Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: BG Рибалка
Не.Когато дигнеш разряд имаш вазможност да хванеш по голяма риба.naslukaa написа:Когато дигам разяд за пове4е пари ли ги оценяват...?

Момци...., да Ви напиша и аз нещо ....
Сега се регистрирах тук, но отдавна играя рибалката(още от вер.1.6)
Пробвам на бай Спас новото творение, и много ми харесва(ЕВАЛА) бай Спасе!
Но за моя изненада видях една грешка...
Понеже ме глобиха...(докато разбера че не можеш в момента да си направиш освеж.бульон ... поради факта че няма Моруна и Буфало никъде..) ми свалиха от кармата , и аз реших да си я оправя на делтата на Силистра с сом и змиорки...., нещеш ли хванх си брак. мрежа .... и реших да пробвам какво става в живарника ... но ней се взе че стана ,тя се опуши и можеш да я ядеш като пушена риба....
, това е смешно и ...
, но не е реално , ако можеш го оправи защото никои не може да яде пуш.мрежа....,ще му се оплетат червата.....

Понеже ме глобиха...(докато разбера че не можеш в момента да си направиш освеж.бульон ... поради факта че няма Моруна и Буфало никъде..) ми свалиха от кармата , и аз реших да си я оправя на делтата на Силистра с сом и змиорки...., нещеш ли хванх си брак. мрежа .... и реших да пробвам какво става в живарника ... но ней се взе че стана ,тя се опуши и можеш да я ядеш като пушена риба....

-
- вече хвърля и на тежко
Може и да си прав за мрежата.Но както многократно съм казвал,аз не съм автор на играта.Моя заслуга е само нейното побългаряване и подмяната на водоемите и рибите с български.Рибарската мрежа е сложена на мястото на старата автомобилна гума.Ако си играл играта (както твърдиш) от версия 1.6,би трябвало да знаеш,че във версия "Русская рыбалка 2.0.0.30"(официалната,платена),на чиято база е направена и нашата игра старата автомобилна гума също може да се опушва.dany2203 написа:Момци...., да Ви напиша и аз нещо ....
Понеже ме глобиха...(докато разбера че не можеш в момента да си направиш освеж.бульон ... поради факта че няма Моруна и Буфало никъде..) ми свалиха от кармата , и аз реших да си я оправя на делтата на Силистра с сом и змиорки...., нещеш ли хванх си брак. мрежа .... и реших да пробвам какво става в живарника ... но ней се взе че стана ,тя се опуши и можеш да я ядеш като пушена риба....![]()
, това е смешно и ...
, но не е реално , ако можеш го оправи защото никои не може да яде пуш.мрежа....,ще му се оплетат червата.....
![]()
![]()
![]()

А относно факта че няма Моруна и Буфало никъде..,съвсем не си прав.Моруна има на Делтата на Дунав,а Буфало на яз.Ал.Стамболийски.Ти вероятно играеш версия дръпната от "Замунда",която е стара.Дръпни си обновената от линковете в първа страница и ще видиш,че има!
Успех и наслука!!

Благодаря ти Бай Спасе -
но разбрах и вече го направих с новата версия съм вече,
а колкото до опушването, наистина отдавна я играя
ама не бях се пробвал ....
да опушвам такива важни риби.... и за това го написах....

Стана ми смешно..., даже сега пробвах и с дънер и с него става...
дори си го ям...
Ако искаш с нещо да помагам за нови бази и т.н. казвай насреща съм...,
отдавна работя с компютри(от тяхната зора...) но нещо не можак да подкарам дешифратора
и на двата си компа.(неще и неще да работи пущината му...!?!?
) и немога
да разбера защо??!?!?!?!?!?!?
а също и тренера за Рибалката.
дава грешка..., а дешифратора просто не прави нищо , дава само бял лист(но е активен и се гаси!)
но разбрах и вече го направих с новата версия съм вече,
а колкото до опушването, наистина отдавна я играя
ама не бях се пробвал ....

да опушвам такива важни риби.... и за това го написах....

Стана ми смешно..., даже сега пробвах и с дънер и с него става...
дори си го ям...

Ако искаш с нещо да помагам за нови бази и т.н. казвай насреща съм...,
отдавна работя с компютри(от тяхната зора...) но нещо не можак да подкарам дешифратора
и на двата си компа.(неще и неще да работи пущината му...!?!?

да разбера защо??!?!?!?!?!?!?

дава грешка..., а дешифратора просто не прави нищо , дава само бял лист(но е активен и се гаси!)
-
- вече хвърля и на тежко
Не можеш и няма да ги подкараш,защото не са за тая версия.Те са за версия РР 2.0.0.55.Ако искаш да се пробваш с базите трябва да си дръпнеш тая версия.За новата няма качени.Прочети темата от началото и ще ти станат ясни много неща!dany2203 написа: Ако искаш с нещо да помагам за нови бази и т.н. казвай насреща съм...,
и на двата си компа.(неще и неще да работи пущината му...!?!?) и немога
да разбера защо??!?!?!?!?!?!?а също и тренера за Рибалката.
Успех!!

