руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от Reo »

А? Може нещо да не се е свалил файла както трябва.Излиза си всичко нормално по принцип.Пробвай пак да го свалиш.Нищо не се инсталира, просто се отваря и се чете.Аз друго се чудя, какво е практическото значение на тези разряди?Какво дава вдигането им, освен че отваря бази?
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Reo написа:А? Може нещо да не се е свалил файла както трябва.Излиза си всичко нормално по принцип.Пробвай пак да го свалиш.Нищо не се инсталира, просто се отваря и се чете.Аз друго се чудя, какво е практическото значение на тези разряди?Какво дава вдигането им, освен че отваря бази?
Нали при всеки вдигнат разряд ти дава да си избереш умение,което подобряваш.
Взависимост от това какви умения развиваш,може да наклониш рибаря си в една или друга посока.
Някой беше писал ,че за да ловиш повече Ящури трябва да развиваш умения едиум например.
При по-високо умение професионал калват по-зачетни рби и т.н.
Разрядите са хубаво нещо .Но на мен ми писна всеки път да почвам отначало.
Не съм влизал в играта от 4 дена не съм си инсталирал новия ъпгрейд ,но ако ме карат да почвам пак с въдица 3 кг.
ще има яко псуване на админи и модератори из форума.То вярно ,че играта е безплатна ,ама те хептен за опитно мишки ни вземаха .
както колегата ЛОРД АЛЕКС по-горе писа и аз водя неуморна борба с писането на български из форума.Жалко ,че изоставам с развитието на рибаря си в играта (играя максимум 2 часа на вечер) и все по-малко българи намирам на локациите където съм иначе яко ги дразня и аз.А и забелязах една друга подробност ,че колкото повече пиша из чата повече кълве (или поне на мене така ми се струва ),но в момента когато дам маркера за чат и 3 въдици по сигнал забиват.Има нещо вързано в това да те преебе да не може да засечеш.Същото се получава и ако отвориш някое подменю (например:Герой или трофей) въдиците кулват като за световно точно в този момент.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

Reo написа:А? Може нещо да не се е свалил файла както трябва.Излиза си всичко нормално по принцип.Пробвай пак да го свалиш.Нищо не се инсталира, просто се отваря и се чете.Аз друго се чудя, какво е практическото значение на тези разряди?Какво дава вдигането им, освен че отваря бази?
Оправих се благодаря много
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

d_bozhkov написа: Нали при всеки вдигнат разряд ти дава да си избереш умение,което подобряваш.
при всяко вдигнато ниво се дава умение
разряда е достъпа до нови бази. разделени са нещата.
силни въдици вече ще се взимат само с патрони (лакомията ще го затрие тоз сървър ама хайде да видиме окончателния вариант как ще изглежда)
въдиците с които сме ловили досега си стоят но за първите разряди се искат малки риби, а те няма да кълват вече на дебели струни. на донка ще кълват само едри риби, дребните на плувка. аз вдигнах вече 8 разряда сега качвам за девети (рибите които сме хващали до този момент ни се зачитат в общото тегло така че аз половината неща си ги имах за разрядите) но от два часа няма сървър - явно ще качат подръжка на езици - поне това бяха писали в раздел новости.
za4kata
новобранец
новобранец

Мнение от za4kata »

с де думи ПИШЕШ си на какъвто си искаш език и не обръщаш внимание на никой и нямаш грижи. Бановете се дават най-вече за псувни(и правилно)
5. Языком Игры является русский язык. Допускается использование транслитерации. Поддержка осуществляется исключительно на русском языке
ето ви отговора за забележките.аз също често се карам с тях по тоя повод но.... това е тяхно право и нищо не можем да направим все едно някой да ми дойде на гости и аз да му покажа къде ще спи а той да каже не аз ще спя при жена ти так,че ще се съобразяваме доколкото можем.а не влиза някой на локацията вижда ме мене да речем не поздравява никой и започва za4ka как е и т.н. винаги съм се застъпвал за нашите и не малко пъти сме говорили по тоя въпрос с админите и модерите
Диде събирай краставиците!!!
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

