавата ,излязоха че пак са приятели, и са дошли преди дъждът да е завалял да си начешат крастата .Шекира пристигна малко по късно от тях, но местото му бе запазено както се уговорихме.

Риболова от моя страна бе пак добър Кунчо натисна, и той рибоците дори улови рекордьорка 1и 300 каракуда Шентов и той улови неколко дадох и на него от Тайнатата ще видим дали е доволен предостъпих му и местото защото аз започнах да збирам към 11 пък взе и да капе рибите усетиха дъждът, и бараха по плахо .
Ето рибите в живарника но няма да ви казвам защо не снимах релийза

Кунчо бе уловил 22 риби ,.е и аз му помогнах с неколко аз ги изброих моите е те бяха само 45 еее не килограма а бройки.
Колеги! Наслука! на всички .Благодаря че ме изтраяхте с мойте преживявания.

Обадих се на колегите от Карлово Тихомир, и Шекира та пребъбрахме я, и решехме да отидем на яз.Копринка.Речено сторено обадих се, и на колегите от Пазарджик на колегите от Житница, но никой не ми даде ясен отговор, или отказ.Е само колегата Марков ми се извини, и ми каза, че ще реже лозето това онова изказа ми доста причини, и аз го извиних .

Както и да е тръгнахме ние тримата риболовци, но на всеки му бе криво кой му се спи, кой му се пие бира, на мен ми се пиеше кафе, нооооо в 6 трябваше да сме на уреченото место за връзка с другата кола от Карлово затуй газзз към местото.Спряхме на бензиностанцията да заредим в Хисар с бира, кафе, и бензин към шес без нещо бяхме на местото след Карлово. Обадих се на колегите, и се разбрахме да ги чакам на следващата бензиностанция, защото пак трябваше да гасим пожара на Кунчо, и аз да пия 3 в едно ( Крушова чорба) колегите престигнаха към 6 и не се мотахме право скочихме в колите, и газ по пътя за( Бургас) към Копринка.

Престигнахме в 7 и веднага се хвърлихме на първото свободно место, защото има и по ранобудни колеги от нас .

Признавам си, че на тези места съм за пръв път, и гледах повечко местата, но колегите казаха тук ще е

Това ми бе новото работно место, но вече бе 12 и корема взе да се обажда .Жената, и колегата Кунчо оправиха скарата жената мезетата салатката еехххееее така се лови риба.

Незакъсня на новото место, и първото кълване, но работата не стана дори, и второто, и третото рибите се откачаха преди да са клъвнали

Аз ги започнах

Ахххххх тиииииии

Да бе да снимах жената на фона на Бузлуджа, нооо нищо тук не е излезнало
Дадох и да полови ,и тя но каза че не иска да си разваля ренюмето с каракуди нали лови само шарани

Яденето бе на две на три значи перото бе по важно крастата ,крастата за тази краста минахме 100км в една посока, но и утре е ден пък, и приятели постоянно ми се обаждаха да ме питат как е, как е .
Настъпих ги като фурия просто гол след гол некой ще кажат ееееее тоя пък да бе да ама който бе там е видял.
Значи да допълня колегите от Карлово нали се преместиха да така е затова ги нямаше, и на снимките пък, и на масата но те дори така се преместиха ,че дори с километри, и смениха язовира с Жребеца нямах точна информация защо .

Опа отклоних се от темата. Рибата просто се набута в този плич, и вятърът и спомогна да е при нас, но имах и друга скрита тайна за сега не съм сигурен ,но Шекира ако е потвърди значи е истина.Минаваше пладне или по точно към мръкнало .Обади ми се колегата Тихомир да ми се извини за внезапното им преместване за, което не им се сърдя каза, че са доволни и се пребират .Тъкмо затворих, и ми се обади Шекира да ме пита какво съм направил, и дали съм доволен
Казах му ,че е кеф, и густо, и утре ще продължа, защото се мръква помоли ме да му запазя место за утре, и аз го направих.Примръкна и решихме да си напалим огън дърва има ,но трябваше да се включа, и аз защото жената, и Кунчо бяха вече започнали . Риболова приключи с около 35 рибока въдиците, и живарниците бяха на стотина метра от нас, но нямаше как пък и друг луд нямаше освен нас.Просто няма да познаете кой се бе потрудил пак за яденето пиенето

Не, че го е срам да гледа не, че необича да се снима, не че не му предложих и чаша

Трябваше да се чукам с жената ееееее ,не в онзи смисъл Наздравиците

Спането попръгна към 22 на стола ,и се преместихме в спалното помещение на Мондеото ми.
Нямам спомени от 22 до сутринта в 4 и 30

Риболова от моя страна бе пак добър Кунчо натисна, и той рибоците дори улови рекордьорка 1и 300 каракуда Шентов и той улови неколко дадох и на него от Тайнатата ще видим дали е доволен предостъпих му и местото защото аз започнах да збирам към 11 пък взе и да капе рибите усетиха дъждът, и бараха по плахо .
Ето рибите в живарника но няма да ви казвам защо не снимах релийза

Кунчо бе уловил 22 риби ,.е и аз му помогнах с неколко аз ги изброих моите е те бяха само 45 еее не килограма а бройки.

Колеги! Наслука! на всички .Благодаря че ме изтраяхте с мойте преживявания.
Последно промяна от borislav58 на Нед Мар 28, 2010 5:59 pm, променено общо 2 пъти.
Re: На Лазар и Цветница съвместен на яз Копринка
Бравос за хубавите караконджули и хубавото изкарване !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Бре , бре а ние мислим , че на Копринка все още не е тръгнала и киснем на Тича

- MANYAKA
- кандидат преподавател
Браво на компанията.Това е един доста добър язовир.

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Прекрасен репортаж...поздравления. 

- Don4o_62
- учете се от него
Много добър репортаж и добри риби.А и колко е вкусна рибата на тоя язовир,малко колеги го знаят.На самото устие ли бяхте, или малко по надолу ми се струва.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- кандидат преподавател
Браво Боре , страхотни караконджули си надърпал. Яд ме е че не можахме да дойдем и ние , но карай. Другия път ще доидем.
А аз си мислех, че ще трябва да те забираме от моста !!!

Върл Shimano фен!
-
- сериозен играч

- BV
- вече хвърля и на тежко
Колега, на фидер или на мач ли си ги ловил тези каракуди, че не разбрах от репортажа ти?
Къде се намира това място на Копринка по-точно, ако не е тайна?

- borislav58
- сериозен играч
Мач колега ,и този район не ми е познат, но е преди края на язовира започва върбалак точно преди върбите .BV написа:Колега, на фидер или на мач ли си ги ловил тези каракуди, че не разбрах от репортажа ти?
- borislav58
- сериозен играч
[/quote]
Eeeeee Симе то ми държи влага от Пясъчник
имам поне 6 валата там
Ако бяхте дошли щеше да е супер риболов .

Eeeeee Симе то ми държи влага от Пясъчник

Ако бяхте дошли щеше да е супер риболов .
-
- вече хвърля и на тежко
Сега докато четях репортажа направо се пренесох в друго измерение,просто супер БРАВО 

Страхотно, Борка! Много арни каракуди сте надърпали......кеф си е... 

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
страхотни сте колега невероиатен репортаж