На Лазар и Цветница съвместен на яз Копринка

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

На Лазар и Цветница съвместен на яз Копринка

Мнение от borislav58 »

Петъчният ден дойде, и с него дойде проблемът къде. :?: Предните дни направих 2 валата на Пясъка, и не ми се ходеше пак да чакам този път ред на Моста :butthead: :oops: :lol: :lol: Не ми се ловеше Шаран нито Уклей, затова реших да е нещо по различно.
Обадих се на колегите от Карлово Тихомир, и Шекира та пребъбрахме я, и решехме да отидем на яз.Копринка.Речено сторено обадих се, и на колегите от Пазарджик на колегите от Житница, но никой не ми даде ясен отговор, или отказ.Е само колегата Марков ми се извини, и ми каза, че ще реже лозето това онова изказа ми доста причини, и аз го извиних . :roll: От Стрелча ми се нави на щуротията само колегата Кунчо, и естествено жената дори за отбелязване не си пих , и поредния аператив за вечеря :drinkers: Събота ставане в 4 тоес Кунчо ме събуди по телефона, но по говора нещо леко заваляше думите, отидох да го взема от тях, и той бе о не Китка цяла нощ е бил на гостииии.
Както и да е тръгнахме ние тримата риболовци, но на всеки му бе криво кой му се спи, кой му се пие бира, на мен ми се пиеше кафе, нооооо в 6 трябваше да сме на уреченото место за връзка с другата кола от Карлово затуй газзз към местото.Спряхме на бензиностанцията да заредим в Хисар с бира, кафе, и бензин към шес без нещо бяхме на местото след Карлово. Обадих се на колегите, и се разбрахме да ги чакам на следващата бензиностанция, защото пак трябваше да гасим пожара на Кунчо, и аз да пия 3 в едно ( Крушова чорба) колегите престигнаха към 6 и не се мотахме право скочихме в колите, и газ по пътя за( Бургас) към Копринка.
Изображение
Престигнахме в 7 и веднага се хвърлихме на първото свободно место, защото има и по ранобудни колеги от нас .
Изображение
Признавам си, че на тези места съм за пръв път, и гледах повечко местата, но колегите казаха тук ще е :smt017 .Съгласих се с тях бързо бъркане на рибешките манджи разпъване на тоягите след това захранване, но ооооо грешка не си премерих дълбочината ааа тя е 4. м и половина некъкви дупки копани с цел безплатна баластра. Пуснах един фидер, и един мач но ме глождеше, че няма да е тая, и казах на колегите за намеренията ми за местене . Речено сторено дори, и те се преместиха, но неможехме да сме заедно поради много новодошли колеги.
Изображение
Това ми бе новото работно место, но вече бе 12 и корема взе да се обажда .Жената, и колегата Кунчо оправиха скарата жената мезетата салатката еехххееее така се лови риба. :lol: :lol:
Изображение
Незакъсня на новото место, и първото кълване, но работата не стана дори, и второто, и третото рибите се откачаха преди да са клъвнали :lol: :lol: опаааа къква била работата ние мислим, че ловим на нашите водоеми с тънки корди ,и тънки влакна колегата по плувка до мен ме светна с първата негова извадена риба .А СТИГА бе то беха караконджули ама ехеее.Веднага смяна на кукака по препоръка на колегата от Габрово който ловеше с 4 № кука е аз сложих 10 и веднага заковах ето този зверрр който бе 1кг.и сто гр.
Изображение

Аз ги започнах :smt117 :smt117 но трябваше да уважим на жената гозбите, за които се бе потрудила.
Изображение

Ахххххх тиииииии :smt074 само да се види на снимката, и ще се откаже да пие :oops: :oops: :lol: просто му бе сладкоооо на човека
Изображение
Да бе да снимах жената на фона на Бузлуджа, нооо нищо тук не е излезнало

Дадох и да полови ,и тя но каза че не иска да си разваля ренюмето с каракуди нали лови само шарани
Изображение

