Риболов около Добрич

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ДОБРИЧ

Мнение от BERG »

Ivan_karakudata_:D написа:Еххх,колеги не знам колко то вас са ходили на излет в Плачи Дол малкия,но да ви кажа от сега НЕ ХОДЕТЕ.Седяях 7 часа там и даже няма и побутване а бях на протеиново топче и царевица....хвърлих средно количество захранка,направих хранително петно а риба еметен йок а бях с 6 бъдици и 1 рачило.Като си заминахме един приятел видя,че водата прави пяна,и казва че тва е признак,че няма живот....не ходете там.... :shock: :shock: :| :| :| :|
И каква риба търсиш по това време с протеиново топче и царевица? :( И то на Плачи дол :roll:
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Motorski написа:Днес на Одринци, пак на същата къщичка отгоре, пак 3ма човека - 4 кила направихме - бабушка, златиста и сребриста таранка. Два пъти повече от преди две седмици :) Кълвеше през целия ден. Стръв торен червей, захранка - някаква българска от магазина + кюспе + бисквитена галета.
Ай да му се не види ..... а пък едни познати днес/също 3ма човека/ взели общо 15 каракудки на 100 м от вас ...ха сега де :roll:
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

BERG написа:
Motorski написа:Днес на Одринци, пак на същата къщичка отгоре, пак 3ма човека - 4 кила направихме - бабушка, златиста и сребриста таранка. Два пъти повече от преди две седмици :) Кълвеше през целия ден. Стръв торен червей, захранка - някаква българска от магазина + кюспе + бисквитена галета.
Ай да му се не види ..... а пък едни познати днес/също 3ма човека/ взели общо 15 каракудки на 100 м от вас ...ха сега де :roll:
Вляво от нас имаше верно трима чичковци, но те бяха към по-плитко място. Единият търсеше удобно място за щека, но така и не я разпъна май.
ИзображениеАматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"Изображение
De Rossi
новобранец
новобранец

Мнение от De Rossi »

Някой да е ходил скоро на язовир Минково,как стоят нещата там.Миналата година там язовира работеше само 3 дни в седмицата някой да има информация дали и за тази година важи.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Риболов около Добрич

Мнение от Митев »

Сега говорих с човек от ИАРА - да знаете , че от 15.04 Одринци е забранен :!:
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Митев написа:Сега говорих с човек от ИАРА - да знаете , че от 15.04 Одринци е забранен :!:
Колега а човека не каза ли ще има ли разрешени в Добричко? Или от 15.04 до 01.06 .... е е ееееее ееее и зимириса на море :D
Апропо сега се връщам от Одринци ....пълно капо :evil: - една риба и то я хванах с кепа щото ме ядоса- трие се гадината в тревата на брега /мисля че си хвърля хайвера вече , макар че един колега ми говори за някви водни бълхи/ и въобще не бута. Около десет коли имаше ситуацията същата, по една две риби.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

До дни Одринци ще е арендован.Това е колеги.
Единствения начин да има и остане риба е този.
Изображение
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

chipi_ написа:До дни Одринци ще е арендован.Това е колеги.
Единствения начин да има и остане риба е този.
Кой???? Че той до октомври миналата голина беше под аренда. И познай кой я изби всичката риба :axe:
venito80
новобранец
новобранец

Мнение от venito80 »

айде да пиша и аз, макар че мисля че повечето знаят ама не казват.на одринци всичката риба е в гората на ботево.язовирите са се свързали и гората е залята.каракуда има много,правят се промишлени количества но лошото е че никой не връща.на разлятото направо ври.стръвта е само торен червей.
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Колеги , след като вече эабраната е факт и неможем да си ловим на поэнатите места преэ следващите 45 дни , има ли си някой на идея къде може да се ходи преэ эабраната. Имам предвид някое частно водоемче , което е раэрешено ? Благодаря предварително :wink:
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

venito80 написа:.......на одринци всичката риба е в гората на ботево.язовирите са се свързали и гората е залята.каракуда има много,правят се промишлени количества но лошото е че никой не връща.на разлятото направо ври.......
Лошото е, че след спадане на водата, рибата ще остане във водосбора на Ново Ботево и там ще погине или ще бъде обрана. Наблюдавах канала, който се е образувал от свързването на двата язовира. Много, ама много риба премина към Ботево и там и ще си хвърли хайвера и лятото, когато пресъхне, тази риба е загубена.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
De Rossi
новобранец
новобранец

Мнение от De Rossi »

По време на забраната аз знам единсвено за язовир Оброчище,до Албена. Има толостолоб,шаран,амур,каракуда и червеноперка.Миналата година нямах голям успех на този водоем.Като цяло е труден риболов и със всяка година рибата там намалява което не учудва никой предполагам.За друг язовир около добрич по време на забраната не се сещам.
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

nikgeo написа:
Лошото е, че след спадане на водата, рибата ще остане във водосбора на Ново Ботево и там ще погине или ще бъде обрана. Наблюдавах канала, който се е образувал от свързването на двата язовира. Много, ама много риба премина към Ботево и там и ще си хвърли хайвера и лятото, когато пресъхне, тази риба е загубена.
Брей да му се не види - и нищо ли не може да се направи :( А да влезе в Ботевския не може ли? Каква е там връзката?
4oko16
новобранец
новобранец

село Дрян Ген.Тошево

Мнение от 4oko16 »

Здравеите някои може ли да ми каже някаква информация за язовира в село Дрян ,до Ген Тошево ,под аренда ли е оште.Благодаря.
Аватар
maljak
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: село Дрян Ген.Тошево

Мнение от maljak »

ма 6 ти отваря врати все още се намира по някои заблуден шаран ама поне е тихо и спокоино за риболов
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”