Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
еи 6тукар4ета искам само да разбера дали 6туките са си хварлилил хаивера и дали са си сменили забките зас6тотоот изжесно време ходиа на едни дежстжени места по река искар кадето ги виждам седиат като даски и не искат да пипнат на жсиакакжа страв на блесна на воблер и на йиво рибе от сами иа водоем не6те дори и да опита седиат на едно миасто по два три екземплиара и не 6тат да пипнат маи топлите дни им влииа е .споделете жа6ето мнение колеги
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Събота и неделя валат по Марица от към щуките
Колегата Goodfather имаше хубав удар на клатушка но рибата се откачи
В неделя вятъра беше ужасен и ние двамата май бяхме единствените на реката
Въртяхме блесни и воблери около 1 час ама заради вятъра беше невъзможно да продължим
Преместихме се на езерото на Оризари в едно тихо заливче с надеждата да излъжем някой костур ама нямахме шанс
Направи ми впечатление че в събота на Марица имаше доста хора който ловиха на спининг
Едно от момчетата преди около 20 дни е извадило щука 80 см. на воблер
Жалко че тези хора не пишат във форума
Или може бе само четат
Въртяхме блесни и воблери около 1 час ама заради вятъра беше невъзможно да продължим
Преместихме се на езерото на Оризари в едно тихо заливче с надеждата да излъжем някой костур ама нямахме шанс
Направи ми впечатление че в събота на Марица имаше доста хора който ловиха на спининг
Или може бе само четат
-
- ще става разбирач
Да в неделя вятъра беше непоносим.Мога да отида на Марица следващата събота и неделя ако е добро времето.Ама като гледам какви са отзивите ми се убива желанието.gembala написа:Събота и неделя валат по Марица от към щуките
Или може бе само четат
То риба има ама водата е повече.
-
- новобранец
здравейте колеги,някой беше писал,че на 6-я се обаждал сом на воблер,блесна и др...реших да проверя и отидох в събота! оказа се,че стръвта ми е неподходяща......около десетина души ....и свистят ,ония пръти...а аз питам "колегата"-толкова много "косене",струва ли си?дълго се колеба дали да ми отговори. по-късно разбрах ,че там по този начин,са се вадели сомове около 20кг ,толстолоби, шарани,амур 12кг и др.
...е, затова няма как да ви пишат...!

-
- научил се да хвърля
Ама ти и ти си за бой! Ето запиши си телефона на ИАРА 0887212479 и звани смело защото иначе няма да се опревят нещата! А ония дето им свистят пратите .... добро или нищо!jorovidrata написа:здравейте колеги,някой беше писал,че на 6-я се обаждал сом на воблер,блесна и др...реших да проверя и отидох в събота! оказа се,че стръвта ми е неподходяща......около десетина души ....и свистят ,ония пръти...а аз питам "колегата"-толкова много "косене",струва ли си?дълго се колеба дали да ми отговори. по-късно разбрах ,че там по този начин,са се вадели сомове около 20кг ,толстолоби, шарани,амур 12кг и др.![]()

Абсолютно съгласен !!!
Ако само ги гледаш , колкото и да си протестираш по форумите - положението няма да се оправи. Най-малкото , което можеш да направиш е да се обадиш в ИАРА. Кофти ми е да го казвам , но веднъж спуках гумата на един тармъкчия от Пазарджик , който косеше на "шестия". Вярно че не това е начина , но бях много афектиран.
В последните два случая , когато се обадих дойдоха и прибраха мрежи на Пясъчник.Нека отбележа че единия път беше в 1ч. през нощта !!!
Ако само ги гледаш , колкото и да си протестираш по форумите - положението няма да се оправи. Най-малкото , което можеш да направиш е да се обадиш в ИАРА. Кофти ми е да го казвам , но веднъж спуках гумата на един тармъкчия от Пазарджик , който косеше на "шестия". Вярно че не това е начина , но бях много афектиран.
В последните два случая , когато се обадих дойдоха и прибраха мрежи на Пясъчник.Нека отбележа че единия път беше в 1ч. през нощта !!!