Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ДОБРИЧ
И каква риба търсиш по това време с протеиново топче и царевица?Ivan_karakudata_:D написа:Еххх,колеги не знам колко то вас са ходили на излет в Плачи Дол малкия,но да ви кажа от сега НЕ ХОДЕТЕ.Седяях 7 часа там и даже няма и побутване а бях на протеиново топче и царевица....хвърлих средно количество захранка,направих хранително петно а риба еметен йок а бях с 6 бъдици и 1 рачило.Като си заминахме един приятел видя,че водата прави пяна,и казва че тва е признак,че няма живот....не ходете там....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ай да му се не види ..... а пък едни познати днес/също 3ма човека/ взели общо 15 каракудки на 100 м от вас ...ха сега деMotorski написа:Днес на Одринци, пак на същата къщичка отгоре, пак 3ма човека - 4 кила направихме - бабушка, златиста и сребриста таранка. Два пъти повече от преди две седмициКълвеше през целия ден. Стръв торен червей, захранка - някаква българска от магазина + кюспе + бисквитена галета.

- Motorski
- ще става разбирач
Вляво от нас имаше верно трима чичковци, но те бяха към по-плитко място. Единият търсеше удобно място за щека, но така и не я разпъна май.BERG написа:Ай да му се не види ..... а пък едни познати днес/също 3ма човека/ взели общо 15 каракудки на 100 м от вас ...ха сега деMotorski написа:Днес на Одринци, пак на същата къщичка отгоре, пак 3ма човека - 4 кила направихме - бабушка, златиста и сребриста таранка. Два пъти повече от преди две седмициКълвеше през целия ден. Стръв торен червей, захранка - някаква българска от магазина + кюспе + бисквитена галета.

Някой да е ходил скоро на язовир Минково,как стоят нещата там.Миналата година там язовира работеше само 3 дни в седмицата някой да има информация дали и за тази година важи.
Re: Риболов около Добрич
Сега говорих с човек от ИАРА - да знаете , че от 15.04 Одринци е забранен 

Колега а човека не каза ли ще има ли разрешени в Добричко? Или от 15.04 до 01.06 .... е е ееееее ееее и зимириса на мореМитев написа:Сега говорих с човек от ИАРА - да знаете , че от 15.04 Одринци е забранен

Апропо сега се връщам от Одринци ....пълно капо

До дни Одринци ще е арендован.Това е колеги.
Единствения начин да има и остане риба е този.

Кой???? Че той до октомври миналата голина беше под аренда. И познай кой я изби всичката рибаchipi_ написа:До дни Одринци ще е арендован.Това е колеги.

айде да пиша и аз, макар че мисля че повечето знаят ама не казват.на одринци всичката риба е в гората на ботево.язовирите са се свързали и гората е залята.каракуда има много,правят се промишлени количества но лошото е че никой не връща.на разлятото направо ври.стръвта е само торен червей.
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Колеги , след като вече эабраната е факт и неможем да си ловим на поэнатите места преэ следващите 45 дни , има ли си някой на идея къде може да се ходи преэ эабраната. Имам предвид някое частно водоемче , което е раэрешено ? Благодаря предварително 

-
- вече хвърля и на тежко
Лошото е, че след спадане на водата, рибата ще остане във водосбора на Ново Ботево и там ще погине или ще бъде обрана. Наблюдавах канала, който се е образувал от свързването на двата язовира. Много, ама много риба премина към Ботево и там и ще си хвърли хайвера и лятото, когато пресъхне, тази риба е загубена.venito80 написа:.......на одринци всичката риба е в гората на ботево.язовирите са се свързали и гората е залята.каракуда има много,правят се промишлени количества но лошото е че никой не връща.на разлятото направо ври.......
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
По време на забраната аз знам единсвено за язовир Оброчище,до Албена. Има толостолоб,шаран,амур,каракуда и червеноперка.Миналата година нямах голям успех на този водоем.Като цяло е труден риболов и със всяка година рибата там намалява което не учудва никой предполагам.За друг язовир около добрич по време на забраната не се сещам.
Брей да му се не види - и нищо ли не може да се направиnikgeo написа:
Лошото е, че след спадане на водата, рибата ще остане във водосбора на Ново Ботево и там ще погине или ще бъде обрана. Наблюдавах канала, който се е образувал от свързването на двата язовира. Много, ама много риба премина към Ботево и там и ще си хвърли хайвера и лятото, когато пресъхне, тази риба е загубена.

село Дрян Ген.Тошево
Здравеите някои може ли да ми каже някаква информация за язовира в село Дрян ,до Ген Тошево ,под аренда ли е оште.Благодаря.
- maljak
- вече хвърля и на тежко
Re: село Дрян Ген.Тошево
ма 6 ти отваря врати все още се намира по някои заблуден шаран ама поне е тихо и спокоино за риболов