Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
- 
				MOONKATA
- научил се да хвърля 
еи 6тукар4ета искам само да разбера дали 6туките са си хварлилил хаивера и дали са си сменили забките зас6тотоот изжесно време ходиа на едни дежстжени места по река искар кадето ги виждам седиат като даски и не искат да пипнат на жсиакакжа страв на блесна на воблер и на йиво рибе от сами иа водоем не6те дори и да опита седиат на едно миасто по два три екземплиара и не 6тат да пипнат маи топлите дни им влииа е .споделете жа6ето мнение колеги

- gembala
- научил се да хвърля 
- Обратна връзка:
Събота и неделя валат по Марица от към щуките
Колегата Goodfather имаше хубав удар на клатушка но рибата се откачи
В неделя вятъра беше ужасен и ние двамата май бяхме единствените на реката
Въртяхме блесни и воблери около 1 час ама заради вятъра беше невъзможно да продължим
Преместихме се на езерото на Оризари в едно тихо заливче с надеждата да излъжем някой костур ама нямахме шанс
Направи ми впечатление че в събота на Марица имаше доста хора който ловиха на спининг
Едно от момчетата преди около 20 дни е извадило щука 80 см. на воблер
Жалко че тези хора не пишат във форума
Или може бе само четат

Въртяхме блесни и воблери около 1 час ама заради вятъра беше невъзможно да продължим
Преместихме се на езерото на Оризари в едно тихо заливче с надеждата да излъжем някой костур ама нямахме шанс
Направи ми впечатление че в събота на Марица имаше доста хора който ловиха на спининг
Или може бе само четат
- 
				ribata92
- ще става разбирач 
Да в неделя вятъра беше непоносим.Мога да отида на Марица следващата събота и неделя ако е добро времето.Ама като гледам какви са отзивите ми се убива желанието.gembala написа:Събота и неделя валат по Марица от към щуките
Или може бе само четат
То риба има ама водата е повече.

- 
				jorovidrata
- новобранец 
здравейте колеги,някой беше писал,че на 6-я се обаждал сом на воблер,блесна и др...реших да проверя и отидох в събота! оказа се,че стръвта ми е неподходяща......около десетина души ....и свистят ,ония пръти...а аз питам "колегата"-толкова много "косене",струва ли си?дълго се колеба дали да ми отговори. по-късно разбрах ,че там по този начин,са се вадели сомове около 20кг ,толстолоби, шарани,амур 12кг и др.  

...е, затова няма как да ви пишат...!

- 
				bankera
- научил се да хвърля 
Ама ти и ти си за бой! Ето запиши си телефона на ИАРА 0887212479 и звани смело защото иначе няма да се опревят нещата! А ония дето им свистят пратите .... добро или нищо!jorovidrata написа:здравейте колеги,някой беше писал,че на 6-я се обаждал сом на воблер,блесна и др...реших да проверя и отидох в събота! оказа се,че стръвта ми е неподходяща......около десетина души ....и свистят ,ония пръти...а аз питам "колегата"-толкова много "косене",струва ли си?дълго се колеба дали да ми отговори. по-късно разбрах ,че там по този начин,са се вадели сомове около 20кг ,толстолоби, шарани,амур 12кг и др.
 Толкова е яко да строшиш раката ми и да го гледаш как се гарчи и ха да ритнеш в водата да мре, го пречукваш да неможе и да варви, и го оставяш да спи на открито!  Пробвайте не е страшно! Само така ще се ликвидират и браконерската   паплач!
    Толкова е яко да строшиш раката ми и да го гледаш как се гарчи и ха да ритнеш в водата да мре, го пречукваш да неможе и да варви, и го оставяш да спи на открито!  Пробвайте не е страшно! Само така ще се ликвидират и браконерската   паплач!
Абсолютно съгласен !!!
Ако само ги гледаш , колкото и да си протестираш по форумите - положението няма да се оправи. Най-малкото , което можеш да направиш е да се обадиш в ИАРА. Кофти ми е да го казвам , но веднъж спуках гумата на един тармъкчия от Пазарджик , който косеше на "шестия". Вярно че не това е начина , но бях много афектиран.
В последните два случая , когато се обадих дойдоха и прибраха мрежи на Пясъчник.Нека отбележа че единия път беше в 1ч. през нощта !!!

Ако само ги гледаш , колкото и да си протестираш по форумите - положението няма да се оправи. Най-малкото , което можеш да направиш е да се обадиш в ИАРА. Кофти ми е да го казвам , но веднъж спуках гумата на един тармъкчия от Пазарджик , който косеше на "шестия". Вярно че не това е начина , но бях много афектиран.
В последните два случая , когато се обадих дойдоха и прибраха мрежи на Пясъчник.Нека отбележа че единия път беше в 1ч. през нощта !!!