Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Rapala X-Rap SubWalk
Модератор: sestrata
Rapala X-Rap SubWalk
Тъй като не видях тема, както и нищо написано относно този воблер, искам да попитам колегите, които го притежават за впечатленията им от него.Разцветките които използват и рибите които са уловили с него.Имам първата разцветка BSRD (използвам го за щука), но все още нямам риба на него,може би, защото го притежавам го от скоро.Благодаря предварително.

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Rapala X-Rap SubWalk
От сумати замеряния по щуки с този воблер резултат никакъв 

- danev69
- сериозен играч
здрасти ,колега.аз имам втория и последния.нямам нищо хванато на тях,иначе изглеждат доста обещаващо.на подобен воблер само че на салмо/слайдер/ имам хваната щука.според мен воблера е добър,далекобоен е и играе добре,значи би трябвало да хваща риби/или риболовци/
.на слука

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Значи би трябвало след като на слайдера се хваща и на този да дава.Клиповете, които гледах с него бяха много обещаващи...Дано да има слука.Мисля, че на Труд ще е печеливш, както няма вода и цялото дъно е с водорасли...Наслука и на тебе, тази седмица ходи ли на Труд?Един познат е изкарал една 4.700 в неделя.danev69 написа:...на подобен воблер само че на салмо/слайдер/ имам хваната щука.
- danev69
- сериозен играч
здрасти,колега.клиповете не са снимани на Трудmgmgrand написа:
Значи би трябвало след като на слайдера се хваща и на този да дава.Клиповете, които гледах

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Колега прав сиdanev69 написа:здрасти,колега.клиповете не са снимани на Трудmgmgrand написа:...