Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
А? Може нещо да не се е свалил файла както трябва.Излиза си всичко нормално по принцип.Пробвай пак да го свалиш.Нищо не се инсталира, просто се отваря и се чете.Аз друго се чудя, какво е практическото значение на тези разряди?Какво дава вдигането им, освен че отваря бази?

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нали при всеки вдигнат разряд ти дава да си избереш умение,което подобряваш.Reo написа:А? Може нещо да не се е свалил файла както трябва.Излиза си всичко нормално по принцип.Пробвай пак да го свалиш.Нищо не се инсталира, просто се отваря и се чете.Аз друго се чудя, какво е практическото значение на тези разряди?Какво дава вдигането им, освен че отваря бази?
Взависимост от това какви умения развиваш,може да наклониш рибаря си в една или друга посока.
Някой беше писал ,че за да ловиш повече Ящури трябва да развиваш умения едиум например.
При по-високо умение професионал калват по-зачетни рби и т.н.
Разрядите са хубаво нещо .Но на мен ми писна всеки път да почвам отначало.
Не съм влизал в играта от 4 дена не съм си инсталирал новия ъпгрейд ,но ако ме карат да почвам пак с въдица 3 кг.
ще има яко псуване на админи и модератори из форума.То вярно ,че играта е безплатна ,ама те хептен за опитно мишки ни вземаха .
както колегата ЛОРД АЛЕКС по-горе писа и аз водя неуморна борба с писането на български из форума.Жалко ,че изоставам с развитието на рибаря си в играта (играя максимум 2 часа на вечер) и все по-малко българи намирам на локациите където съм иначе яко ги дразня и аз.А и забелязах една друга подробност ,че колкото повече пиша из чата повече кълве (или поне на мене така ми се струва ),но в момента когато дам маркера за чат и 3 въдици по сигнал забиват.Има нещо вързано в това да те преебе да не може да засечеш.Същото се получава и ако отвориш някое подменю (например:Герой или трофей) въдиците кулват като за световно точно в този момент.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Оправих се благодаря многоReo написа:А? Може нещо да не се е свалил файла както трябва.Излиза си всичко нормално по принцип.Пробвай пак да го свалиш.Нищо не се инсталира, просто се отваря и се чете.Аз друго се чудя, какво е практическото значение на тези разряди?Какво дава вдигането им, освен че отваря бази?
при всяко вдигнато ниво се дава умениеd_bozhkov написа: Нали при всеки вдигнат разряд ти дава да си избереш умение,което подобряваш.
разряда е достъпа до нови бази. разделени са нещата.
силни въдици вече ще се взимат само с патрони (лакомията ще го затрие тоз сървър ама хайде да видиме окончателния вариант как ще изглежда)
въдиците с които сме ловили досега си стоят но за първите разряди се искат малки риби, а те няма да кълват вече на дебели струни. на донка ще кълват само едри риби, дребните на плувка. аз вдигнах вече 8 разряда сега качвам за девети (рибите които сме хващали до този момент ни се зачитат в общото тегло така че аз половината неща си ги имах за разрядите) но от два часа няма сървър - явно ще качат подръжка на езици - поне това бяха писали в раздел новости.
с де думи ПИШЕШ си на какъвто си искаш език и не обръщаш внимание на никой и нямаш грижи. Бановете се дават най-вече за псувни(и правилно)
5. Языком Игры является русский язык. Допускается использование транслитерации. Поддержка осуществляется исключительно на русском языке
ето ви отговора за забележките.аз също често се карам с тях по тоя повод но.... това е тяхно право и нищо не можем да направим все едно някой да ми дойде на гости и аз да му покажа къде ще спи а той да каже не аз ще спя при жена ти так,че ще се съобразяваме доколкото можем.а не влиза някой на локацията вижда ме мене да речем не поздравява никой и започва za4ka как е и т.н. винаги съм се застъпвал за нашите и не малко пъти сме говорили по тоя въпрос с админите и модерите
5. Языком Игры является русский язык. Допускается использование транслитерации. Поддержка осуществляется исключительно на русском языке
ето ви отговора за забележките.аз също често се карам с тях по тоя повод но.... това е тяхно право и нищо не можем да направим все едно някой да ми дойде на гости и аз да му покажа къде ще спи а той да каже не аз ще спя при жена ти так,че ще се съобразяваме доколкото можем.а не влиза някой на локацията вижда ме мене да речем не поздравява никой и започва za4ka как е и т.н. винаги съм се застъпвал за нашите и не малко пъти сме говорили по тоя въпрос с админите и модерите
Диде събирай краставиците!!!
В някои плмена ако не спиш с жената на домакина се счита за обида !(жената решава дали иска да спи с госта)za4kata написа:с де думи ПИШЕШ си на какъвто си искаш език и не обръщаш внимание на никой и нямаш грижи. Бановете се дават най-вече за псувни(и правилно)
5. Языком Игры является русский язык - А езика на чата в играта....?
влиза някой на локацията вижда ме мене да речем не поздравява никой и започва za4ka как е и т.н.----Съгласен съм с теб!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Доста тъпо са го направили имам 203111 гр Подлещик и немоа дигна 4 разряд
каква полза от хубавите въдици като дори ина Дамбе немога да ловя ...

жената решава дали иска да спи с госта
госта по добре да го сложа при мен да спи за да съм сигурен,че му е харесало да ми е на гости
госта по добре да го сложа при мен да спи за да съм сигурен,че му е харесало да ми е на гости

Диде събирай краставиците!!!
някой играели бре - не засичам бг-та след ъпа
играем ама тея голяни ми скъсаха нервите,дайте съвет .на зърно ама рядко ,явно немога да уцеля локация помощ 

-
- вече хвърля и на тежко
"Родник:Алёнкины слезы" на Зёрна (Поплавок) или "Убежище:Гречиха" на Зёрна (Поплавок),денем.Корда 3 или 6кг.iocata написа:играем ама тея голяни ми скъсаха нервите,дайте съвет .на зърно ама рядко ,явно немога да уцеля локация помощ
Рядко,но това е положението!

Наслука!!

bai_spas написа:"Родник:Алёнкины слезы" на Зёрна (Поплавок) или "Убежище:Гречиха" на Зёрна (Поплавок),денем.Корда 3 или 6кг.iocata написа:играем ама тея голяни ми скъсаха нервите,дайте съвет .на зърно ама рядко ,явно немога да уцеля локация помощ
Рядко,но това е положението!![]()
Наслука!!

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
струва ми се че играта не е доработена още и това не е окончателния вариант. не ми се вярва да е бъг-по скоро си достигнал максималния рзряд към момента (обаче ти не се отказваш от гърбушковците -пак ли гониш рекордаLordAleks написа:Помагайте! Как се вдига разряд от тук нататък?

----------------------------gogoltd написа:струва ми се че играта не е доработена още и това не е окончателния вариант. не ми се вярва да е бъг-по скоро си достигнал максималния рзряд към момента (обаче ти не се отказваш от гърбушковците -пак ли гониш рекордаLordAleks написа:Помагайте! Как се вдига разряд от тук нататък?)
Да братле гоня Гърбушата и Златната Пъстърва

До рекардите съм близо, ама няма да мирясам докато не удари гонга и на двете. Незнам за гърбушата мисля, че малко не ми достига професионала - не и знам новият максимум...Ама на златната ще го подобря пак