Яденето бе на две на три значи перото бе по важно крастата ,крастата за тази краста минахме 100км в една посока, но и утре е ден пък, и приятели постоянно ми се обаждаха да ме питат как е, как е .
Настъпих ги като фурия просто гол след гол некой ще кажат ееееее тоя пък да бе да ама който бе там е видял.
Значи да допълня колегите от Карлово нали се преместиха да така е затова ги нямаше, и на снимките пък, и на масата но те дори така се преместиха ,че дори с километри, и смениха язовира с Жребеца нямах точна информация защо . :cry: :?: Колегата Кунчо улови две риби аз 20 постоянно къса ееее :partyman: не че аз не оставих две пакетчета куки дори навих нова корда на единия мач рибите просто бяха влуднали пък, и ние се кефихме на Мах е не, че на мое место друг нямаше да се кефи :smt110 .Този риболов бе като през януари на яз. Пясъчник, но там бяха само перки ,и шаран само 16кг и половина баби
Изображение
Опа отклоних се от темата. Рибата просто се набута в този плич, и вятърът и спомогна да е при нас, но имах и друга скрита тайна за сега не съм сигурен ,но Шекира ако е потвърди значи е истина.Минаваше пладне или по точно към мръкнало .Обади ми се колегата Тихомир да ми се извини за внезапното им преместване за, което не им се сърдя каза, че са доволни и се пребират .Тъкмо затворих, и ми се обади Шекира да ме пита какво съм направил, и дали съм доволен
Казах му ,че е кеф, и густо, и утре ще продължа, защото се мръква помоли ме да му запазя место за утре, и аз го направих.Примръкна и решихме да си напалим огън дърва има ,но трябваше да се включа, и аз защото жената, и Кунчо бяха вече започнали . Риболова приключи с около 35 рибока въдиците, и живарниците бяха на стотина метра от нас, но нямаше как пък и друг луд нямаше освен нас.Просто няма да познаете кой се бе потрудил пак за яденето пиенето :drinkers: и салатата . :lol:
Изображение
Изображение
Не, че го е срам да гледа не, че необича да се снима, не че не му предложих и чаша :lol: :lol: :smt119 :smt078 охооо махморлукъте взел да го натиска. :lol: :lol: :lol:
Изображение
Трябваше да се чукам с жената ееееее ,не в онзи смисъл Наздравиците :drinkers: :drinkers:
Спането попръгна към 22 на стола ,и се преместихме в спалното помещение на Мондеото ми.
Нямам спомени от 22 до сутринта в 4 и 30 :lol: колеги отКарлово ни събудиха, и отидоха към местата, затова станахме да се види как е хавата ,излязоха че пак са приятели, и са дошли преди дъждът да е завалял да си начешат крастата .Шекира пристигна малко по късно от тях, но местото му бе запазено както се уговорихме.
Изображение
Риболова от моя страна бе пак добър Кунчо натисна, и той рибоците дори улови рекордьорка 1и 300 каракуда Шентов и той улови неколко дадох и на него от Тайнатата ще видим дали е доволен предостъпих му и местото защото аз започнах да збирам към 11 пък взе и да капе рибите усетиха дъждът, и бараха по плахо .
Ето рибите в живарника но няма да ви казвам защо не снимах релийза :axe: :axe:
Изображение
Изображение
Кунчо бе уловил 22 риби ,.е и аз му помогнах с неколко аз ги изброих моите е те бяха само 45 еее не килограма а бройки. :roll:

Колеги! Наслука! на всички .Благодаря че ме изтраяхте с мойте преживявания.
Последно промяна от borislav58 на Нед Мар 28, 2010 5:59 pm, променено общо 2 пъти.
Ribko
фен клуб-скобар

Re: На Лазар и Цветница съвместен на яз Копринка

Мнение от Ribko »

Бравос за хубавите караконджули и хубавото изкарване !! :) :smt023 :smt038 :smt041 :smt038 :partyman: :drinkers:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Бре , бре а ние мислим , че на Копринка все още не е тръгнала и киснем на Тича :lol: :lol: :lol:
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MANYAKA »

Браво на компанията.Това е един доста добър язовир. :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Прекрасен репортаж...поздравления. :smt023
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Много добър репортаж и добри риби.А и колко е вкусна рибата на тоя язовир,малко колеги го знаят.На самото устие ли бяхте, или малко по надолу ми се струва.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Браво Боре , страхотни караконджули си надърпал. Яд ме е че не можахме да дойдем и ние , но карай. Другия път ще доидем.
А аз си мислех, че ще трябва да те забираме от моста !!! :lol: :lol: :lol:
Върл Shimano фен!
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:smt038 :smt038 :smt038 Невероятни сте колега!!!
Аватар
BV
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BV »

Колега, на фидер или на мач ли си ги ловил тези каракуди, че не разбрах от репортажа ти?
Къде се намира това място на Копринка по-точно, ако не е тайна? :D
:idea: Събирайте си боклуците след риболов! :idea:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

BV написа:Колега, на фидер или на мач ли си ги ловил тези каракуди, че не разбрах от репортажа ти?
Къде се намира това място на Копринка по-точно, ако не е тайна? :D
Мач колега ,и този район не ми е познат, но е преди края на язовира започва върбалак точно преди върбите .
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

А аз си мислех, че ще трябва да те забираме от моста !!! :lol: :lol: :lol:[/quote]

Eeeeee Симе то ми държи влага от Пясъчник :butthead: :ANAL: имам поне 6 валата там

Ако бяхте дошли щеше да е супер риболов .
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Сега докато четях репортажа направо се пренесох в друго измерение,просто супер БРАВО :drinkers:
Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dess0 »

Страхотно, Борка! Много арни каракуди сте надърпали......кеф си е... :smt023
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
arso_75
новобранец
новобранец

Мнение от arso_75 »

страхотни сте колега невероиатен репортаж :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”