Rapala X-Rap SubWalk

Модератор: sestrata

Аватар
mgmgrand
новобранец
новобранец

Rapala X-Rap SubWalk

Мнение от mgmgrand »

Тъй като не видях тема, както и нищо написано относно този воблер, искам да попитам колегите, които го притежават за впечатленията им от него.Разцветките които използват и рибите които са уловили с него.Имам първата разцветка BSRD (използвам го за щука), но все още нямам риба на него,може би, защото го притежавам го от скоро.Благодаря предварително.

Изображение
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Rapala X-Rap SubWalk

Мнение от DrAkoN »

От сумати замеряния по щуки с този воблер резултат никакъв :)
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

здрасти ,колега.аз имам втория и последния.нямам нищо хванато на тях,иначе изглеждат доста обещаващо.на подобен воблер само че на салмо/слайдер/ имам хваната щука.според мен воблера е добър,далекобоен е и играе добре,значи би трябвало да хваща риби/или риболовци/ :wink:.на слука
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
mgmgrand
новобранец
новобранец

Мнение от mgmgrand »

danev69 написа:...на подобен воблер само че на салмо/слайдер/ имам хваната щука.
Значи би трябвало след като на слайдера се хваща и на този да дава.Клиповете, които гледах с него бяха много обещаващи...Дано да има слука.Мисля, че на Труд ще е печеливш, както няма вода и цялото дъно е с водорасли...Наслука и на тебе, тази седмица ходи ли на Труд?Един познат е изкарал една 4.700 в неделя.
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

mgmgrand написа:
Значи би трябвало след като на слайдера се хваща и на този да дава.Клиповете, които гледах
здрасти,колега.клиповете не са снимани на Труд :D .иначе едва ли шяха да хващат толкова щуки.на ;слайдера; я хванах точно на Труд.за толкова плитък язовир,ако смяташ да ловиш с воблери,моето мнение е ,че това са наи- подходящите.лично аз смятам,че като се затопли още повече,ще можем да ги лъжем и на ;попери;.с; уолкарите; пробвах наи различни ;проводки;, според мен стават за всяка;проводка; :rolleyes: ,но наи-работещи са при ;тучинга; :wink: ПС.за голямата щука,сигурно ли е.на какво е ударила. на слука
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
mgmgrand
новобранец
новобранец

Мнение от mgmgrand »

danev69 написа:
mgmgrand написа:
здрасти,колега.клиповете не са снимани на Труд :D...
Колега прав си :D там имат много риба...Разводнихме много темата, но отговарям :D на Труд ловя само на блесни, поради простата причина, че не мога да си направя проводката с воблерите (знаеш защо не се получава :D ).Иначе на попери са хващали приатели там (за лятото един скитър поп и скитър проп ще са трепачи според мене, дори и за кустура).По същата причина смятам и събуолк-а да е резултатен.Относно щуката е вярно, освен това не мисля, че е някакъв непостижим рекорд, за да се спекулира с 4.700 :D.Иначе не знам на какво.Стига толкова, че много се отклонихме :D
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”