Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Маноле?
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
през селото,пресечката отляво на чийто ъгъл има магазин за автоаксесоари.минаваш прелеза излизаш от селото и караш покрай могилата която ти остава от дясно.стигаш един канал,завиваш на дясно и излизаш на бента.има всякаква риба,сом,шаран,амур морунаж,скобар.на място се ориентираш по-добре,носи и дънни въдици.
Re: Маноле?
Здравейте,
Някой да спордели нещо ново за Маноле ?
Аз ходих миналата година. Излизаше главно таранка около 300-500г.
Много шаран - можеш да го биеш с арбалет, но не кълве. Разбрах че в селото имало птицеферма или екарисаж (все едно) и ги хранели с пилета. Колко е вярно не знам, не съм пробвал. Мисля да посетя Маноле този уикенд, но ми трябва още малко информация.
Мерси предварително.
Аз ходих миналата година. Излизаше главно таранка около 300-500г.
Много шаран - можеш да го биеш с арбалет, но не кълве. Разбрах че в селото имало птицеферма или екарисаж (все едно) и ги хранели с пилета. Колко е вярно не знам, не съм пробвал. Мисля да посетя Маноле този уикенд, но ми трябва още малко информация.
Мерси предварително.
- danev69
- сериозен играч
здрасти колега.аз тази неделя бях там.имаше страшно много хора,още рано сутринта,после стана ,панаир.условията са 7лв.на човек,рибата не се плаща.дава много каракуда/дребна до средна/,шаран пазача каза ,че има,но не видях някои да изкара.арендатора разправя,че били изкарали ВЧЕРА добри шарани и 1 амур 5-6кгkkrastev написа:Здравейте,

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
и аз бях в неделя колега,каракуди бол на дъно по едрички,тук там чаушан и червеноперка но шаран никой не искара. към 16.30ч. излезна силен вятър и повечето хора взеха да прибират и си тръгват включително и аз си тръгнах.ако ходиш късмет и наслука
а някаква информация на какво калве колеги????
онзи ден едни познати ходиха там и казаха 4е ни6то не са хванали
аз мисля да ходя там в сабота и 6те пробвам на 4ервеи4е и жито дано имам слука за 6аран не се надявам много и без това по4ти няма арендатора е един паля4о само лъже...........
тенкс за инфото предварително
))
онзи ден едни познати ходиха там и казаха 4е ни6то не са хванали
аз мисля да ходя там в сабота и 6те пробвам на 4ервеи4е и жито дано имам слука за 6аран не се надявам много и без това по4ти няма арендатора е един паля4о само лъже...........
тенкс за инфото предварително

Риба няма в Маноле.
10 каракудки за двама човека на бял и земен и царевица и жито на куршум и на плувка
просто няма риба,всички които бяха там хващаха дребна каракуда
Неходете там!!!!!!!!
Не си струва за 7 лева
10 каракудки за двама човека на бял и земен и царевица и жито на куршум и на плувка
просто няма риба,всички които бяха там хващаха дребна каракуда
Неходете там!!!!!!!!
Не си струва за 7 лева