BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
tubusa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: BG Рибалка

Мнение от tubusa »

naslukaa написа:Когато дигам разяд за пове4е пари ли ги оценяват...?
Не.Когато дигнеш разряд имаш вазможност да хванеш по голяма риба. :wink:
dany2203
новобранец
новобранец

Мнение от dany2203 »

Момци...., да Ви напиша и аз нещо ....
Сега се регистрирах тук, но отдавна играя рибалката(още от вер.1.6)
Пробвам на бай Спас новото творение, и много ми харесва(ЕВАЛА) бай Спасе!
Но за моя изненада видях една грешка...
Понеже ме глобиха...(докато разбера че не можеш в момента да си направиш освеж.бульон ... поради факта че няма Моруна и Буфало никъде..) ми свалиха от кармата , и аз реших да си я оправя на делтата на Силистра с сом и змиорки...., нещеш ли хванх си брак. мрежа .... и реших да пробвам какво става в живарника ... но ней се взе че стана ,тя се опуши и можеш да я ядеш като пушена риба.... :D :shock: , това е смешно и ... :roll: , но не е реално , ако можеш го оправи защото никои не може да яде пуш.мрежа....,ще му се оплетат червата..... :D :lol: :shock: :axe:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

dany2203 написа:Момци...., да Ви напиша и аз нещо ....
Сега се регистрирах тук, но отдавна играя рибалката(още от вер.1.6)
Пробвам на бай Спас новото творение, и много ми харесва(ЕВАЛА) бай Спасе!
Но за моя изненада видях една грешка...
Понеже ме глобиха...(докато разбера че не можеш в момента да си направиш освеж.бульон ... поради факта че няма Моруна и Буфало никъде..) ми свалиха от кармата , и аз реших да си я оправя на делтата на Силистра с сом и змиорки...., нещеш ли хванх си брак. мрежа .... и реших да пробвам какво става в живарника ... но ней се взе че стана ,тя се опуши и можеш да я ядеш като пушена риба.... :D :shock: , това е смешно и ... :roll: , но не е реално , ако можеш го оправи защото никои не може да яде пуш.мрежа....,ще му се оплетат червата..... :D :lol: :shock: :axe:
Може и да си прав за мрежата.Но както многократно съм казвал,аз не съм автор на играта.Моя заслуга е само нейното побългаряване и подмяната на водоемите и рибите с български.Рибарската мрежа е сложена на мястото на старата автомобилна гума.Ако си играл играта (както твърдиш) от версия 1.6,би трябвало да знаеш,че във версия "Русская рыбалка 2.0.0.30"(официалната,платена),на чиято база е направена и нашата игра старата автомобилна гума също може да се опушва. :D Защо е направено така аз не знам,може би има някакъв замисъл.Трябва да питаш в руските форуми.
А относно факта че няма Моруна и Буфало никъде..,съвсем не си прав.Моруна има на Делтата на Дунав,а Буфало на яз.Ал.Стамболийски.Ти вероятно играеш версия дръпната от "Замунда",която е стара.Дръпни си обновената от линковете в първа страница и ще видиш,че има!
Успех и наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
dany2203
новобранец
новобранец

Мнение от dany2203 »

Благодаря ти Бай Спасе -
но разбрах и вече го направих с новата версия съм вече,
а колкото до опушването, наистина отдавна я играя
ама не бях се пробвал .... :axe: :rolleyes:
да опушвам такива важни риби.... и за това го написах.... :D :lol:
Стана ми смешно..., даже сега пробвах и с дънер и с него става...
дори си го ям... :finga: :drinkers:
Ако искаш с нещо да помагам за нови бази и т.н. казвай насреща съм...,
отдавна работя с компютри(от тяхната зора...) но нещо не можак да подкарам дешифратора
и на двата си компа.(неще и неще да работи пущината му...!?!? :evil: ) и немога
да разбера защо??!?!?!?!?!?!? :twisted: а също и тренера за Рибалката.
дава грешка..., а дешифратора просто не прави нищо , дава само бял лист(но е активен и се гаси!)
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

dany2203 написа: Ако искаш с нещо да помагам за нови бази и т.н. казвай насреща съм...,
отдавна работя с компютри(от тяхната зора...) но нещо не можак да подкарам дешифратора
и на двата си компа.(неще и неще да работи пущината му...!?!? :evil: ) и немога
да разбера защо
??!?!?!?!?!?!? :twisted: а също и тренера за Рибалката.
дава грешка..., а дешифратора просто не прави нищо , дава само бял лист(но е активен и се гаси!)
Не можеш и няма да ги подкараш,защото не са за тая версия.Те са за версия РР 2.0.0.55.Ако искаш да се пробваш с базите трябва да си дръпнеш тая версия.За новата няма качени.Прочети темата от началото и ще ти станат ясни много неща!
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
dany2203
новобранец
новобранец