Благодаря ти Бай Спасе, ще пробвам...
(виж за това май не съм го довидял нещо,
макар че четох ужким внимателно....
,даже сега като го
прочетох се усещам, че линка дет го беше дал се сваля Дешифратор 2.00.55....ммм..дам...
Аз дори свалих от руския сайт....и той също така правеше...ммм.дааааа
)
БЛАГОДАРЯ!
ще пробвам!
(виж за това май не съм го довидял нещо,
макар че четох ужким внимателно....

прочетох се усещам, че линка дет го беше дал се сваля Дешифратор 2.00.55....ммм..дам...

Аз дори свалих от руския сайт....и той също така правеше...ммм.дааааа

БЛАГОДАРЯ!

-
- новобранец
Колеги, някой може ли да даде линк за, по нова българска версия .Примерно и с р. Янтра и т. н. И да ми кажете ,ако има такава и я изтегля, дали мога да си преместя профила. Предварително благодаря.
-
- вече хвърля и на тежко
Линковете са на първа страница на темата.(ако беше прочел само 2-3 поста по-назад нямаше да има нужда да питаш)evroto1972 написа:Колеги, някой може ли да даде линк за, по нова българска версия .Примерно и с р. Янтра и т. н. И да ми кажете ,ако има такава и я изтегля, дали мога да си преместя профила. Предварително благодаря.
А относно профила,ако играеш същата версия няма проблем,но ако играеш 2.0.0.55,не става.
Успех!!

Имам едно питане Бай Спасе...?
рр 2.0.0.55 от първата страница ли да сваля за да пробвам,
(дето си дал линака)
дешифратора, защото аз разръчках целия нет и неможах да намеря от някаде да я сваля версия
РР 2.0.0.55, дори в руския сайт на "ИНСТАЛСОФТ" , в арихива тъсих.... и я няма
има само 1.6 и 2.2 (и новата разбирасе...)
И др. нещо видях ....(все пак има грешка и в новата ти версия , освежаващия бульон не
става дори и да имаш всички риби от вида той дава грешка, и като я загасишот долу има
събщение че нямаш всички налични риби....
)
рр 2.0.0.55 от първата страница ли да сваля за да пробвам,
(дето си дал линака)
дешифратора, защото аз разръчках целия нет и неможах да намеря от някаде да я сваля версия
РР 2.0.0.55, дори в руския сайт на "ИНСТАЛСОФТ" , в арихива тъсих.... и я няма
има само 1.6 и 2.2 (и новата разбирасе...)
И др. нещо видях ....(все пак има грешка и в новата ти версия , освежаващия бульон не
става дори и да имаш всички риби от вида той дава грешка, и като я загасишот долу има
събщение че нямаш всички налични риби....

-
- новобранец
Благодаря, изтеглих я от първа страница. Относно профила обаче не става. Версията е същата... Не играя 2.0.0.55 . все още.Просто в старата версия ги няма тези дестинации на Стамболийски-- Янтра. А на новата пък започвам с 1 опит. Това ме интересуваше повече, дали профила от старата версия който е 59, мога да го прехвърля на новата, която изтеглих от първа страница.bai_spas написа:Линковете са на първа страница на темата.(ако беше прочел само 2-3 поста по-назад нямаше да има нужда да питаш)evroto1972 написа:Колеги, някой може ли да даде линк за, по нова българска версия .Примерно и с р. Янтра и т. н. И да ми кажете ,ако има такава и я изтегля, дали мога да си преместя профила. Предварително благодаря.
А относно профила,ако играеш същата версия няма проблем,но ако играеш 2.0.0.55,не става.
Успех!!
Здравейте!!!
Истеглих си играта и е много хубава...
Искам да попитам в началото на коя локация да ловя и какво?Също така тази захранка как работи(освен че се хвърля с "о")!!
Истеглих си играта и е много хубава...

И ловец съм и рибар съм...
Проблема е че трябва да станеш рибар:vvachev2 написа:модирирано

1. по-добра макара
2. по-добра корда
3. по-добра въдица т.е по скъпи за да вадиш по голями риби.

трябва да си искараш пари!А тов става с червеноперки най- вече за теб
-
- новобранец
Сега ще ви споделя малка тайна
като започнете да играете отивате до магазина и си купувате спининг Bestia и блесна Circl-5109 средна.След като ги купите отивате на моста и хвърляте към върбата на отсрещния бряг.Вадят се кустури над килограм,разбира се излизат и малки,но и големите не са рядкост.Рекордът ми там е кустур 2,297 кг 

-
- вече хвърля и на тежко
Искам да питам защо след като играя на състезание и не мога да сейвам