Винетка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Винетка

Мнение от Иван Златев »

Тъй като ми предстои закупуване на първата ми кола,която не е карана през тази година и няма винетка,искам да питам сега като и взема винетка до кога ще е валидна,до края на януари или до датата на закупуване( в моя случай май месец 2011г.) БЛАГОДАРЯ!
ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Винетка

Мнение от ribohva6ta4 »

Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година . При теб ще е по удачна винетка за 6 месеца , ако има такава опция . Аз лично на колата която ползвам за риба не слагам винетка, за тези пътища им стига пътния данък.
Последно промяна от ribohva6ta4 на Съб Апр 24, 2010 5:27 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

До края на януари 2011. Сорииииииииии ама по добре си вземи по спокоен ще си.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Винетката колега важи за календарна година,и август да я купиш ще важи до края на януари догодина.
Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

bgstan написа:До края на януари 2011. Сорииииииииии ама по добре си вземи по спокоен ще си.
Е аз ще си купа винетка във всички случай,но както е казал колега май ще е по добре да си зема за няколко месеца а не направо годишна
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Вземи си годишна . Предимства даваш веднъж и после не мислиш. Иначе все да търсиш освен това месечните са скъпи и като купиш няколко ще излезе същото. Към края на годината почват да свършват винетките.
Изображение

Изображение
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Иван Златев написа:
bgstan написа:До края на януари 2011. Сорииииииииии ама по добре си вземи по спокоен ще си.
Е аз ще си купа винетка във всички случай,но както е казал колега май ще е по добре да си зема за няколко месеца а не направо годишна
:mrgreen:

Аз си мисля че има седмична ,месечна и годишна зависи колко ще я караш колата :D,
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Годишната - 67лв. , месечна - 25 лв. , седмична - 10 лв. Ти прецени кое е най изгодно да вземеш ! :smt023
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Колега, до колкото си спомням има дневна, седмична, месечна и годишна винетки! Аз си вземам годишна . Чух, че щяло да има 6 месечни от м. юни, но си е това миризлива партенка. Не чакай! Цените ги виж във всяка бензиностанция! По изгодно ще ти е да си вземеш годишна, отколкото 3-4 винетки за по месец! А освен това всяка година преди Коледа изчезват месечните винетки! Та за един месец се налага да си купиш и годишна! Сам си прецени, според нуждата от шофиране! :wink:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Парите не са проблем,исках да разбера друго,значи ако сега си купа годишна ще ми изгорат няколко месеца,аз затва питах до кога са валидни,и то се знае че годишната излиза по изгодно.А относно карането на колата,мисля че няма да я спра :wink: :drinkers: :drinkers:
vene mitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vene mitov »

Колега ако питаш мен не ти трябвя винетка . Колко пъти ще те проверят полицайте извън населено място? Пък и да те проверят някога срещу 20 кинта нямаш грижи,и те деца хранят :DПък и пътищата не заслужават да се плащат винетки :twisted:
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

vene mitov написа:Колега ако питаш мен не ти трябвя винетка . Колко пъти ще те проверят полицайте извън населено място? Пък и да те проверят някога срещу 20 кинта нямаш грижи,и те деца хранят :DПък и пътищата не заслужават да се плащат винетки :twisted:
Колега сори ама мисля ,че заради хора като теб няма риба в язовирите. Все нещо на дребно да измамим и все някоя шмекерия. Всеки трябва да си плаща данъците и да е добросъвестен иначе как да се променят нещата.
Изображение

Изображение
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

инвалиди от 50 процента на горе винетката е без платна
Trandafilka
новобранец
новобранец

Мнение от Trandafilka »

ribohva6ta4 написа:Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година . При теб ще е по удачна винетка за 6 месеца , ако има такава опция . Аз лично на колата която ползвам за риба не слагам винетка, за тези пътища им стига пътния данък.
Аз пък да ти кажа винетка за 6 месеца няма! :D
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Marco Polo написа:
натали написа:ще важи до края на януари догодина.
bgstan написа:До края на януари 2011.
ribohva6ta4 написа:Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година .
Всички сте в грешка... Винетката важи до 31.12.2010, а ако пуснат още месец аванта - то това ще стане със специална наредба, която може да излезе и след средата на декември. ;)
А на "хва6та4а" ще му кажа да се моли да не го олЕпят униформените, че тогава ще ми е интересно да слушам как им обяснява за скапаните пътища...
Агенция "Фокус"
София. Годишната винетка ще е валидна 13 месеца – от 1 януари на текущата година до 31 януари на следващата година, предвиждат измененията в Наредбата за условията и реда за събиране на таксите за ползване на пътна инфраструктура. Целта е максимално опростяване функционирането на винетната система – за потребителите ще отпадне неудобството да закупуват стикери преди коледните и новогодишните празници, съобщиха от правителствената информационна служба. Изменението на срока на валидност на годишните винетки е в съответствие с общоприетата европейска практика.
Винетки ще могат да се закупуват от централното и от областните управления на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), от специализираното звено на Агенция „Митници” на граничните контролно-пропускателни пунктове или от дистрибуторите въз основа на сключен договор с АПИ.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”