Мнение от dany2203 »

Благодаря ти Бай Спасе, ще пробвам...
(виж за това май не съм го довидял нещо,
макар че четох ужким внимателно.... :oops: ,даже сега като го
прочетох се усещам, че линка дет го беше дал се сваля Дешифратор 2.00.55....ммм..дам... :!: :idea:
Аз дори свалих от руския сайт....и той също така правеше...ммм.дааааа :idea: )
БЛАГОДАРЯ! :finga: ще пробвам!
evroto1972
новобранец
новобранец

Мнение от evroto1972 »

Колеги, някой може ли да даде линк за, по нова българска версия .Примерно и с р. Янтра и т. н. И да ми кажете ,ако има такава и я изтегля, дали мога да си преместя профила. Предварително благодаря.
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

evroto1972 написа:Колеги, някой може ли да даде линк за, по нова българска версия .Примерно и с р. Янтра и т. н. И да ми кажете ,ако има такава и я изтегля, дали мога да си преместя профила. Предварително благодаря.
Линковете са на първа страница на темата.(ако беше прочел само 2-3 поста по-назад нямаше да има нужда да питаш)
А относно профила,ако играеш същата версия няма проблем,но ако играеш 2.0.0.55,не става.
Изображение НАСЛУКА!!
dany2203
новобранец
новобранец

Мнение от dany2203 »

Имам едно питане Бай Спасе...?
рр 2.0.0.55 от първата страница ли да сваля за да пробвам,
(дето си дал линака)
дешифратора, защото аз разръчках целия нет и неможах да намеря от някаде да я сваля версия
РР 2.0.0.55, дори в руския сайт на "ИНСТАЛСОФТ" , в арихива тъсих.... и я няма
има само 1.6 и 2.2 (и новата разбирасе...)
И др. нещо видях ....(все пак има грешка и в новата ти версия , освежаващия бульон не
става дори и да имаш всички риби от вида той дава грешка, и като я загасишот долу има
събщение че нямаш всички налични риби.... :cry: )
evroto1972
новобранец
новобранец

Мнение от evroto1972 »

bai_spas написа:
evroto1972 написа:Колеги, някой може ли да даде линк за, по нова българска версия .Примерно и с р. Янтра и т. н. И да ми кажете ,ако има такава и я изтегля, дали мога да си преместя профила. Предварително благодаря.
Линковете са на първа страница на темата.(ако беше прочел само 2-3 поста по-назад нямаше да има нужда да питаш)
А относно профила,ако играеш същата версия няма проблем,но ако играеш 2.0.0.55,не става.
Благодаря, изтеглих я от първа страница. Относно профила обаче не става. Версията е същата... Не играя 2.0.0.55 . все още.Просто в старата версия ги няма тези дестинации на Стамболийски-- Янтра. А на новата пък започвам с 1 опит. Това ме интересуваше повече, дали профила от старата версия който е 59, мога да го прехвърля на новата, която изтеглих от първа страница.
vanti4
новобранец
новобранец

Мнение от vanti4 »

Здравейте. Имам един проблем в играта. Станах 22 ниво.
Влезнах в клуба Плувкаджии. Сега като дам на бялото над парите и часовника и ми излиза някаква грешка.
Изображение
Има ли решение на проблема?
Благодаря.
Надявам се че няма да ми изтриете поста този път!!!
markata0
новобранец
новобранец

Мнение от markata0 »

Здравейте!!!
Истеглих си играта и е много хубава... :wink: Искам да попитам в началото на коя локация да ловя и какво?Също така тази захранка как работи(освен че се хвърля с "о")!!
И ловец съм и рибар съм...
dany2203
новобранец
новобранец

Мнение от dany2203 »

vvachev2 написа:модирирано
Проблема е че трябва да станеш рибар: :idea: т.е да си купиш по добри такъми : като
1. по-добра макара
2. по-добра корда
3. по-добра въдица т.е по скъпи за да вадиш по голями риби. :mrgreen: и преди най-всичко с твоята
трябва да си искараш пари!А тов става с червеноперки най- вече за теб
mironin24
новобранец
новобранец

Мнение от mironin24 »

Сега ще ви споделя малка тайна :P като започнете да играете отивате до магазина и си купувате спининг Bestia и блесна Circl-5109 средна.След като ги купите отивате на моста и хвърляте към върбата на отсрещния бряг.Вадят се кустури над килограм,разбира се излизат и малки,но и големите не са рядкост.Рекордът ми там е кустур 2,297 кг :)
Изображение
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

Искам да питам защо след като играя на състезание и не мога да сейвам :?: :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”