za4kata написа:с де думи ПИШЕШ си на какъвто си искаш език и не обръщаш внимание на никой и нямаш грижи. Бановете се дават най-вече за псувни(и правилно)
5. Языком Игры является русский язык. Допускается использование транслитерации. Поддержка осуществляется исключительно на русском языке
ето ви отговора за забележките.аз също често се карам с тях по тоя повод но.... това е тяхно право и нищо не можем да направим все едно някой да ми дойде на гости и аз да му покажа къде ще спи а той да каже не аз ще спя при жена ти так,че ще се съобразяваме доколкото можем.а не влиза някой на локацията вижда ме мене да речем не поздравява никой и започва za4ka как е и т.н. винаги съм се застъпвал за нашите и не малко пъти сме говорили по тоя въпрос с админите и модерите
В някои плмена ако не спиш с жената на домакина се счита за обида !(жената решава дали иска да спи с госта)
5. Языком Игры является русский язык - А езика на чата в играта....?
влиза някой на локацията вижда ме мене да речем не поздравява никой и започва za4ka как е и т.н.----Съгласен съм с теб!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
iovchev18
новобранец
новобранец

Мнение от iovchev18 »

Доста тъпо са го направили имам 203111 гр Подлещик и немоа дигна 4 разряд :ANAL: каква полза от хубавите въдици като дори ина Дамбе немога да ловя ...
za4kata
новобранец
новобранец

Мнение от za4kata »

жената решава дали иска да спи с госта

госта по добре да го сложа при мен да спи за да съм сигурен,че му е харесало да ми е на гости :D
Диде събирай краставиците!!!
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

някой играели бре - не засичам бг-та след ъпа
Аватар
iocata
новобранец
новобранец

Мнение от iocata »

играем ама тея голяни ми скъсаха нервите,дайте съвет .на зърно ама рядко ,явно немога да уцеля локация помощ :o
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

iocata написа:играем ама тея голяни ми скъсаха нервите,дайте съвет .на зърно ама рядко ,явно немога да уцеля локация помощ :o
"Родник:Алёнкины слезы" на Зёрна (Поплавок) или "Убежище:Гречиха" на Зёрна (Поплавок),денем.Корда 3 или 6кг.
Рядко,но това е положението! :D
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Аватар
iocata
новобранец
новобранец

Мнение от iocata »

bai_spas написа:
iocata написа:играем ама тея голяни ми скъсаха нервите,дайте съвет .на зърно ама рядко ,явно немога да уцеля локация помощ :o
"Родник:Алёнкины слезы" на Зёрна (Поплавок) или "Убежище:Гречиха" на Зёрна (Поплавок),денем.Корда 3 или 6кг.
Рядко,но това е положението! :D
Наслука!! :smt023
:prayer: :prayer: Благодарско бай спасе.
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Помагайте! Как се вдига разряд от тук нататък?
Изображение
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

LordAleks написа:Помагайте! Как се вдига разряд от тук нататък?
струва ми се че играта не е доработена още и това не е окончателния вариант. не ми се вярва да е бъг-по скоро си достигнал максималния рзряд към момента (обаче ти не се отказваш от гърбушковците -пак ли гониш рекорда :lol: )
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

gogoltd написа:
LordAleks написа:Помагайте! Как се вдига разряд от тук нататък?
струва ми се че играта не е доработена още и това не е окончателния вариант. не ми се вярва да е бъг-по скоро си достигнал максималния рзряд към момента (обаче ти не се отказваш от гърбушковците -пак ли гониш рекорда :lol: )
----------------------------
Да братле гоня Гърбушата и Златната Пъстърва
Изображение
До рекардите съм близо, ама няма да мирясам докато не удари гонга и на двете. Незнам за гърбушата мисля, че малко не ми достига професионала - не и знам новият максимум...Ама на златната ще го подобря пак :P сигурен съм!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”